Mopsi's

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2010.

End of an era - again

Se on täällä nyt. Pakkotilanne, ainakin melkein. Ei auta, luovuttava on.

Kahvilakko.

Vatsa ei kestä. Suoraan sanottuna on vatsa niin epämääränen ja epäennustettava, että kahvista pakko luopua. Romanttista.

Lakko tuntuu. Aamulla vika kuppi, tai pannu. Nyt jo paikat särkee. Särkylääkettä. Kipeeksikin tosin olen tulossa.

Nyt tärisen ja vedän teetä pahimpiin oireisiin. Pari päivää kestää tää vitutus.


Bach invetions no. 4

http://www.youtube.com/watch?v=5vtRwfj_Nqc

mopsi hinkkaa ekaa pikkusta klassista sävellystään (näitä, joita pianistilapsoset soittaa kuusvuotiaina :S)

20 vuotta jäles...

...mut itseräpeltäneenä ei paljoo nopeempaa...

pianotunteja jossain vaihees elämää sitte...

___

edit: moon kauhukseni huomannu, että tykkään jotenki lady gagasta. sehän on iha kuraa, mut jotain siiin on :S ainaki se osaa laulaa teknisesti paremmin ku eesmes madonna...mut...tyhjää poppia, miks mä jotenki sympatiseeraan sitä?!


Homoseksuaalinen mies, vol 5

”Mitä muuta homoseksuaaliset tekevät?

Homoseksuaaliset miehet, jotka yrittävät tulla toimeen ilman naisia, ovat ottaneet käyttöönsä käytännöllisesti katsoen kaikki mahdolliset sukuelinten vuorovaikutusten muodot. He masturboivat asettamalla siittimensä toistensa reisien väliin. Tai toinen makaa toisen päällä, ja he hierovat siittimiään toisiaan vasten. He työntävät siitintään nopeasti ylös ja alas toisen homoseksuaalin vatsaa tai reisiä pitkin, kunnes siemensyöksy tapahtuu. Ainoana rajoituksena on peliin osallistuvien mielikuvituksen rajallisuus.

Jokaisessa ryhmässä tavataan yksilöitä, joilla on erityiset viettymyksensä; homoseksuaaliset eivät muodosta mitään poikkeusta. Joskus heidän seksuaalinen toimintansa on oraalis-anaalista kiihottamista. Harvoin tämä riittää orgasmiin pääsemiseksi; se on tavallisesti vain alkusoitto masturboinnille.

Mutta eikö tällainen ole epätavallista [häh, kuinka niin epätavallista?!]?

Kaikki riippuu siitä, millä tavalla asiaa tarkastellaan. Omalta näkökannaltaan homoseksuaalinen tekee parhaansa. Äiti luonto ei katsonut aiheelliseksi antaa hänelle emätintä ja niin hän yrittää saada huvinsa sieltä mistä voi. Koska siitin ei mahdu toisen sisään, hänen on keksittävä paikka, johon työntää elimensä. Jokainen aukko ja ihopoimu on mahdollinen. Monille homoseksuaalisille on vain yksi mahdollisuus.

Mikä se on?

Peräaukko. Kaikista elimistön rakenteista se muistuttaa eniten emätintä. Tietenkin on tiettyjä eroja. Peräaukko on luotu peräsuolen päättymiskohdaksi – se ei ole valmistunut vastaanottamaan jäykistynyttä siitintä. Tämä itsessään muodostaa tietyn voimakkaan mekaanisen esteen, joka on voitettava ennen kuin tämä homoseksuaalisen toiminnan laji tulee mahdolliseksi. Päinvastoin kuin emätin, joka on tavattoman joustava (kuten sen on oltava, jotta lapsen pää mahtuisi sen läpi synnytyksessä), peräaukko venyy tuskin lainkaan. Kuitenkin homoseksuaalisen miehen siittimen määrätietoiset hyökkäykset, sen tuottama liukastava aine ja ’vastaanottajan’ kokema voimakas kipu johtavat lopulta ’onnistumiseen’ [hyökkäykset :D, ja miten kipu vaikuttaa nyt tähän asiaan? Psykiatria on nainut joku taitamaton…]. Kun homoseksuaalinen mies antaa yhä uusien ja uusien partnereiden harrastaa kanssa tällaista toimintaa, peräaukon lihasjännitys suureksi osaksi häviää. Se on tietysti tällaisen yhdynnän kannalta hyväksi, mutta samaa ei voi sanoa ulostamisen suhteen.

