Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2018.

Eräs päiväkirja eräältä päivältä

Nyt vasta sain itselleni erään vankilassa olevan ystäväni raportin, jossa hän käsittelee päivää 7. toukokuuta ja sehän on tunnettu masturbaation päivänä. Olen kopioinut käsin kirjoitetun tekstin ja siirtänyt tekstin koneelle ja sen jälkeen laittanut sen tänne.

Minulta on pyydetty (kaverini pyysi) tekstiä, jossa käsittelen päivän aikana suorittamiani runkkuja. Kohta alkaa siis maanantai 7. toukokuuta, jota kuulemma vietetään masturbaation päivänä, kuten kaverini sanoo.

Onneksi olen yksinäissellissä, joten ei tarvitse huomioida kaveria tai kavereita. Kukkaanhan ei täällä virallisesti runkkaa tai edes ajattele moista. Totuus on varmasti toisenlainen ja jokainen äijä tai ainakin melko moni touhuaa nytkin samaa asiaa. Onneksi valot saa sammuttaa itse ja mielikuvitukseen on turvauduttava, sillä paljoa ei ole virikemateriaalia.

Taustaksi kerrottakoon, että olen saanut kehuja välineestäni. Eräskin MP-kerholainen totesi saunassa, että tollasella varustettu saa mitä vaan ja keltä tahansa. Ei oikea elämä ihan samaa ole todistanut, siis tuolla muurien ulkopuolella ja sisäpuolella ei ole muuta kuin tämä oma käsi.

Kello on 00:15
Ensimmäinen kerta illan päätteeksi ja öyän alkajaisiksi. Tavallaan uni tulee paremmin kuin hoitaa homman kotiin.

Kello on 8:02.
Olen palannut koppiini aamiaiselta ja tulee päivän ensimmäinen runkku. Ihan tavallinen sängyssä loikoillen ja tupakoiden. Kesäkuun alusta lähtien ei saa enää osastolla tupakoida, mutta eivät vielä kiellä runkkua.

Kello 11:32
Nyt taas tekee mieli, mutta ilmeisesti asiaa johtuu pyynnöstä, sillä ei ole tapanani kuin korkeintaan pari kertaa päivässä runkata. Ongelma tulee myös spermasta, sillä talouspaperia ei täällä ole ja vessasta olen yrittänyt varata paperia päivän tarpeisiin. Ja nyt tuli tarve, joskin melko nopeasti se tapahtui. Ilmeisesti pää on asettunut pyynnön johdosta runkkumoodiin!

Kello 16:45
Juuri ennen ruokailua ehdin varmaan vielä rykäistä. Taitaa se olla kolmas kerta ja vieläkin toimi melkoisesti, mutta ulostuleva osuus on melko vähäistä eli se kait kertoo liiasta käytöstä.
Kello 23:05

Nyt tuntuu, että tässä se on. Kohtuullisesti se lähti, mutta ei se ollut samaa kuin ennen tai aiemmin päivällä. Jos olis joitain leluja ja muuta mielikuvitusta kiihottavaa materiaalia, niin se avittaisi hommaa.

TV


JO ON OTSIKKO!

Iltasanomissa oli eilen 15. toukokuuta otsikko:

"Nyt on kakussa munaa! Kuninkaalliset häät saivat brittileipurin ylittämään itsensä: leipoi luonnollista kokoa olevan kakun prinssi Harrysta ja Meghanista".

Ehkä oheinen kuva Harrysta auttaa ymmästämään otsikkoa?


Maanantain jatkoa

Maanantaina vietimme monipuolisesti ja moni eri tavoin masturbaation päivää. Toivottavasti kaikille jäi asiasta hyvä ja antoisa kokemusmuisti?

Oheisen kuvan kaveri kuitenkin vaikuttaa tosi tyytyväiseltä.


Masturbaatio!

Tänään se siis on, tällä ja nyt. Se on kestanyt jo yli kahdeksan tunttia ja kestää vielä lähes 16 tuntia. Koko päivä omistettu masturbaatiolle, tuolle terveelliselle tavalla saada onnea elämään.

Asiaa on harrastettu aina ja kaikkialla, niin kauan kuin ihmisia on ollut.

Asiassa tunnettiin ja sen puitteissa toimittiin jo Pompeissakin, kun laava ja tuhka yllättivät. Siitä todistaa tuo oheen liitetty kuva.


MASTURBAATION VUOSIPÄIVÄ

Maanantaina 7. toukokuuta vietetään kansainvälistä masturbaation päivää, ja sitä vietetään ihan koko päivä! Päivän tarkoitus on kannustaa ihmisiä masturbaatioon ja suojella heidän oikeuttaa tähän nautintoon.

Ensimmäisen kerran päivää vietettiin 13. toukokuuta 1995. Ajatus päivän vietosta lähti erään Mouvement pro-sexe puolesta toimineen aikuisviihdekauppiaan halusta kunnioittaan amerikkalaista pediatria ja korkeaa lääketieteellistä asiantuntijaa Joycelyn Elders’iä. Hän oli julistanut Yhdistyneiden Kansakuntien AIDS-kokouksessa 1994, että masturbaatio on riskitön ja terveellinen tapa seksuaaliseen hyvinvointiin ja sitä pitäisi opettaa jo koulussa. Tämän kannanottonsa vuoksi Elders erotettiin tehtävästään presidentti Bill Clintonin toimista 9. joulukuuta 1994
.
Tämän jälkeen koko toukokuusta on tullut masturbaatiolle nimetty kuukausi.

Vasta vuona 2005 alettiin 7. toukokuuta viettämään masturbaation päivän, joskaan sillä ei ole mitään virallista asemaan YK:n vuosipäivien joukossa.

Nauttikaamme päivästä ja nauttikaamme runkusta, kuten sitä tosi usein nimeämme.