Mopsi's

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2009.
Edellinen

the heat is ooon

Ärsyttävää.

Olet kiimainen, harrastat seksiä, kiima katoaa. Eikö niin?

Ei :/

Meikäläisellä toimii väärin päin. Sekstailua ja muutaman päivän sen jälkeen kone hyrrää tuplakierroksilla. "näköä häiritsee" voisi sanoa. Sangen ärsyttävää, joskin tavallaan ei-ärsyttävää. Poikaystävä parka, jos joskus muutetaan yhtee...

Moon aika seksiviritteinen ihminen. Kyltymätön, lienee proosallinen termi. Se on ärsyttävää, koska se jopa häiritsee arkea, keskittymiskyky menee :S.

Olisi pitäny aloittaa 16veenä jo, nii ei ehkä olis nii packed up ;)

Is anyone else having the same dilemma?


homokengät

mul on mustat vagabondin kankaiset nilkkurilenkkarit (vai mitkä ne nyt sitten on). oon nähny semmoset kahdella muulla turkulaisella ja ne molemmat oli saleen gay.

homokengät siis. todistaa vaan, että on homoilla hyvä maku.


ei hyvää päivää (niin uutisesta kuin itsestänikin)

ei oikee oo napannu bloggailu. en tiä kui, ehkä aboamainen ongelma: monta kertaa tää ruutu tässä ollut, mutta sanottava ei oo sitten ollutkaa nii tärkeetä, että ois viittiny sitä tänne laittaa. tai jotai.

mutta noi muute, menee iha hyvin :)

suosittelen kaikille Daniel Golemanin "Tunneäly"-kirjaa. ite en oo vielä lukenu kokonaan, mutta kiinnostavasti (ja tarpeeksi tieteellisesti minun makuuni) kirjassa selitetään älykkyydestäja aivojen toiminnasta ja tunteista ja niiden vaikututksesta ihmiseen jne. huomaan olevani kohtalaisen tietoinen omasta itsestäni ja tunteistani.

mutta asiaan...presidentti armahti aseistakieltäytyjän kk nälkälakon jälkeen. mukava tilaisuus presidentille ottaa vähän mutkan kautta kantaa asevelvollisuusjärjestelmään. armahdetaan yksi ja ehkä pian jo vähän kevyemminkin perustein voisi...jos eivät jäärät hyvällä ota ihmisoikeuksia huomioon, niin sitten pahalla...

uutinen mikä huvitti suuresti ja aiheutti kynnyksen ylittävän bloggaustarpeen on tämä:

"Varusmiesliitto moittii aseistakieltäytyjän armahdusta

Helsingin Sanomat 27.3.2009 22:38

Tasavallan presidentin perjantainen päätös armahtaa kuukauden nälkälakossa ollut aseistakieltäytyjä on Varusmiesliiton mielestä huono signaali. Liiton mukaan armahdus asettaa kyseenalaiseksi asevelvollisten yhdenmukaisen kohtelun.

Liiton mukaan siviilipalveluksesta kieltäytyminen on rangaistavaa riippumatta siitä, onko sen taustalla hallinnollisia kiistoja tai kokemus epäasiallisesta kohtelusta.

"Moni varusmies saattaa kokea varusmiespalveluksen raskaana ja ajoittain epämiellyttävänä. Heillä ei ole mahdollisuutta hakea armahdusta presidentiltä", huomauttaa Varusmiesliiton puheenjohtaja Kalle Meriö.

Varusmiesliitto vaatii, että tapauksen yhteydessä paljastuneet epäilyt epäasiallisesta kohtelusta siviilipalveluskeskuksessa selvitetään juuriaan myöten.

Sekä varusmies- että siviilipalvelukseen astuvien nuorten miesten ja naisten täytyy voida luottaa siihen, että heidän esimiehensä toimivat oikeudenmukaisesti, liitto muistuttaa. "

buufuckinghuu

ok, ymmärrän osittain ton noin teoriatasolle, ei oo solttupojilla mahista armahdukseen, mutta CAMOOOON.

...ja tosta asevelvollisten yhdenmukaisesta kohtelusta voidaan olla MONTAA mieltä...


Berliini 3.10.

Tehdäänpä tämä näin: kirjoitan joka päivästä oman bloggauksensa (ja toivon, että joka päivälel asiaa riittää :P)

___

Matkahan alkoi tosiasiallisesti jo ma 2. pvä iltaisella ajelulla Helsinkiin noksun siskon luo. Lento kun lähti heti kuuden aikaa aamulla niin kukaan hullu viitsi yötä myöden matkustella. Saatiin kyyti siis aamulle lentokentälle. Toki matka alkoi sillä, että mopsi unohti parkkipaikalla sulkea auton konepellin ja ajeli moottoritiellä 130 km/h pelti pienen vivun varassa puoliksi auki. Pimeyttäkin ihmeteltiin, tai sen äkillistä saapumista, mutta siihenkin löytyi ratkaisu: laitetaan ajovalot päälle. Kaikki merkit hyvästä matkasta olivat olemassa.

