Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2010.

HOmot ja viharikokset!

Yhdysvaltalaisen lehti Intelligence Report julkaisi tiedon joka perustuu FBI:n selvityksiin ja roportiin. Tämän tiedon mukaan homot ovat eniten viharikoksia kokenut vähemmistöryhmä. He kokevat kaksi kertaa enemmän väkivaltaa kuin juutalaiset tai värilliset. Tutkimuksessa on seurattu kehitystä ja tapahtumia 12 vuoden aikana.

Yleisesti lehti, raporttiin perustuen toteaa homoihin kohdistuvien viharikosten tulevan uskovaisen oikeiston taholta.


Vuoden homoin auto

Ladorga-www-sivusto valitsee vuosittain, jo vuodesta 2005 lähtien, vuoden homoimman auton. Eli nyt on vuorossa vuoden 2011 homoimman menopelin valinta.

Vuonna 2010 homoimmaksi autoksi valittiin Fiat 500C, joka edustaa pientien, melkein minikokoisten autojen sarjaa. Toiseksi sijoittui kuitenkin todellinen karhuauto, tai ainakin supertop-mallinen Aston Martin DBS Volante. Enkäpä valinnassa neitimäiset bottomit voittivat juuri Fiat 500 valinnan johdosta.

Aiempina vuosina ovat voittajia olleet: 2009 = Ala Romeo Mito, 2008 Fiat 500, 2008 = Alfa Romeo Spider, 2007 = Aston Martin SB9 Volante ja 2005 = Mini Capriolet.
On meillä homoilla melko yksitoikkoinen maksu, joko muskeleita tai sitten minimalistista!Mario!

Saksalaisen FC Bayern Münchenin riveissä pelaava Mario Cómes (25v.)kehottaa kaikkia homofutaajia tulemaan ulos kaapista, jotta asioista ryhdyttäisiin ajattelemaan uudella ja erilaisella tavalla. Hänen mukaansa pelaajien homous ei vi eikä saa olla enää tabu. Sanoo Mario Die Zeit –lehdelle antamassaan haastattelussa.


BLOOD-IN

Ranskassa, kuten meillä Suomessakin, on poissuljettu homojen verenluovutus. Jostain kumman syystä tällainen tapa jatkuu yhä vieläkin. Itse en enää voisi luovuttaa, mutta tarvitessani olisin ihan vapaaehtoinen samaan homoverta.

Ranskalaiset GLBT-aktivistit ovat ryhtyneet kuitenkin toimintaan. Toulousen, punaisessa kaupungissa suoritettiin lauantai-iltapäivän aikana ”blood-in”, joka on samantyylinen tapahtuma kuin ”kiss-in”, jota yleisesti käytetään. Melkoinen joukko aktivisteja oli kokoontunut Toulousen veripalvelun eteen vasen Käsivarsi ojennettuina ja kiristysnauhalla kiristettyinä. Tämä oli ns. mellakoimaton tapa tuoda esille ja mielenilmaisijat ovatkin ottaneet nimekseen ”Homodonneur” eli homoluovuttajat.

Koska muuten meillä saataisiin aikaan vastaava tapahtuma? Ehkä talvi on liian kylmää aikaa seisoa käsivarsi paljastettuna, mutta kevään tullen, ehkäpä….


Mr. Gay by Têtu

Ranskan TV1-kanava esitti eilen, keskiviikkona 10.11. JeanLuc Reichmanin juontaman ohjelman, jonka vieraana oli Frédéric. Mutta kuka tämä Frédéric oikein on?

Hän on ensinnäkin kuukausittain järjestettävän Têtu-lehden mister-gay-kisan lokakuun voittaja. Hän on 34 vuotias sotilas, joka oman miehensä kanssa hoitaa kaksoslapsiaan Pariisissa sijaitsevalla kasarmialueella. Hänellä on siis huollettavana 14-vuotiaat kaksospojat.

Oikeudessa hän oli ilmoittanut tuomarille avoimesti olevansa homo, kun lasten huoltajuudesta päätettiin. Eli mistään piiloleikistä ja kaapissa olosta ei ollut tuossa vaiheessa kyse.
Kaksospojat eivät ole kokeneet mitään negatiivista koko kouluaikana ja jo alakoulussa he ilmoittivat että heillä on isä ja ”tonton” eli setä.

Eihän miehessä mitään vikaa kuten kuvasta näkyy ;)


Toisenlainen "It gets better" -kampanja

FIlosofi ja hyvin mielenkiintoinen yhteiskuntakriitikko J. Sakari Hankamäki on esittänyt oman puheenvuoronsa teemaan "It gets better". Tämä puheenvuoro ei tule jäämään miksikään yksittäiseksi kannanotoksi ko. asian tiimoilta.

Hankamäki antaa toivoa ja moraalia taisteluun nuorten GLBTI-ihmisten puolesta. Ei saa vaipua tyydyttävään nirvanaan, vaan pitää taistella, sillä kukaan ei tässä taistelussa ole yksin. Hänen sanomansa on yksinkertaista ja selvää tykitystä. Hän ei kuvia kumarra eikä yritä vääntää rautalangasta asiaa, jota ei tarvitse edes vääntää.

Kritiikki kohdistuu, ei suinkaan nuoriin, vaan päättäjiin, jotka hyssyttelevät asiaa ja toivovat kaiken menevän parammin. Ei tietenkään mikään mene paremmin vain toivomalla. Jokaisen pitää ottaa osansa vastuusta, Näin on meidän vanhempien ihmisten laita ja näin on asiat myöskin nuorten kohdalla.

Tässä linkki tuohon videoon: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2010/11/puheenvuoroni-gay-nuorille-it-gets.html


Kiss-in queer!

Paavi Benedictus matkustaa huomenna 7. marraskuuta Barceloonaan, Katalonian pääkaupunkiin. Paavillisena tehtävänä on osallistua pyhimysprosessiin, mutta muutakin ohjelmaa on paikallisesti luvassa.

Tietenkin paavi voi nähdä ja kokea Antoni Gaudin uskomattoman kiehtovaa arkkitehtuuria, mutta muutakin on luvassa. Paikalliset GLBT-aktvistit ovat organisoineet hänen matkansa varrelle jättimäisiä "kiss-in" -sessioita, jossa GLBT-ihmiset ja heidän tukijansa ja ystävänsä harrastavat tuota niin paavillisesti kiellettyä saman sukupuolen kanssa suutelemista.

Erään järjestelyistä vastaavan, Maryléne Carolen mukaan, ajatus tapahtumasta syntyi ystävien kesken nautitulla päivällisellä. "Me haluamme protestoida paavin saapumista vastaan, hän edustaa korkeinta johtoa sellaisessa instituutiossa, joka on aiheuttanut eniten tuskaa ja kärsimyksiä naisten oikeuksille, ja mahdollisuudelle rakastaa sekä seksuaalisuudelle, erityisesti samaa sukupuolta oleville."

Mielenosoituksesta tulee tietenkin täydellisen pasifistinen, symbolinen ja sympaattinen