Mopsi's

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2009.
Edellinen

Suruviestit

Mopsisamson lähtee nyt viikoksi huinimaan rennolla pukeutumisella. Ensin Billnäsiin hippejä, etnoa ja vapaata kaatoa ja sitten kaverin mökille saunoon ja toipuun konservatiivisen mopsimaailman hippiyliannostuksesta.

Mä tiedän, että mun lukijat jää kaipaamaan mua ihan tuhottomasti. Siis mä ymmärrän, että te elätte mua varten ja tää on teidän päivän sana, mutta koittakaa ymmärtää, että kaikkein valaistuneimmankin täytyy väliillä nostaa jalat pöydälle ja vetää henkeä! Voitte lähettää suruviestejä tänne ja vaikka sytyttää feissiin muistokynttilän, mutta kyllä mä tuun takas iha pian! Ei tartte murehtii :)

Pyrin ilmestyy olutvaahtoihin ja pullanpäällisiin, mutta ei kato tääkään kaikkeen ehi ja pysty :P

Ainoo harmi ny on, että missaan kukkaklanipään esityksen, ku en oo koskaan semmosta nähny. Pelse raportoi sitte hyppikö heterot pöydillä vai ei :)

*tässä jo kiva alkupössis ku käsittelin kenkiin uuden kalvon sumutteella. yksiössä. ei ilmanvaihtoa. tuhoutuu se viiminenki aivosolu...lalalaaa...*

Peace!


Brüno and the hippielook

Pitihän se nyt käydä katsomassa, että tietää sitten mistä mummot puhuvat. Brünoa käytiin tsigaas noksusen kanssa.

Noh, mitä tuosta nyt sanoisi. Cohenia all right, ei voi erehtyä. Hyviä oivalluksiakin joukossa, mutta pääosin liian helppoa huumoria viljelty.

Hauskinta kokemuksessa oli ehkä muut katsojat, heteropareja pääosin.

Kun heterot nauroivat (stereotypioille), minä olin hiljaa, ja kun minä nauroin, olivat heterot hiljaa. Näemmä vähän eri perspektiivi asioihin. Huolestutti noksun kanssa se, että hetskut eivät ehkä hiffanneet monien kohtausten tekevän pilaa, ei homoista, vaan stereotypioista, joita homoja ja näiden (seksi)elämää kohtaan on. Naurettiin ja ä ä n e e n yököteltin seksikohtauksille tyyliin "noinhan se juuri on!", eikä tajuttu, että pila ehkä kohdituikin juuri siihen, että noin sen l u u l l a a n olevan.

Itsekin nauroin monessa kohtaa kyllä ja nauroi noksukin. Tosin väliin nauroimme kahdestaan ja aistimme kyllä molemmilla puolilla istuneiden heteroparien ihmetyksen/vaivaantuneisuuden/lievän ahdistuksen.

Homona voisin suhtautua elokuvaan ankarasti paheksuen, mutta kun en voi. Mielestäni on vain hyvä, että joku leikkii aiheella kuin aiheella, ja ne jotka eivät osaa lukea viestiä monipuolisesti, eivät sitten voi. Olen aina pitänyt paheksumista jotenkin tyhmänä, siis sellaista ääneen paheksuntaa. Se on kovin monesti tietämätöntä ja usein täysin tekopyhää sekä perustelematontakin.

Jos jotain pitäisi sanoa niin toteasin, että noksun kanssa nauroimme. Ei kokemus siis huono ollut. Filmikriitikot voivat sitten eritellä tarkemmin. Ja oli elokuvassa ihan hyvää sarkasmia amerikkalaisesta kulttuurista noin yleensä. Heterot vain tuntuivat tarttuvan aina homoteemoihin.

___

Noksu nauro mulle, ku selitin miten oon jo hippifestareihin valmistautunu. Mä kuulemma tuunaan itteeni kunnon homon tavoin. Huomenna meen Uffille kattoon jotai risasta paitaa ittelleni, tai sitte vaa joku vanha pappakauluspaita, josta voi vähä kiverrellä hihoja ja laittaa kivan hippirintakorun päälle. Sitte kylkee ruskeet pellavahousut ja kivat Roverin (ei kerrota kalliista merkkikengista hipeille) nahkatossukat jalkaa ja Buffi päähä. Sitte oonki hippi!