Yö olikin sitten ihq pikkusöpölutulaisen mamman sulonyssykkäkoiran hyppiessä päälläni hillittömästi B/

Parin lennon, bussin ja päättömän hortoilun jälkeen raahauduimme hostellihuoneeseemme. Toki siis kävelimme portaat viidenteen kerrokseen, vaikka hissikin olisi ollut. Ei osattu käyttää sitä ja naisen ja homomiehen logiikalla sen täytyi olla vain RIKKI.

Kämppä oli siisti, jopa meikäläisen neuroosit huomioiden. Tilaakin oli. Sänky tosin oli suoraan '80-luvun saksalaisesta pornoleffasta, mutta just adds to the feel of a good place :P

Asettumisen jälkeen oli vuorossa pieni around the block -kierros. Skepulassa huitomalla ruokaa (joka oli halpaa ja kaukana suomalaisesta heitetään kaikki muovirasiaan päällekkäin -asettelusta; tavarat ja salaatit ja riisit ja lihat olivat nätisti aseteltu, ravintolamaisesti), kun ei kieltä osata. Oli kyllä hyvää ja HALPAA. Itkua siitä, että joka hemmetin kaupassa, myi se sitten kosmetiikkaa tai ruokaa tai tietokoneita, oli viinihylly jossain nurkassa. Ja lisää itkua tietty halvasta viinistä ja viinasta.

Homologiikka iski parhaat naurut koko viikkona. Minä kun halusin kokeilla toista exittiä, josko ovemme vierestä olisi päässyt kätevästi ulos, ilman ramppaamista koko käytävän läpi talon toiseen päähän. Ulos päästyämme, löysimme itsemme hostellin sisäpihalta (ohessa kuva). Edessämme yksi ovi, takanamme toinen, ei muita ulosmenoteitä, piikkilangalla varustettua muurinpätkää lukuunottamatta. Nooh, aulaan johtava toinen ovi oli lukossa kun me sitä molemmat kiskoimme. Pienessä hiprakassa takaisin ovelle, josta tulimme ja nerokkaana kokeilen onko se auki ja vedän siitä. No olihan se auki, mutta nämä saatanan saksalaiset ovet aukeavat SISÄÄNPÄIN, joten tyylikkäästi vedin sen kiinni. Ja lukkoon tietysti.

Siinähän sitte kännissä pohdittii, että laitetaanko pyöräteline muuria vasten vaiko vedetäänkö läheinen pöytä muurin alle. Suunnitelma kun oli tietysti kiivetä piikkilangan yli. Homologiikkaa, kaksin kappalein...homma repesi nauruksi noksun huutaessa keskellä pihaa, että tuu nyt jo vedetään toi pöytä ja meikäläinen seisoo aulaoven vieressä ja TYÖNTÄÄ sen auki (vihdoin keksittyäni että niin, nämä ovet aukeavat sisäänpäin...).

Tilannekomiikkaa, myönnän, mutta voitte kuvitella kaksi suomalaista turistia repimässä itseään muurin yli kännissä kun ovestakin pääsisi. Olisi ollut respan naisella hauskaa, jos olisi ollut paikalla. Katsoi jo aikaisemmin vähän oudosti, kun kysyimme toimiiko hissi ja hän tuli painamaan nappia ja bling, hissi oli siinä.

Nautittuamme pikaisesti yhdet läheisessä aussibaarissa (ja pidätellen työntekijöitä pääsemästä kotiin) raahauduimme takaisin hostelliin nukkumaan. Rankka päivä.

Tuossa vielä kuva sisäpihasta siltä ovelta, josta toisella yrittämällä pääsikin sisään. Taustalla hieeeeno muuri, jonka yli olisimme kiivenneet (tod näk vain päätyäksemme seuraavalle, lukitulle sisäpihalle...homologiikkaa! pettämätöntä!)


Pölytöntä

Ihanaa, että Turun kadut putsataan jo nyt ja nopealla tahdilla vielä. Ei pölyä.

Keväistä on jo joo.

ja mulla kauheesti vaiks mitä hommaa mitä pitäs tehä, taas. camoon, life...tahtoo helpon elämän :)

Vuokrakin nousee, mutta onneks vaa 15 euroo, ois voinu olla 30tki euroo.


Sekalaista sanottavaa

Nyt näyttää jo vähän paremmalta olo. Onneksi.

Niskaani varten sain kaksi reseptiä, josta voin sitte päättää, kumpaa otan vaiko kumpaakin. Toine relaksantti ja toinen särkylääke. Molemmat punasel kolmiol. Tosin tänää ollu niska esim. parempi, mutta otan silti ton relaksantin, nii saa vähän lihakset rentoutua ja veri kiertää. Vie kuulemma vaan tajun, joskin yksilöllisesti.

