Mopsi's

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2009.
Edellinen

Matkustelua

Poikkiksen lento ensi myöhässä sitten peruutettu. Blue one teki blueonit. Nooh, saivat lennon finskiltä. Poikkis kirosi, kun vihdoin pääsi Hesaan ja myöhästy viidellä minuutilla bussista. Saapi nähdä, mitä se keksi tehdä yhteisen tuttavamme kanssa stadin yössä.

Eli eipä sittekn nähty, kun olis menny aamu neljää vähintää :( :(

Näen tän enteenä, et meidänki lennot menee päi vittua (tai sitte niinku noksu ennusti, se vetää koiraeroikävään nii tukevan kännin jo hesavantaal, ettei pääse koneesee...) ja ollaa jossai Tegelil pyöriis ja maksaas vitun kalliita lippuja toiselle firmalle :S

Toiveen siis o, et Air Berlin lähtee ajois ja pysyy ilmaski :D

___

Mun taideteos on hieno. Töllötän sitä aina välii ja mietin, että mihin se mun pääkopas oleva ainoo herne meni piiloo, ku ton ostin :D

___

Hmm, tarttisko alkaa miettiä mitä vaatetusta ottas mukaa? Ja nii mun mustasta kirppistrenssistä tuli ihan ok. vähä iso mulle, mutta se vyö pelastaa sen, saa vähän suurimpia kasaan ja toisaalta isot kaulukset pitää sen takin mittasuhteis. makso ny sitte 3,50+2,50 eli kuus euroo...ei paha, mut ois voinu olla parempikin. tulee käyttöön kyl :)


Taidetta! ei jumalauta ku hieno!

Aivan käsittämättömän hieno taideteos. Noin 20 cm x 20 cm ja osapuillee 8 cm syvä. Painaa noi 8 kiloa ainaki, betonia tms. ja siinä puukehykset.

Nimi: Tyynen veden kuorolauluharjoitukset

ja kyllä, kalat ovat aitoja...ja huomatkaa, alin kala johtaa kuoroa, selvästi. onkohan tää tarkotettu tollee pystyy vai lappeellee vai ihan omistajan valittavissa.

vittua tää on hieno :D 20 euroo makso, mutta ei tämmöstä helmeä jätetä mihinkää. oikee signeerattu ja kaikkea :D


Menneisyys ja tulevaisuus prässää

Pitääköhän vihdoin myöntää se, että epävarma tulevaisuus rasittaa henkisesti. sitä tietty olis hienoa ajatella että suin päin työelämään ja kaikki on hienoa ja sujuu makeesti ja töitä on.

sitten se vuokra pitäisi maksaa ja kelallekin omansa ja lainaakin jossain vaiheessa lyhentää.

omat virheet ja naiivius ja tyhmyys ja kokemattomuus (raha-)asioissa vituttaa. virheet seuraavat perässä vielä kauan.

syksyllä on pakko löytää töitä. pakko.

___

opintotukien nostaminen valmistumisvuodelta onkin hieman erilaista kuin normivuodelta. jälleen kerran seikka, joka on looginen, mutta jota en tajunnut. pidemmittä selityksittä saan tältä vuodelta tienata tukikuukautta kohden sellaisen kuutisensataa euroa, eli 8lta kuulta vajaa 5000. aika vähän siis. vituttaa tässäkin lähinnä se, että en tajunnut niiden laskentatapaa, missä ei mitään erikoista edes ole, mutta...en tajunnut. vituttaa.

___

Kokonaisuudessaanki olen alkanut kyseenalaistaa arkisia taitojani. raha-asioiden hoito etunenässä. samperin simppeli asia: tulee määrä x ja menee määrä y. x>y on se toivottava tilanne, tai edes x=y. mutta jostain syystä en vain osaa tasoittaa tuota...

asia on yksinkertainen, vähän niin kuin laihdutuskin. silti se ei vain onnistu. ehkä sitten ei vain tarpeeksi tahtoa; "syöt vaa vähemmä ja liikut enemmä!".

joo, just nii, helppoa o. silti monet iha vitun läskejä... 8[

___

Nukuin 3,5 h ja nyt istun hereillä kaverin sohvalla muiden nukkuessa. tulin kavereiden kanssa raumalle katsomaan opiskelututtuja. en saa unta vaikka olen väsynyt. ehkä punaviini, ehkä se että kesä ei olekaan enää taloudellisesti vuokranmaksun kannalta tuettu. ihan sama, silmät ristissä ja bussilla turkuun aamupäivällä. illalla tulee bf.