Esittääkö peräaukon kautta suoritetussa yhdynnässä vastaanottava osapuoli aina naisen osaa?

Tämä tuo esiin mielenkiintoisen kysymyksen. Pinnallisesti katsoen suurinta osaa homoseksuaalisista miehistä on vaikea erottaa heidän heteroseksuaalisista veljistään. Loppu olsa on itse jakanut itsensä oman valintansa mukaan ’miessukupuolisiin’ ja ’naissukupuolisiin’

Pitkä vaalea tukka (tavallisesti peruukki), täydellinen ehostus, kaikkien karvojen poistaminen ja suuret määrät hajuvettä ovat ensimmäiset askeleet [=mopsi, mutta vähän lyhyemmillä hiuksilla :D]. Sitten tulevat vaatteet. Niitä jotka aristelevat esiintyä julkisesti naisten vaatteissa, nimitetään nokkelasti vaatekaappikuningattariksi. Harvoilla oikeilla naisilla on niin houkuttelevia vaatteita kuin homoseksuaalisilla naisen osan omaksuneilla miehillä. Homoseksuaalisille kalleus ei merkitse paljoakaan, eikä taustalla ole koskaan aviomiestä valittamassa uuden puvun kalleutta [kyllä muuten on]. Kukaan itseään kunnioittava homoseksuaalinen ’sisko’ ei halua esiintyä edellisen muotikauden vaatteissa.

Myös alusvaatteet ovat hyvin tärkeitä näille homoseksuaalisille. Tavallisesti he suosivat samanlaisia alusvaatteita kuin naispuoliset prostituoidut: runsaasti läpinäkyvää, pitsein koristeltua mustaa nailonia. Ja ylempänä he tietenkin suosivat täytettyjä rintaliivejä. Vain rohkeimmat ’siskot’ uskaltavat paljastaa povensa niin paljon kuin naiset, jotka leikkivät rinnoillaan piilosta miesten kanssa.

Entä alapäässä?

Huolellisesti muotoillut naisten kumiset sukuelimet ovat hyvin suosittuja niiden keskuudessa, jotka todella pyrkivät aitouteen. Ne ovat täydelliset ykristyikohtia myöten. Mikäli halutaan sukuelinten myös toimivan, niin saatavilla on keinotekoinen emätin. Näitä saa tilata postitse.”


Homo- ja lesbo-oppilaat Opettaja-lehden mukaan

Yle tänään:

"Kysely: Homo- ja lesbo-oppilaat usein koulukiusattuja

Suomalainen koulu ei ole turvallinen paikka seksuaalivähemmistöihin kuuluville oppilaille, paljastaa Opettaja-lehden tekemä kysely. Lähes joka viiden kyselyyn vastanneesta opettajasta kertoi homo- ja lesbo-oppilaiden joutuneen pilkan ja kiusaamisen kohteeksi. Kiusaamista yleisempää on vaivaantuneen torjunnan kohteeksi joutuminen.

Selvityksen mukaan seksuaalinen suuntautuminen on koulumaailmassa yhä tabu. Kyselyyn vastanneet noin tuhat opettajaa mieltävät seksuaalisuuden yksityisasiaksi, jonka ei pitäisi näkyä koulussa.

Myös lehden haastattelema opetusministeri Henna Virkkunen arvelee, että seksuaalivähemmistöihin kuuluvat oppilaat saattavat joutua herkästi koulukiusatuiksi. "

Hmm, mitähän tarkoittaa seksuaalisuus yksityisasiana, kun se liitetään seksuaalivähemmistöihin? Ei saa kertoa olevanasa homo? Mutta heterot saavat tietysti mainita olevansa naimisissa ja heillä on [seksillä saavutettuja] lapsia?

Ja tuo loppukaneetti, "Virkkunen arvelee, että saattavat...", onkos tuolla kaneetilla mitään merkitystä tässä uutisessa?! Olisivat kysyneet minulta, minäkin arvelen monia asioita aikani kuluksi...

___

Edit:

Noniin, taasen "hei saadaanko kysyy kysymys, ooksää homo?". Kutosen tytöt musatunnin jälkeen. Ja mä oon auttamattoman vanha ku mitään levyraati-cdtä koostelen. Siellä oli musaluokas projektorit ja youtubesta oppilaat veteli seinälle biisit :D

...mun Nisa Soraya "Anna rakas raju hetki" saavutti kasarivideollaan voittosijan :P

Ja sitte ihmettelen, miks ne kysyy, oonko homo...

