• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol 5

”Mitä muuta homoseksuaaliset tekevät?

Homoseksuaaliset miehet, jotka yrittävät tulla toimeen ilman naisia, ovat ottaneet käyttöönsä käytännöllisesti katsoen kaikki mahdolliset sukuelinten vuorovaikutusten muodot. He masturboivat asettamalla siittimensä toistensa reisien väliin. Tai toinen makaa toisen päällä, ja he hierovat siittimiään toisiaan vasten. He työntävät siitintään nopeasti ylös ja alas toisen homoseksuaalin vatsaa tai reisiä pitkin, kunnes siemensyöksy tapahtuu. Ainoana rajoituksena on peliin osallistuvien mielikuvituksen rajallisuus.

Jokaisessa ryhmässä tavataan yksilöitä, joilla on erityiset viettymyksensä; homoseksuaaliset eivät muodosta mitään poikkeusta. Joskus heidän seksuaalinen toimintansa on oraalis-anaalista kiihottamista. Harvoin tämä riittää orgasmiin pääsemiseksi; se on tavallisesti vain alkusoitto masturboinnille.

Mutta eikö tällainen ole epätavallista [häh, kuinka niin epätavallista?!]?

Kaikki riippuu siitä, millä tavalla asiaa tarkastellaan. Omalta näkökannaltaan homoseksuaalinen tekee parhaansa. Äiti luonto ei katsonut aiheelliseksi antaa hänelle emätintä ja niin hän yrittää saada huvinsa sieltä mistä voi. Koska siitin ei mahdu toisen sisään, hänen on keksittävä paikka, johon työntää elimensä. Jokainen aukko ja ihopoimu on mahdollinen. Monille homoseksuaalisille on vain yksi mahdollisuus.

Mikä se on?

Peräaukko. Kaikista elimistön rakenteista se muistuttaa eniten emätintä. Tietenkin on tiettyjä eroja. Peräaukko on luotu peräsuolen päättymiskohdaksi – se ei ole valmistunut vastaanottamaan jäykistynyttä siitintä. Tämä itsessään muodostaa tietyn voimakkaan mekaanisen esteen, joka on voitettava ennen kuin tämä homoseksuaalisen toiminnan laji tulee mahdolliseksi. Päinvastoin kuin emätin, joka on tavattoman joustava (kuten sen on oltava, jotta lapsen pää mahtuisi sen läpi synnytyksessä), peräaukko venyy tuskin lainkaan. Kuitenkin homoseksuaalisen miehen siittimen määrätietoiset hyökkäykset, sen tuottama liukastava aine ja ’vastaanottajan’ kokema voimakas kipu johtavat lopulta ’onnistumiseen’ [hyökkäykset :D, ja miten kipu vaikuttaa nyt tähän asiaan? Psykiatria on nainut joku taitamaton…]. Kun homoseksuaalinen mies antaa yhä uusien ja uusien partnereiden harrastaa kanssa tällaista toimintaa, peräaukon lihasjännitys suureksi osaksi häviää. Se on tietysti tällaisen yhdynnän kannalta hyväksi, mutta samaa ei voi sanoa ulostamisen suhteen.

Esittääkö peräaukon kautta suoritetussa yhdynnässä vastaanottava osapuoli aina naisen osaa?

Tämä tuo esiin mielenkiintoisen kysymyksen. Pinnallisesti katsoen suurinta osaa homoseksuaalisista miehistä on vaikea erottaa heidän heteroseksuaalisista veljistään. Loppu olsa on itse jakanut itsensä oman valintansa mukaan ’miessukupuolisiin’ ja ’naissukupuolisiin’

Pitkä vaalea tukka (tavallisesti peruukki), täydellinen ehostus, kaikkien karvojen poistaminen ja suuret määrät hajuvettä ovat ensimmäiset askeleet [=mopsi, mutta vähän lyhyemmillä hiuksilla :D]. Sitten tulevat vaatteet. Niitä jotka aristelevat esiintyä julkisesti naisten vaatteissa, nimitetään nokkelasti vaatekaappikuningattariksi. Harvoilla oikeilla naisilla on niin houkuttelevia vaatteita kuin homoseksuaalisilla naisen osan omaksuneilla miehillä. Homoseksuaalisille kalleus ei merkitse paljoakaan, eikä taustalla ole koskaan aviomiestä valittamassa uuden puvun kalleutta [kyllä muuten on]. Kukaan itseään kunnioittava homoseksuaalinen ’sisko’ ei halua esiintyä edellisen muotikauden vaatteissa.

Myös alusvaatteet ovat hyvin tärkeitä näille homoseksuaalisille. Tavallisesti he suosivat samanlaisia alusvaatteita kuin naispuoliset prostituoidut: runsaasti läpinäkyvää, pitsein koristeltua mustaa nailonia. Ja ylempänä he tietenkin suosivat täytettyjä rintaliivejä. Vain rohkeimmat ’siskot’ uskaltavat paljastaa povensa niin paljon kuin naiset, jotka leikkivät rinnoillaan piilosta miesten kanssa.

Entä alapäässä?

Huolellisesti muotoillut naisten kumiset sukuelimet ovat hyvin suosittuja niiden keskuudessa, jotka todella pyrkivät aitouteen. Ne ovat täydelliset ykristyikohtia myöten. Mikäli halutaan sukuelinten myös toimivan, niin saatavilla on keinotekoinen emätin. Näitä saa tilata postitse.”

6 kommenttia

Aboa

21.1.2010 15:51

Tuo mieshän pääsee ihan uskomattomiin sfääreihin. Olisi mielenkiintoista tietää, mihin otokseen hän väitteensä perustaa. Vaikka ottaisi huomioon kirjoitusajankohdan näkökulmat ja tutkimussaavutukset, kuulostavat naisen kumiset sukuelimet jo aika hurjalta yleistykseltä... Lisäksi viimeinen kappale on jo hiukan epäselvä. Mitä eroa on ensimmäisen virkkeen naisen kumisella sukuelimellä ja toiseksi viimeisen lauseen keinotekoisella emättimellä?

sleepygay

21.1.2010 16:38

Samaa mieltä Aboa! Pohdin itsekin täsmälleen samaa. Siis että kuinka laajan ihmisjoukkion perusteella hän on päätelmänsä tehnyt.

mopsi22

21.1.2010 18:49

ne olivat samassa kappaleessa ihan noin nuo lauseet.

tuo "näitä saa tilata postitse" oli sitten seuraavan kappaleen tiivistelmä. jätin tarkan tuotekuvauksen ko. härpäkkeestä no. 273 tai jotain, jonka psykiatri on jostain liikkeestä kaivanut :)

fleshlight tuli mieleen :)

sleepygay

21.1.2010 22:34

Ja miten niin peräaukon lihasjännitys _suureksi osaksi_ häviää? Tosta saa sellasen käsityksen kuin reikä venyis ihan mahdottomasti! Varsinkin kun vielä perään mainitaan ulostaminen... :S

mopsi22

22.1.2010 17:47

Mjoo, teksti on suoraan kirjasta. Ja jos ulostamisesta puhutaan, eikös löystyminen itse asiassa helpota sitä. Pidättäminen voi olla vaikeampaa ;)

Aboa

22.1.2010 18:43

Jos nyt oikein saivarrellaan, niin lause "Päinvastoin kuin emätin, joka on tavattoman joustava , peräaukko venyy tuskin lainkaan" on myös virheellinen. Eihän muuten esimerkiksi ff olisi millään tavalla mahdollista. En usko että subit kuljeskelevat arkipäivät vaipat housuissa revenneiden sulkijalihasten takia...