Mopsi's

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2009.
Edellinen

Ei oo karvoihin katsomista :d

Bf on fanaattisesti body hairia inhoava. Se toivois pääsevänsä eroon kaikesta muust paitsi kulmakarvoista.

En mäkään mikään fanaattinen karvafani oo, mutta bf ei oo mikään turhan karvanen ja sekin vähä mitä on sillee tasasena ohuenkarkeena mattona masussa, on ihan törkeen seksikäs, mun mielestä ainaki. se inhoo ku lääpin sitä. Get use to it maan!

Sitte se vinee jatkuvasti että on lihonnut (joojoo, mäki valitan samaa koko ajan :P).

Mä en vaan näe sitä sille. toki jos ny toinen pullahtaa ykskaks 20 kiloo, nii saatan jotenki reagoida. Mut jos toinen vinee jostain kilosta ja mä näen vaa helvetin seksikkään otuksen nii sori, jos en komppaa. Get use to it maan!

Eli bf näkee ittensä läskinä ja karvasena. Mä näen sen laihana (mitä se oikeesti on, camoon, siin rajoilla ettei liian laiha) ja söpösti karvasena (mitä se ei ees oikeesti oo). Se on muute hiuka poikamaine, nii ne karvat on semmonen kiva kontrasti. Tuun lääppii niit jatkossaki ja paheksun joka kertaa ku bf ajaa ne kokonaa pois (ja sitten valittaa, ettei saa koskee ku sänki on ikävän tuntune >:/)

Et turhaa valittaa bf, jos mun kone alkaa aina hyristä ku tuut huoneeseen :d

___

oioi! netis on paljon hyvii nettiradioita, jotka soittaa jazzii vaa!

ihq!

___

oon kai täälläki asiasta valittanu, mut mä oon aika mustasukkane ihminen. huomaa semmosen, että monta kertaa missä millonki tulee mustasukkaseks poikaystävästä. moon säälittävä.

se on aika ikävä tunne, varsinki ku ei sille oo sillee mitään järkisyytä yleensäkää. mut oon.


Elämä on...

Onks se:

-seikkailua,
-arvaamatonta,
-nuorallatanssia, miekan terällä sipsuttelua,
-oppimiskokemus,
-kantapään kautta kaiken tekemistä, pers edellä puuhun,
-rakkautta (tai sen tavoittelua),
-sen merkityksen pohtimista,
-eteenpäin menemistä,
-tulevaisuuden ja menneisyyden murehtimista,
-kemiallinen prosessi?

vai mitä se elämä on?

___

Oon mässänny, vedin just pakasteesta yrttivoipatongin, mut tuunasin sitä heittämäl sen päälle emmentalia ja goudaa ja sit ku se oli paistunu, siivutin ja vetelin siivujen päälle viel mustapippurii ja valkosipulijauhetta. Ai että oli namii :d

ny katon bondia ja ihmettelen, että mikä mun olo olis...täys fyysisesti, köyhä henkisesti, väsynyt molemmilta kannoilta vai mitä..haluunko nukkuu vai en vai mitä haluun..

___

oon törsänny, iha vähä vaa. parin päivän aikana ostellu 100 € kaikkee semmosta pientä kotii, mitä on pitäny viimiset puol vuotta hommata, muttei oo ollu rahaa. hiano veitseteline seinäl, uus pyykkitsydeemi kylppäris, uudet pinkit lakanat ja tämmöstä. ostin ekan energiasäästölampunki.

___

Bf vähä epäilee, uskaltaako se koskaan muuttaa mun kaa yhtee. e epäile, ku muuttamisen jälkee, viime toukokuu siis, oon peräti kolme kertaa unohtanu oven auki. Siis Auki, kerran melkein selällee ja joka kerta siis ihan avoimeksi, ei sitä kiinni saakaan ilman et menee lukkoo

tää on taitolaji kuulkaas :D

___

Bianconi melody, luulempa että opettelen sen...ei vaikee, mutta mun taidoilleni sopivasti haastava, sillee, että joutuu opetteleen vähän. On piano jotenki jääny...vaikka kyllä päivittäin soittelen, nii silti oo mitään sillee kunnolla uutta opetellu. tosin oon pimputellu päästä kaikenlaista, kirjotin yhen pikku biisin itekseniki. tosin oon jämähtäny yhteen sävelläjii ku tykkään siit :S

___

bond on aika muodikas täs leffas, ei pahaa pukuu sun muuta härpäkettä :)

josta puhee olle, vituttaa ku löysin Zarasta hianon puvun, mutku ne myy takit ja housut eriksee, niii ei ollu housuist enää kokoi..vitutti ku tarviisin uuden mustan puvun, vähä nuorekkaamma. Mul on yks, makso 300 ku ostin, iha laadukas mutta Tylsä. nii perus ku voi olla. ei paljoo oo leikattu, mutta mukava se on ja korrekti. haluisin vaan jotain vähä nuorekkaampaa. Mut enpä usein mustaa pukuu tarvii ja hautajaisii toi on sopiva tylsä.

on mul pukui, tai no, bleiserei. yks puku on ja se o kiva, kallis kans, siel lähempänä 300 (no kallis ja kallis...) semmone musta-harmaa vähä kiiltävä ja nuorekkaammal leikkauksel. tykkää siit, mut seki on kolminappine...tulee aika ylös.

nojoo, on mul ongelmat...