Samalla pohdin sitä, että miksi en vaan suoraa sano, että: "ei, en ole". Toi ei oo ees tullu mieleen ennen, en valehtele oppilaille.

"en kommentoi", mikä on kyllä yhtä kuin kyllä :D. Ihan sama, edustan erilaisuutta. Olenpahan edes kiinnostava, koska pätevä en ole :P



How to do it easily

Ensin avataan voice.fi tai .com tms. Sitten katsotaan soitetummat kappaleet. Etsitään ne käsiin (joku voisi olla niin tuhma, että lataisi netistä laittomasti).

Koska soittolistabiisit ovat yleensä kuraa, lisätään joukkoon uskottavuutta. Yleensä tähän riittää metallica, slipknot, the prodigy tms.

Sitten koostetaan cd ja mennään pitämään musiikin tunnille levyraatia.

Huomenna menee kahden eri luokan tunnit tällä cdllä :)


Homoseksuaalinen mies, vol 4

"Eikö tällainen [puhelinumeroiden seiniin kirjoittelu ja casual sex] ole vaarallista?

Homoseksuaaliset nauttivat vaarasta. Se tuntuu melkein osalta heidän seksuaalirituaaliaan. Syistä, joita hän itse ei ymmärrä, homoseksuaalinen pitää luonnollisena sitä, että kutsuu vieraan miehen huoneistoonsa kello kaksi aamuyöllä pitämään hiukan hauskaa. Joskus asiat menevät kuitenkin vinoon ja hän saa enemmän kuin mitä on odottanut. Jokaisen suurkaupungin aamulehdissä näkee silloin tällöin seuraavanlaisia uutisia:

<Poliisi löysi Zack Ulmer –nimisen rahastajan alastoman ruumiin tämän asunnosta varhain tänä aamuna. Poliisilääkärin lausunnon mukaan hänet oli lyöty kuoliaaksi raskaalla kynttilänjalalla. Naapurit kertoivat nähneensä Ulmerin päästävän tuntemattoman miehen asuntoonsa hiukan ennen keskiyötä. Mitään motiivia tekoon ei toistaiseksi ole saatu selville.>

Murha on poikkeuksellinen – kimppuun käyminen, ryöstäminen ja kiristäminen ovat tavallisia. Homoseksuaaliset prostituoidut identifioituvat prostituoituihin naisiin eivätkä pidä minään sitä, että häipyvät pikkutunneilla asiakkaansa lompakko mukanaan. Riidat seksuaalisista menetelmistä ja oikeuksista johtavat joskus hurjiin tappeluihin ja pieksämisiin. Homoseksuaalisissa miehissä on jopa eräs erikoistyyppi, sadomasokistiset homoseksuaalit. Tämä on sellainen homotyyppi, jota toiset homoseksuaaliset pelkäävät. Harvoin kukaan tieten tahtoen ottaa tällaista sadomasokistista partneria.

Ne, jotka yhdistävä homoseksuaalisuuden ja sadistisen ja masokistisen perversion, kuuluvat kaikkein julmimpiin ihmisiin, joita maailmassa on. Entisinä aikoina he saivat toimeentulonsa ammattikiduttajina ja pyöveleinä. Läheisemmässä menneisyydessä he ovat olleet Hitlerin Gestapon ja SS:n riveissä.

Miten sadomasokistiset homoseksuaalit toimivat?

He erikoistuvat toisten homoseksuaalisten houkuttelemiseen asuntoihinsa, missä he sitten kiduttavat näitä. Tavallisesti kidutusmenetelmät onneksi ovat suhteellisen lieviä ja lapsellisia. Pidatyksen ja rangaistuksen pelko pitää heidät aisoissa. Antakaamme erään uhrin kertoa tällaisesta välikohtauksesta omin sanoin: Gary on kahdenkymmenenkuuden ja on ollut manifestisti homoseksuaalinen noin yhdeksän vuotta. Hän toimii opettajana collegessa [hah, sinne ne hintit menneet on].

<Minun olisi pitänyt tietää, että tuossa tyypissä oli jotakin outoa, kun hän lähestyi minua vaarissa. Hän ei ollut oikein minun tyyppiäni – liian raaka kaveri, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Mutta minä olin utelias ja – tiedättehän millaista se on, minä join pari lasillista. Jos vain olisin tiennyt! Joka tapauksessa menimme hänen asuntoonsa ja se alkoi tavalliseen tapaan. Me riisuuduimme, menimme vuoteeseen ja minä aloin imeä häntä. Ennen kuin tiesin mitä tapahtui, hän työnsi pääni polviensa väliin ja alkoi kuristaa minua. Voi luoja, miten pelkäsinkään!> Gary hihittää.

