• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol 3

”Mitä homoseksuaaliset tekevät yhdessä?

He ovat keksineet melkein loputtoman määrän erilaisia kekseliäitä muunnelmia. Koska heidän varusteensa ovat yhteen sopiakseen hiukan yksipuoliset, he tarvitsevat seksuaalielämässään paljon enemmän mielikuvitusta kuin heteroseksuaalinen pari keskimäärin.
Tavallinen homoseksuaalinen kokemus on keskinäinen masturbaatio. Se on nopea ja helppo keino seksuaalisen purkautumisen kokemiseksi ja vaatii mahdollisimman vähän lisävarusteita. Nämä miehet yksinkertaisesti riisuuntuvat, menevät vuoteeseen ja hierovat käsin toistensa siittimiä orgasmiin asti. Kolme tai viisi minuuttia riittää tavallisesti koko toimitukseen.

Eivätkö homoseksuaaliset tee muutakin?

Kyllä. Seuraavaksi yleisin homoseksuaalinen muunnelma on yhdyntä suuhun eli fellaatio. Tässä muunnelmassa toinen mies imee toisen siitintä. Joskus he sitten vaihtavat osia, joskus eivät.
Yleensä olosuhteet ovat kaukana romanttisesta. Erään homoseksuaalisen kuvauksen mukaan tapahtumain kulku on suurin piirtein seuraava:
<<Aina kun tunnen halua seksiin, ajan keilahalliin. Kävelen miesten huoneeseen, etsin tyhjän kopin, menen sisään, vedän housuni alas ja istun wc-istuimen päälle. Sitten odotan. Se ei koskaan kestä kovin kauan. Melko pian joku toinen kaveri istuutuu seuraavaan koppiin. Tarkkailen hänen jalkojaan. Jos hän on oikeaa lajia, hän työntää jalkansa lattiaa pitkin minun koppiini ja tönäisee minun jalkaani. Jos olen kiinnostunut, potkaisen takaisin. Sitten voimme alkaa. Tavallisesti käytän toilettipaperin palasta, johon kirjoitan jonkinlaisen viestin – tavallisesti vain kysymyksen ’imettekö?’ Joskus, jos minula on runsaasti aikaa, lisään vielä jotakin, esimerkiksi: ’Kuinka pitkä olette?’. Minä heitän paperin lattialle, hän nostaa sen ylös ja tulee minun koppiini ja imee siitintäni. Niin se päättyy – joskus minäkin imen hänen siitintään, mutta tavallisesti lähden vain kotiin.>> Ei tunnetta, ei hellyyttä, ei mitään.
Ovatko kaikki homoseksuaaliset kontaktit yhtä persoonattomia?
Eivät. Useimmat ovat vielä paljon persoonattomampia. Useimmilla homoseksuaalisilla ei partneria etsiessään ole aikaa kuherteluun. Heillä ei ole aikaa edes jalkakurtiisiin eikä toilettipaperille kirjoitettuihin rakkauskirjeisiin. Homoseksuaalisilla vietintyydytys näyttää olevan tavattoman pakonomaista ja vaativaa. Homoseksuaalinen mies menee miesten pesuhuoneeseen ja huomaa toisen homoseksuaalisen. Toinen asettuu polvilleen, toinen avaa housunsa ja muutaman hetken kuluttua kaikki on ohi. Ei nimiä, ei kasvoja, ei tunteita. Masturbaatiokone suorittaisi toimenpiteen paremmin.
Mutta varmasti homoseksuaalisuudessa on muutakin?

On kymmeniä muunnelmia, mutta niissä kaikissa on yhteistä se, että kiinnostus kohdistuu ensisijaisesti toisen siittimeen, ei persoonallisuuteen, ihmiseen. Homoseksuaalisella saattaa olla viisikin seksuaalista kokemusta yhden illan aikana – kaikki eri partnereiden kanssa. Harvoin hän tietää heidän nimiään – todennäköisesti hän ei enää tapaa heitä uudelleen. Sitä paitsi harvat homoseksuaaliset käyttävät oikeita nimiään. Tavallisesti he keksivät itse itselleen nimen ja suosituimpia ovat sellaiset, joissa on jokin seksuaalinen vihjaus. Amerikassa tavallisimpia ovat Harry [mihin hemmettiin toi seksuaalisesti viittaa?], Dick ja Peter [tai tää?].
Jotkut homoseksuaaliset kirjoittavat puhelinnumeronsa seinille – puhelinkioskeissa, miesten käymäöissä, rautatieasemilla, kaikkialla missä käy muita homoseksuaalisia. Joskus he merkitsevät myös spesialiteettinsa. Sitten he menevät kotiin ja odottavat puhelimen soivan. Se ei koskaan kestä kovin kauan. Toinen homoseksuaalinen soittaa, he ilmoittavat kumpikin harrastuksensa ja sopivat tapaamisesta. Muutaman minuutin kuluttua ovelle koputetaan, siittimet vedetään esiin, ja niin on yksi homoseksuaalinen kokemus jälleen ohi. Aika ovelta ovelle noin kuusi minuuttia [onko se oikeen kellottanut nää itse :D].”

Ensi kerralla paneudumme tarkemmin kaikkein pahimpiin olentoihin, sadomasokistisiin homoihin!

4 kommenttia

Aboa

19.1.2010 17:46

Näiden lukeminen on mielenkiintoista. Koska ne pukeutuvat dokumentoinnin kaapuun mutta peittelemättä paljastavat kirjoittajan näkökulman, vääristelyn, yleistykset ja ylemmyydentunteen, on tekstin läpi kahlaaminen tuskastuttavaa ja suututtavaa. Toisaalta taas - kaikessa vajavaisuudessaankin - ne osuvat joissakin kohtaa hiukan jopa oikeaan niin, että näin homolukijana tunnistan tilanteita ja toimintamalleja sekä sen, miltä niiden on täytynyt vaikuttaa 1960-luvun (teksti lienee sieltä ajoin) heteronormatiivisuuden silmälasien kautta katsottuna.

Mutta mikä on pointtisi työstää tekstiä tänne, ei ole minulle ihan auennut...

mopsi22

19.1.2010 19:56

Samat havainnot tehty.

Pointti?! Miksi ei? Lähinnä, koska tässä on joitain kohtia, jotka ovat hulvattomia. Eipä tarvitse keksiä mitään järkevää blogattavaa :P

Onhan tämä surullinen ajankuva omalla tavallaan, varsinkin jos ajattelee jotakuta parkaa joka tämän nuorena homona on epätietoisuudessaan käteensä ottanut.

Aboa

19.1.2010 20:22

Huomio kiinnittyy asialliseen termiin 'siitin'. Sanaahan voi hyvin käyttää näin homoseksuellisakin yhteydessä, vaikk'ei itse siittämistapahtumasta liene kyse. Viehättävintä oli kuitenkin kohtelias teitittelymuoto toalettipaperissa. "Imettekö", kysyy tahdikas mies ennen sinunkauppoja. Osaammekohan enää tällä tavoin huomioida kanssamasturboijiamme?

mopsi22

19.1.2010 20:45

Mjoo, tää kieli on yksi hauskuus tässä :D