• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol 4

"Eikö tällainen [puhelinumeroiden seiniin kirjoittelu ja casual sex] ole vaarallista?

Homoseksuaaliset nauttivat vaarasta. Se tuntuu melkein osalta heidän seksuaalirituaaliaan. Syistä, joita hän itse ei ymmärrä, homoseksuaalinen pitää luonnollisena sitä, että kutsuu vieraan miehen huoneistoonsa kello kaksi aamuyöllä pitämään hiukan hauskaa. Joskus asiat menevät kuitenkin vinoon ja hän saa enemmän kuin mitä on odottanut. Jokaisen suurkaupungin aamulehdissä näkee silloin tällöin seuraavanlaisia uutisia:

<Poliisi löysi Zack Ulmer –nimisen rahastajan alastoman ruumiin tämän asunnosta varhain tänä aamuna. Poliisilääkärin lausunnon mukaan hänet oli lyöty kuoliaaksi raskaalla kynttilänjalalla. Naapurit kertoivat nähneensä Ulmerin päästävän tuntemattoman miehen asuntoonsa hiukan ennen keskiyötä. Mitään motiivia tekoon ei toistaiseksi ole saatu selville.>

Murha on poikkeuksellinen – kimppuun käyminen, ryöstäminen ja kiristäminen ovat tavallisia. Homoseksuaaliset prostituoidut identifioituvat prostituoituihin naisiin eivätkä pidä minään sitä, että häipyvät pikkutunneilla asiakkaansa lompakko mukanaan. Riidat seksuaalisista menetelmistä ja oikeuksista johtavat joskus hurjiin tappeluihin ja pieksämisiin. Homoseksuaalisissa miehissä on jopa eräs erikoistyyppi, sadomasokistiset homoseksuaalit. Tämä on sellainen homotyyppi, jota toiset homoseksuaaliset pelkäävät. Harvoin kukaan tieten tahtoen ottaa tällaista sadomasokistista partneria.

Ne, jotka yhdistävä homoseksuaalisuuden ja sadistisen ja masokistisen perversion, kuuluvat kaikkein julmimpiin ihmisiin, joita maailmassa on. Entisinä aikoina he saivat toimeentulonsa ammattikiduttajina ja pyöveleinä. Läheisemmässä menneisyydessä he ovat olleet Hitlerin Gestapon ja SS:n riveissä.

Miten sadomasokistiset homoseksuaalit toimivat?

He erikoistuvat toisten homoseksuaalisten houkuttelemiseen asuntoihinsa, missä he sitten kiduttavat näitä. Tavallisesti kidutusmenetelmät onneksi ovat suhteellisen lieviä ja lapsellisia. Pidatyksen ja rangaistuksen pelko pitää heidät aisoissa. Antakaamme erään uhrin kertoa tällaisesta välikohtauksesta omin sanoin: Gary on kahdenkymmenenkuuden ja on ollut manifestisti homoseksuaalinen noin yhdeksän vuotta. Hän toimii opettajana collegessa [hah, sinne ne hintit menneet on].

<Minun olisi pitänyt tietää, että tuossa tyypissä oli jotakin outoa, kun hän lähestyi minua vaarissa. Hän ei ollut oikein minun tyyppiäni – liian raaka kaveri, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Mutta minä olin utelias ja – tiedättehän millaista se on, minä join pari lasillista. Jos vain olisin tiennyt! Joka tapauksessa menimme hänen asuntoonsa ja se alkoi tavalliseen tapaan. Me riisuuduimme, menimme vuoteeseen ja minä aloin imeä häntä. Ennen kuin tiesin mitä tapahtui, hän työnsi pääni polviensa väliin ja alkoi kuristaa minua. Voi luoja, miten pelkäsinkään!> Gary hihittää.

<Hän pani jonkinlaiset nahkaiset käsiraudat käsiini – he pitävät nähkääs aina nahasta. Sitten hän sitoi minut vuoteeseen jättiläiskokoisella hihnalla. Hän sammutti kaikki valot paitsi vuoteen yläpuolella palavan kynttilän, meni kaapin luo ja otti sieltä ruoskan. Se oli kauheata!> Lisää hermostunutta naurua.

<Sillä kerralla hänellä oli todella kova erektio, ja minä sanoin, että mikset pane tuota pois ja anna minun huolehtia sinusta? Voi pojat, se oli aivan väärin sanottu! Hän veti esiin partaveitsen ja karjui: ”Nyt minä teen sinusta naisen lopullisesti.>

Gary hymyili vinosti ja jatkoi: <Minä pidän hyvästä yhtä paljon kuin kuka tahansa kaveri, mutta kuinka voin saada mitään hyvää, jos hän ottaa kaiken pois? Siteen puhelin soi. Hän vastasi siihen, puhui hetken, ja kun hän sulki puhelimen, hän ei ollut enää yhtä kiihottunut. Hän vain masturboi muutaman kerran, imi minua kerran, ja päästi minut sitten menemään. En enää mene siihen baariin.>

Garyn kokemus oli tyypillinen [koodi.netin tarina :P]. Kauhun herättäminen, toisen järkyttäminen ja uhrin rukouksien tarjoama nautinto tavallisesti tyydyttävät sadomasokistisen homoseksuaalin. Lopputulos on kuitenkin ikävä kyllä ennalta arvaamaton. Joskus kiduttaja joutuu yhä kovemman kiihkon valtaan, menettää kokonaan hallintansa, ilta muuttuu yhä väkivaltaisemmaksi ja päättyy silpomiseen, kastroimiseen ja kuolemaan. Ikävä kyllä tämä kaikki kuuluu osana homoseksuaaliseen peliin.”

Ja jatkossa perehdymme tarkemmin erilaisiin homojen seksuaalikäytöksen muotoihin.