<Hän pani jonkinlaiset nahkaiset käsiraudat käsiini – he pitävät nähkääs aina nahasta. Sitten hän sitoi minut vuoteeseen jättiläiskokoisella hihnalla. Hän sammutti kaikki valot paitsi vuoteen yläpuolella palavan kynttilän, meni kaapin luo ja otti sieltä ruoskan. Se oli kauheata!> Lisää hermostunutta naurua.

<Sillä kerralla hänellä oli todella kova erektio, ja minä sanoin, että mikset pane tuota pois ja anna minun huolehtia sinusta? Voi pojat, se oli aivan väärin sanottu! Hän veti esiin partaveitsen ja karjui: ”Nyt minä teen sinusta naisen lopullisesti.>

Gary hymyili vinosti ja jatkoi: <Minä pidän hyvästä yhtä paljon kuin kuka tahansa kaveri, mutta kuinka voin saada mitään hyvää, jos hän ottaa kaiken pois? Siteen puhelin soi. Hän vastasi siihen, puhui hetken, ja kun hän sulki puhelimen, hän ei ollut enää yhtä kiihottunut. Hän vain masturboi muutaman kerran, imi minua kerran, ja päästi minut sitten menemään. En enää mene siihen baariin.>

Garyn kokemus oli tyypillinen [koodi.netin tarina :P]. Kauhun herättäminen, toisen järkyttäminen ja uhrin rukouksien tarjoama nautinto tavallisesti tyydyttävät sadomasokistisen homoseksuaalin. Lopputulos on kuitenkin ikävä kyllä ennalta arvaamaton. Joskus kiduttaja joutuu yhä kovemman kiihkon valtaan, menettää kokonaan hallintansa, ilta muuttuu yhä väkivaltaisemmaksi ja päättyy silpomiseen, kastroimiseen ja kuolemaan. Ikävä kyllä tämä kaikki kuuluu osana homoseksuaaliseen peliin.”

Ja jatkossa perehdymme tarkemmin erilaisiin homojen seksuaalikäytöksen muotoihin.


Blue-eyed chittychatty

Olen aika avoin blogissani. Vaivaa minua itseäni toisinaan. Mitähän kaikkea kerron?

Sitä sinisilmäisyyttä, josta äitini minua "syyttää" :)

En ole koskaan kyennyt oikein editiomaan elämästäni kertomista. En lörpöttele toisten asioita toisille, mutta puhuessani omistani, saatan kyllä liittää itseeni muita ja muiden tekemisiä. Mitään sen ihmeellisempää en liene paljastanut, mutta olen vain sellainen, hmm, lörppö on huono sana...avoin?

Olen oikeastaan miettinyt, että koska saan turpaani sen takia, noin henkisesti siis. Toistaiseksi ei mitään. Uusi tuttavuus vain hieman oudoksuu sitä, että kirjoitan itsestäni ja samalla hänestä. Ymmärrettävää. En edes ajatellut asiaa, sillä itselleni täällä mutiseminen on niin arkipäiväistä, vähän kuin kahvipöydässä istuisi tuttavien kanssa.

Sensuuri. Ei. Mutta vähän. Sitä miettii pakostakin, että kuinka paljon tiedostamattaan sensuroi itseään, muuttaa sanamuotojaan tms. Tietoisesti tietysti sensuroi, mutta se tiedostamaton, ajatuksen tasolla ja niiden takana tapahtuva, se pohdituttaa. Ja tämä koskee tietysti kaikkea ajattelua, ei vain bloggaamista. Blogatessa asia vain konkretisoituu, koska omat ajatukset muuttuvat tekstiksi


Homoseksuaalinen mies, vol 3

”Mitä homoseksuaaliset tekevät yhdessä?

He ovat keksineet melkein loputtoman määrän erilaisia kekseliäitä muunnelmia. Koska heidän varusteensa ovat yhteen sopiakseen hiukan yksipuoliset, he tarvitsevat seksuaalielämässään paljon enemmän mielikuvitusta kuin heteroseksuaalinen pari keskimäärin.
Tavallinen homoseksuaalinen kokemus on keskinäinen masturbaatio. Se on nopea ja helppo keino seksuaalisen purkautumisen kokemiseksi ja vaatii mahdollisimman vähän lisävarusteita. Nämä miehet yksinkertaisesti riisuuntuvat, menevät vuoteeseen ja hierovat käsin toistensa siittimiä orgasmiin asti. Kolme tai viisi minuuttia riittää tavallisesti koko toimitukseen.