___

mul o finni kulmakarvois. iso. vittumaine. lähdös onneks. mul on harvoin enää näi Vanhemmite ollu iho-ongelmii, vaikka vähä rasvoittuva onki. finni=saatanan teko.

___

laitoin sitte kelan laskurii vähä tietoo. näil näkymin ensviikol on tulossa vaatimaton 4038 epun takaisinperintä. täs o hyvää aikaa harjoitella sitä hirttosilmukkaa.

kela=paholainen
___

tympäsee ja ihan vähän vituttaa...jotenki vähän outo olo, sillee, no, outo olo. olis paras varmaa painuu maate.

nii, mitäs se elämä olikaan?Öh?

Ei oo luettavaa 8/

täytyy lähteä hakemaan kirjastosta kirjaa ja toivoa, että siellä tuo 4. painos olisi.

outoo ku ei oo luettavaa. pasmat iha sekasi...

öh


Haa, ratkaisu kesään!

Oivoi, ku kiva! :)

Mun ongelma on semmonen tietty epävarmuuden siedon puute sellasten asioiden kohdalla, johon pystyn vaikuttamaan. Muuten siedän kyllä jossain määrin semmosta häsäämistä ja loose ends, mutta en, jos tiedän, että asian hyväksi voin jotain tehdä.

Siis, kesä 2009.

Mähän räknäsin, että hei, jos en jatka aktiiviopiskelua sillee ens syssyl vaan painotan työtä, niin mun kannattaa ottaa tutkintotodistus ulos vasta syksyllä (vaikka sen ennenkin saisin) koska:

a) voin nostaa tuet kesäkuukausilta ja maksaa niillä asumisen (enkä tarvii tukikuukausia enää päätoimiseen opiskeluun, koska meen duuniin syksyllä, mutta myös taatusti hyödynnän valtion antaman rahan ku ei siitä oo haittaakaan),

b) mulle tulee tarpeeksi opintoja, jotta saan em. tuet,

c) en tienaa alkuvuonna niin paljoa, että menisi yli kelan rajat (joten voin tuen ottaa) ja parasta

d) jos otan paperit ulos vasta syksyllä ja oon tutkinto-opiskelijaksi ilmoittautunut ensvuodeks, saan opiskelijakortin vielä enslukukaudeksi (=kaikki edut, eniten terveydenhoito- ja matkustussellaiset)

Voin hyvin nostaa tuet, koska ku valmistun, nii loppuvuoden tulot ei sitten enää vaikuta alkuvuoden tukiin. En kesällä myöskään hyödy papereista ku ei oo töitä (ja papereilla saa parempaa palkkaa, of course).

Keväällä voin tehdä töitä sillee, että jää rahaa säästöön kesälle (kaikki kotiin ku on vuokrat maksettu valtion toimesta) ja toisaalta saan vähän lomarahaakin vakkariduunista. Ja jos sattuu jotain duunia oleen, niin ei tuu kelan rajat vastaan että siin miels voi jotain tehdäki kesällä.

Eli summa summarum: valtio maksaa asumisen, mä saan opiskelijaedut kauemmin (ja kuitenki voin tehä duunia koko ens lukuvuoden ihan hyvin ku oon valmis, eikä ne vaikuta mun alkuvuoden 2009 saamiin tukiin enää), saan mielenrauhan ja ennen kaikkea KESÄLOMAN.

Mites tää nyt näiin hyvin meneekin :D:D:D

___

laskin laskurilla: kelalta pitäisi tulla reilu 4000 euron takaisinperintä...sitä odotellessa onkin aikaa harjoitella hirttosolmun tekoa :P

___

Hmm, en ookkaan ennen ajatellut seuraavaa:

Palveluparadoksi: mitä parempilaatuista palvelua asiakkaat saavat, sitä tyytymättömämpiä heistä tulee.

em. perustuu siihen, että palvelun hyvä laatu on ensin kiva lisäarvo, mutta kun se muuttuu odotetuksi standardiksi, aletaan vaatia parempaa ja parempaa palvelua. Nothin' is enough...


Ollakseni kyyninen...

...niin mielestäni on äärimmäisen surkuhupaisaa lueskella uutisia (viimeisenä Ericsson) siitä, miten yritysten johto jäädyttää palkkansa. Eli toisin sanoen, he eivät KOROTA sitä tänä vuonna, saavat vain saman (oletettavasti kohtuullisen) korvauksen työstään kuin viimekin vuonna.