Jos jotain tekee, se kannattaa tehä sitten samalla vaivalla kunnolla. Näin sanoo isini. Hippeilen siis tunteella (puhumattakaan siitä, et rento hippilook on oikein hyvä festareilla, ku tiedä missä istuu...)

___

Rokkarille kiitos terveisistä, noksu juuri ja juuri muisti kertoa (not unusual for her to be somewhat, ohom, dreamy).

___

-näyttää siltä, että hippifestarit ovat myös sateelliset festarit, whooppiii...telttalivin' and all that...

täytyy opetella laskeen kymmeneen ja ostaa enemmän alkoholia.Status

Bloggauksia 640 kpl
Blogia luettu 37019 kertaa
Kommentteja 1147 kpl

Hmm, säälittävää, että ollut noinkin paljon sanottavaa, mutta ehkä vielä säälittävämpää, että noin monta lukukertaa :D

___

Parisuhde loppui. Ystävyys jatkuu, ehkä, joskus, jonkin ajan kuluttua. Toivottavasti, sillä en halua päästää ihmistä elämästäni, jonka kanssa olen kuitenkin yli vuoden elänyt läheisesti.

Kestää jonkin aikaa sulattaa todellisuudeksi muuttuneet ajatukset. Ehkä kauemmin kuin ajattelin.

Pieni asioita tulee vastaan koko ajan. Hammasharja kaapissa, valokuvat, tuoksut, tavat tehdä asioita. Muistoja joka nurkassa. Ei voi tietää, milloin ja missä syystä tulee kyynel silmäkulmaan

Tunteet kun eivät kuole.

Nyt menen nukkumaan, tietoisena siitä, että olen peiton alla yksin. Kuumuudesta huolimatta minulla on kylmä.Vitun tietotekniikka! #¤#¤&

Ostin uuden langattoman reitittimen kun vanhasta laukesi virtalähde.

Nyt sitten yhteys toimii pelkällä modeemilla fine, mutta langattomana ei. Kone löytää ja yhdistää kyllä reitittimeen, mutta ei siitä enää nettiin.

Kokeilin pahuuttani Elisan antamia dns-osoitteita, mutta niihin ei saa yhteyttä (kun ei oletuksena olevan automaattisen haunkaan kanssa toimi). Otin palomuurin langattomasta pois, kun ajattelin, että jos on modeemissa ja reitittimessä molemmissa muurit, etteivät sitten ole päällekkäin.

Nothing. Dns-palvelimeen ei saa yhteyttä.

En saa myöskään yhteyttä johdolla niin, että se kulkee modeemista reitittimeen ja siitä koneeseen. Modeemista suoraan koneeseen tulee nätisti yhteys.

Ideoita?!


To do

Viikonloppuna sitten Raaseporiin. Etnofestarit. Meen kaverin kanssa tutustumaan hippien häpihäpi-elämään. Viikonloppu teltassa, paljon rastoja ja rakkautta. Yli-iloisuutta ilmassa. Lupaan hymyillä koko viikonlopun, nauttia ihmisistä ja seurustella vapaasti. Hoping for a good trip - and for a good trip :P

Sitten kaverin mökille pitäsis mennä, ehkä mettään.

Syksy tulee, niin päätin liittyä homoglobiiniin, vihdoinkin. Käyn myös katsastamassa yliopistoliikunnan. En ehkä yhtä intohimoisesti joka päivä, toisina kahdessakin jumpassa, ala käydä, kuten tuo mentorini elämässä iso A. Mut pari kertaa viikos 40 euron vuosimaksulla. Ei paha.

Sitten haen henkilöstöjohtamisen kurssille. Uusi kokonaisuus. Right on the spot for me. Vuos menis noissa opinnoissa, toki duunia tehden siinä ohessa.

