• mopsi22

Bach invetions no. 4

http://www.youtube.com/watch?v=5vtRwfj_Nqc

mopsi hinkkaa ekaa pikkusta klassista sävellystään (näitä, joita pianistilapsoset soittaa kuusvuotiaina :S)

20 vuotta jäles...

...mut itseräpeltäneenä ei paljoo nopeempaa...

pianotunteja jossain vaihees elämää sitte...

___

edit: moon kauhukseni huomannu, että tykkään jotenki lady gagasta. sehän on iha kuraa, mut jotain siiin on :S ainaki se osaa laulaa teknisesti paremmin ku eesmes madonna...mut...tyhjää poppia, miks mä jotenki sympatiseeraan sitä?!

3 kommenttia

pelsepuuppi

21.1.2010 21:29

edit. mut on aina kauhistuttavaa jos ihmiset huolestuu kun ne tykästyy johonkin mihin "ei sais" tai "kuuluis". lady gaga on ihan nero, silkkoa performanssai koko daami. miks siit ei sais tykätä? onk esim. teknisesti hyvä laulu aina oltava mukana? kuka on laulutaidoiltaan tarpeeks hyvä? oi oi, niin kovin eri mieltä.. ja niin kovin huolissaan.. mitä tarvii olla ettei olis tyhjää poppia? mikä tekee musiikksta "tätdempää" ja kysyn ihan vilpittömästi koska en tiiä ja olen tähän halunnu vastauksen vuosia. ite rakastan oopperaa juurikin sen typeryyden ja mauttomuuden vuoks, teknisesti lahjakkaita laulajia varmasti mut se ei mua pöyhäse yhtään, enemmänki se 63-vuotias 134 kilonen daami kuka esittää viatonta impeä isänsä kodissa tai kun pohditaan 4,5 h kolmen kortin mysteeriä.

must pitää olla avoin ja juoleton, tykätä mist tykkää ilman stressii. must sillon saa kaikest enemmän irti.

mopsi22

22.1.2010 07:00

No siis, oon kaikkiruokanen musan suhteen. Kyse ei oo siitä, että mua kiinnostas mistä ei saa tykätä. Kyse on siitä, että mua on pitkään ärsyttäny se muija musiikkinsa kanssa. Ja musassa on ärsyttäny semmonen alkeellisuus. Ehkä siihen on tottunut vaa :P

On joukossa sitäki, että tykkään iha madonnasta, mut osin sen takia, että se on niin kauan selvinny hengis. Arvostan semmosta älykästä taiteilijaa, en vaa taiteen vaa sen muidenki kykyjen takia. Lady gaga näyttää vähän samoja elkeitä. Shown se saa aikaan, mut osaa se vähän sitte laulaaki.

martin

25.1.2010 21:22

Odotan Beethovenin sonaatteja Sinun soittamanasi.