Vähän semmosta näennäistä elettä o...rahaa tulee vitusti, vaikka se 10 % jäiski saamatta...nooh, rikkaat rullaa ja köyhät murisee...the way of the world

___

toi otsikko sopis varmaan kaikkiin mun bloggauksiini :D

___

lisää uutisista: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Osa+diabeetikoista+voi+p%C3%A4%C3%A4st%C3%A4+varusmiehiksi/1135243107784

Vähän nyt oudoksuttaa...eikö olisi jotain vähän isompiakin ongelmia järjestelmässä, kuin pohtia miten diabeetikot saataisiin palvelukseen. Ensinnäkin vaikuttaa epätoivoiselta puuhastelulta ja toisekseen, miksi ihmeessä puolustusvoimat haluavat vaarantaa niin alokkaan turvallisuuden kuin oman maineensakin? Toki arvioivat riskit, mutta nyt jo (puolustusbloodyvoimat itsekin) valittavat terveydenhuoltoresurssiensa puutteellisuutta, nii on tää vähän outoa. Kellekään ei liene epäselvää mun ajatteluni puolustusvoimista, joten argue agains if you will.mä tyhmä vai kirja vaan harvinaisen epäselvä yksinkertaisessa asiassa?!

Wibergin "Politiikka Suomessa", s. 35:

(poliittiset vedenjakajat ja konfliktilijat on aiheena):

"Rae ja Taylo päätyvät esityksessään seuraaviin yleisiin tuloksiin:

1) Elleivät poliittisesti relevantit ristiriitaulottuvuudet leikkaa toisiaan riittävästi, poliittinen yhteisö ei ole vakaa.

2) Jos yhteisö on rodullisesti, kielellisesti ja uskonnollisesti liian heterogeeninen, poliittinen yhteisö ei ole vakaa.

3) Jos yhteisö on liian homogeeninen rodullisesti, kielellisessti ja uskonnollisesti, poliittinen yhteisö ei ole vakaa.

4) Jos yhteisö on liian homogeeninen tai liian heterogeeninen rodullisesti, kielellisesti ja uskonnollisesti, poliittinen yhteisö ei ole vakaa."

eli mun ongelma on se, että a) miksi kohdissa kaksi ja kolme ei ole voitu vain käyttää samaa sanajärjestystä ja b) mitä uutta toi kohta 4 muka tuo, muuta ku toistaa kohdat 2 ja 3? Vai onko kirjoittaja vaan nii nero, etten tajuu?

ja kai tonkin vois summata nii, että porukan täytyy olla tarpeeksi, muttei liikaa, samaa mieltä samoista asioista, jotta poliittinen yhteisö olis vakaa...noi niinku yksinkertasesti...

---

oih, humalistonkadun sammakon kirjakauppa lopettaa :( plussana kaikki kirjat miinu 50 % ja max 5 euroo...vois käydä kattoo ku on käteistäki kirpparin jäljiltä...jos jotain kivaa luettavaa (vitut jaksa lukee, tiedon tyttäretki jäi tohon...ei saa luettua, vaikka sinällään ihan ok-kiinnostava opus...ehkä käyn kaupas ja kierran samalla sammakon kautta. hyvää opusta siellä kyl o ja kohtuu hintastaki...)

---

ei jaksa aina aloittaa uutta bloggausta, nii tyydyn täydentämään edellistä. ehkä otan tavaksi kirjoittaa vaan yhen bloggauksen päiväs, mut sitten tarpeen iskiessä täydentelen sitä.

bf on ihastunut termiin "demarointi" (planttu kallistuu vihreesti oikeelle). ottaen huomioon ko. partyn toiminnan välillä, nii toi on ihan kiva termi kyl. kuvastaa kaikkee (tekopyhää) sähläämistä :P

em. tuli mieleen vastaantulleesta tuntemattoman lausahduksesta: " Demareihin liittymisessä on se hyvä puoli, että ei tarvitse paljastaa poliittista maailmankatsomustaan."

vähän ilkee, mutta kertonee myäs siitä, että kaikki puolueet alkaa olla saman varjon alla, semmosii yleispuolueita. eikä urpilainen kyllä demskujen osalta tätä paranna. sillon ku se jotain sanoo (liian harvoin) nii se a) ei sano mitään originaalia vaan papukaijailee (ihan ku se olis ulkoa opetellu) ja toisaalta b) se ei osaa esiintyä yhtää ja c) esiintyy liian harvoin kute sanoin. sen ainoo plussa on se, että se on nuori nainen keski-ikästen miästen joukossa (ja tässä vallitsee sellainen oletus, että keski-ikäinen kaljamahainen kepulainen omannee erilaisen maailamankatsomuksen ku nuari korkeakoulutettu naikkonen).


A good day, what comes to my financies

1) vakiduunin palkka olisi pitänyt tarkistaa jo viime vuonna:

a) saan nyt noin reilu 20 % korotuksen ja
b) takautuvsti elokuun 2008 alusta maksamatta jääneet korotukset

2) kirppikseltä jäi käteen 95 euroa (josta tosin menee osa noksulle) ja kirpparin täti makso mulle vahingossa 15 euroo liikaa (ja en koe mitään huonoa omaatuntoa siitä, että mulle annetaan väärän loppusumman mukaan rahaa, sori)

=eli tänään on tullut ylimääräistä rahaa jonnin verranki. vielä jos sohvasta pääsee eroon, on ihan kiva kasa fyffestä berliiniin käytettäväksi :P


Edellinen