___

Vuosijuhla meni vähän penkin alle. Mulla oli kivaa, mutta bf otti kuppia vähän liian vauhdikkaasti ja ilta päätty puoleevälii, ku kannoin sen ensi taksii ja sitte kotio sänkyy. Oisin kyl ite voinu mennä jatkaa vielä kavereitten kanssa (ku tosiaa jäi jälkiruoka pöytään kahveinee ku lähin ihmettelee, mihin rakas oikein hortoili), mut ei se oikeen tuntunu oikeelta jättää toine yksi sammuneena. Vaiks oisko se niin paha ollu vaiks ite oisin iltaa jatkanukki? Ei kai...

___

Berliinistä lisää, jahka matkapäiväkirjani jaksan kaivaa tuosta. Voi kyl olla että haalistuu sekin matka nii, etten ees tänne jaksa kirjottaa.

___

Ekaa kertaa vähään aikaan vituttaa semisti taas tänään. Semmoset menneet jutut taas. En oikee tiä mitä elämältä haluais ja saanko siltä tällä hetkellä sen mitä haluan.

___

Kelalle pitäis raapustaa anomus maksusumman osituksesta. Ei pitäsis olla ongelma, mutta en saa sitä aikaseksi. Tenttejäki olis, neki jotenki kaukasia.

Ihme kyl ei oo mitää matkaltapaluukrapulaa, mut jotenki en elä arkea. Sairastu heti perää nii jotenki semmosta elämää vaa, ei mitää arkea. Tiätteks, ei mitää todellista elämää tai aikaa, vaan päiviä eteenpäi ja oma napa. Outoa. Ny pitäis taas alkaa kattella opintoja eikä tod oo mitään motivaatiota :S

___

Helikobakteeria tutkitaa parhaillaa, ennen en saa alottaa happolääkitystä. Vittua jos semmonen löytyy (äitil on häädetty just) ku siin o aika mömmöt mil sitä aletaan häätää.

___

Mua ei kiinnosta uutiset lainkaa :S Ennen berliiniä luin uutisia koko ajan. Nyt ne eivät kiinnosta lainkaan. Outoa. Toinen on alkoholi. Ei vaan tee mieli. Ehkä se on se, et on ollu kipeenä, mut ei tee mieli. Ennen berliiniä punkku maistu. Nyt ei. Eihän se paha oo, mutta muutenki jotenki ei tee mitään sellasii juttuja mieli, mitä teki ennen matkaa. Mistä lie johtuu. Ehkä se on se sushi, jota noksun halusta syötii aamuin, päivin ja illoin. Ihan hyvää se on, en kiellä.

___

En oo kahteen ja puoleen viikkoon tehny mitään peruskuntorutiinejani :( Ensi matka sitten kipeenä. Huome tarttis kai varovasti alotella. Vaiks en paljoo mitään teekään. Ajatus ei innosta...

___

Elämässä vituttaa ajatus siitä, että se on niin saatanan lyhyt, ettei viittis enää kovin montaa virhettä tehdä. Sitten kuitenki saletti on, että virheitä tulee tehtyä ja betonia päin mennään pää edellä vielä monta kertaa. Sitähän elämä kai noi yleensä onki, perse edellä puuhun kiipeemistä. Se vaan ku on nii epäonnistumisorientoitunut ihminen, niin ei kuulosta kauhean kivalta.

___

Hmm, sitte väliin tulee pohdittua, että bf pitää mua tyhmänä. Tosin välillä osaan olla epälooginen. Ehkä me ajatellaan eri tavalla. Puhutaan molemmat samasta asiasta mut eri tavalla ja sanoilla, noi yleensä. Plussana kyl yleensä lopulta toisiamme ymmärrämme :) Ei bfkään tosin mikään opettaja ole, väliin ku se yrittää mulle rautalankaa vääntää, jos kohta mäkin väliin oon tosiaan vähä epälooginen.

Toinen ihana tai "ihana", miten sen ottaa ;), piirre bfs on se, että se ei tykkää, että sitä neuvotaan; se tietää kaiken (puspus, kulta, kaikella rakkaudella <3). Vaikka se olis ihan viatontakin, nii yleensä result on "kulta, mä osaan/tiedän kyllä" eikä mitenkään ystävälliseen sävyyn :)

Nooh, vierestä on kiva seurailla...vähän niinku oppilasta, jolle on just sanonu, että jos et laita sormees vähän sivumpaa, lyöt siihen vasaralla... ;P

Toisen itsenäisyydestä tai halusta siihen, tulee välii, iha vähä, pikkiriikkisen semmonen olo, että mihinköhän se sitten mua tarvitsee :)
___

Yskittää vieläkin. Enkä Berliinin jälkeen raaski ostaa edes alkoholia. Se oli niin halpaa siellä ja kallista täällä. Baarissa käytiin bfn kans tänää, yhdel sex on the beachil. Kaipasin pöytään tarjoilua. Ei tullu :(

Ehkä toivun tästä joskus, ehkä asun Pariisis joskus. Comme ci comme ca :P

Edellinen