Eivätkö homoseksuaaliset tee muutakin?

Kyllä. Seuraavaksi yleisin homoseksuaalinen muunnelma on yhdyntä suuhun eli fellaatio. Tässä muunnelmassa toinen mies imee toisen siitintä. Joskus he sitten vaihtavat osia, joskus eivät.
Yleensä olosuhteet ovat kaukana romanttisesta. Erään homoseksuaalisen kuvauksen mukaan tapahtumain kulku on suurin piirtein seuraava:
<<Aina kun tunnen halua seksiin, ajan keilahalliin. Kävelen miesten huoneeseen, etsin tyhjän kopin, menen sisään, vedän housuni alas ja istun wc-istuimen päälle. Sitten odotan. Se ei koskaan kestä kovin kauan. Melko pian joku toinen kaveri istuutuu seuraavaan koppiin. Tarkkailen hänen jalkojaan. Jos hän on oikeaa lajia, hän työntää jalkansa lattiaa pitkin minun koppiini ja tönäisee minun jalkaani. Jos olen kiinnostunut, potkaisen takaisin. Sitten voimme alkaa. Tavallisesti käytän toilettipaperin palasta, johon kirjoitan jonkinlaisen viestin – tavallisesti vain kysymyksen ’imettekö?’ Joskus, jos minula on runsaasti aikaa, lisään vielä jotakin, esimerkiksi: ’Kuinka pitkä olette?’. Minä heitän paperin lattialle, hän nostaa sen ylös ja tulee minun koppiini ja imee siitintäni. Niin se päättyy – joskus minäkin imen hänen siitintään, mutta tavallisesti lähden vain kotiin.>> Ei tunnetta, ei hellyyttä, ei mitään.
Ovatko kaikki homoseksuaaliset kontaktit yhtä persoonattomia?
Eivät. Useimmat ovat vielä paljon persoonattomampia. Useimmilla homoseksuaalisilla ei partneria etsiessään ole aikaa kuherteluun. Heillä ei ole aikaa edes jalkakurtiisiin eikä toilettipaperille kirjoitettuihin rakkauskirjeisiin. Homoseksuaalisilla vietintyydytys näyttää olevan tavattoman pakonomaista ja vaativaa. Homoseksuaalinen mies menee miesten pesuhuoneeseen ja huomaa toisen homoseksuaalisen. Toinen asettuu polvilleen, toinen avaa housunsa ja muutaman hetken kuluttua kaikki on ohi. Ei nimiä, ei kasvoja, ei tunteita. Masturbaatiokone suorittaisi toimenpiteen paremmin.
Mutta varmasti homoseksuaalisuudessa on muutakin?

On kymmeniä muunnelmia, mutta niissä kaikissa on yhteistä se, että kiinnostus kohdistuu ensisijaisesti toisen siittimeen, ei persoonallisuuteen, ihmiseen. Homoseksuaalisella saattaa olla viisikin seksuaalista kokemusta yhden illan aikana – kaikki eri partnereiden kanssa. Harvoin hän tietää heidän nimiään – todennäköisesti hän ei enää tapaa heitä uudelleen. Sitä paitsi harvat homoseksuaaliset käyttävät oikeita nimiään. Tavallisesti he keksivät itse itselleen nimen ja suosituimpia ovat sellaiset, joissa on jokin seksuaalinen vihjaus. Amerikassa tavallisimpia ovat Harry [mihin hemmettiin toi seksuaalisesti viittaa?], Dick ja Peter [tai tää?].
Jotkut homoseksuaaliset kirjoittavat puhelinnumeronsa seinille – puhelinkioskeissa, miesten käymäöissä, rautatieasemilla, kaikkialla missä käy muita homoseksuaalisia. Joskus he merkitsevät myös spesialiteettinsa. Sitten he menevät kotiin ja odottavat puhelimen soivan. Se ei koskaan kestä kovin kauan. Toinen homoseksuaalinen soittaa, he ilmoittavat kumpikin harrastuksensa ja sopivat tapaamisesta. Muutaman minuutin kuluttua ovelle koputetaan, siittimet vedetään esiin, ja niin on yksi homoseksuaalinen kokemus jälleen ohi. Aika ovelta ovelle noin kuusi minuuttia [onko se oikeen kellottanut nää itse :D].”

Ensi kerralla paneudumme tarkemmin kaikkein pahimpiin olentoihin, sadomasokistisiin homoihin!