___

On another note, "it is possible to make no mistakes and still lose."

startrek-viisaus :)


- To Move on -

From the mist and the night,
I walked out to life,
to light,
spent a day,
with a soul of kindness and warmth,
till time passed,
and the night came,
mist coverd the day,
and now it is time to walk again.

What I have with me,
thoughts to travel with,
feelings left within
and some behind,
is the warmth of the day,
to keep me warm in the night,
before I reach a new dawn,
a new way.


Ensimmäinen uskonto

Pohdin tässä maailmaa operaatio valkyyria -elokuvan jälkeen.

Ensin tohdin mielessäni yhdistää ja jopa vetää joitain hämäriä yhtäläisyysmerkkejä Hitlerin ja Bush Jr. välille. Molemmat ovat aiheuttaneet maailmalle suoraan ja välillisesti valtavan määrän kärsimystä. Hitler syöksemällä maailman toiseen maailmansotaan ja Bush sotimalla ja talouspolitiikallaan.

Valitettavasti olen myös ihminen, joka toteaa Hitlerin olevan erittäin merkittävä historiallinen hahmo. Inhoan sitä, että Hitusta puhuminen kuuluu tabuihin, ettei leimattaisi uusnatsiksi välittömästi. En ole ideologisesti lähelläkään herraa, mutta en myöskään suoralta kädeltä sylje olkani yli hänestä puhuttaessa. Mies kuitenkin hallitsi lähes koko Eurooppaa ja loi sangen toimivan sota- ja valtiokoneiston. Kuinka monella ihmisellä on ollut niin suuri vaikutus historiaan? Bush jäänee kanssa historiaan ja osoitan saman kunnioituksen hänelle. Hän saavutti kuitenkin USAn presidenttiyden. Ei sinne kuka tahansa pääse.

Noh, näitä taustoja voi pohtia ja esitän asiaa äärimmäisenä yksinkertaistuksena.

Se, miksi bloggailua aloitin, on tuon piiiitkän ajatuskulun johdannainen. Koko prosessia en tähän lado.

Aiheena oikeastaan uskonnot ja raha. Mietin sitä, että jos redusoidaan koko historia ja ihmisen olemassaolo, emme voi päätyä oikein muuhun kuin siihen, että kaikki nykypäiväisetkin konfliktit ovat samaa perustaa: haetaan nuijalla naapuriklaanin mailta ruokaa, kun oma on loppu tai sitä vain halutaan lisää.

Ihmiselämän perusyksikkö on valta.

Ilman rahaa on käytännössä mahdotonta elää nykyisissä yhteiskunnissa. Rahasta on tehty välttämättömyys. Pahempaa vielä on se, että raha on kyseenalaistamaton välttämättömyys. Sen olemassaoloa ja tarkoitusta ei kyseenalaisteta. Sitä kautta sen valta ja sen tarjoama valta jäävät piiloon.

Miten raha ja uskonto nyt sitten liittyvät toisiinsa?

Siten, että omistaminen, redusoituna lisää ruokaa/maata tms nuijalla hankittuna, on ihmisen olemassaolon ja ihmisen psyykkeen perustassa. Valta ja omistaminen. Uskonto tulee kuvaan siinä, että sanoisin omistamisen olleen ensimmäinen uskonto, jonka pohjalle muut hengellisemmät ovat syntyneet. Nykyiset uskonnot ovat mielestäni enemmän tai vähemmän syntyneet vallanhalun ja hallinnan pohjalle, tarpeelle hallita ja vaikuttaa.

Eihän mikään näin yksinkertaista ole, mutta näin ajattelisin. Omistaminen ja valta ovat ihmisen olemassaolon, tai ehkä tarkemmin sanottuna nykyisten yhteiskuntien pohjina.

Vähän karkeaa pohdintaa, mutta tykkään etsiä ensimmäistä, pienintä tai kattavinta nimittäjää asioille. Olenko ihan hakoteillä, rakkaat kuulijat? Ja pahoittelen sirpaleista bloggausta, liikaa epämääräisä ajatuksia :D


Edellinen