___

ei ole kai kauhean fiksua nyt jo ahdistua siitä, että työmarkkinat ja taloudellinen yleistilanne tuntuvat raaoilta. nehän ovat sitä olleet jo jonkin aikaa, mutta eivät kyllä ole silti parantumaan päin. opettajienkin duuni on enemmän ja enemmän hyväksyttyä ketjutella ja laittaa kesäksi poikki jne. kuten pankitkin totesivat taannoin, on duunarin hankala saada lainaa jos hommia ei ole, mutta opet ja sairaanhoitajat saavat helpommin, koska heidän työnsä on yleisesti ottaen pätkäluonteista. kiva, että se on jo yleisesti ottaen näin pankkien (kin) mielestä.

___

vähän on semmonen fiilis omien mokien ja epämääräisen tulevaisuuden kanssa, että on ihan itse sitonut ensin narun helvetin isoon kiveen, sitten toisen pään omaan jalkaansa. siitä sit rauhallisesti lähteny vierittelee sitä kivee järvee kohti silmät kii ja odottelee, että koskahan molskahtaa...


vanhastelua ja kataistelua...ja persoonallisuutta

en ny oikee tied. periaattees oon sitä mieltä, et tää maa kaipas vähän muutosta ja katainen kokoomuksinee on sitä tuonu. mua vähän huolestuttaa se, että on vähän sanelupolitiikan makua. näin tehdää, piste. ajetaan liikaa kurkusta alas niisanoakseni.

uutisointia:
"Eläkeiän nostaminen toteutetaan vaiheittain.

Hallitus varautuu huonoon kehitykseen. Pääministeri Matti Vanhasen mukaan valtio on valmis velkaantumaan kriisistä selviämiseksi. Hallitus linjaa maksavansa laskut "suomalaisella työllä".

Työuraa pidennetään myös alkupäästä. Erityinen huomio tullaan kiinnittämään siihen, kuinka abiturientit aloittaisivat nopeammin korkeakouluopinnot, Vanhanen kertoo.

Vanhasen mukaan yksi keino olisi valintakoekirjojen julkistaminen vasta ylioppilaskirjoitusten jälkeen, jotta he olisivat samassa asemassa vanhojen ylioppilaiden kanssa pääsykokeisiin lukiessa. "

lähde: http://www.yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2009/02/hallitus_paatti_elakeian_nostamisesta_569495.html

Nii, eläkkeelle ei pääse, ainakaan mun ikäpolvi. tuo portaittain tarkoittanee sitä, että se keski-ikäisten luokka, joka ny pyörittää suomee, pääsee vielä ajois vanhuuspäiville. me nuaret sitte duunataa, et saadaa vanhempien eläkkeet maksoo.

ja että velka maksetaan työllä. kiva kuulla. en muista ottaneeni velkaa tai että multa oltas kysytty, haluunko semmosta jo olemassa olevan päälle ottaa.

en tajuu, mistä noi repii ton, että lukiosta suoraa yohon ja sieltä töihin. ei ihminen toimi niin. ja kaikkein naurettavinta on toi pääsykoekirjojen julkaisemisehdotus. törkeen naurettavaa pakkosäätämistä ja rajoittamista. NIIN VITUN SUOMALAINEN AJATUS. todella raivostuttavaa, että taas rajotetaanrajotetaanrajotetaan. KEKSIKÄÄ JOTAIN UUTTA VÄLILLÄ.

*as you can see, i'm a BIT pissed off

___

http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

mun:

"Olet hiljainen, vakava, vastuuntuntoinen, kärsivällinen, konservatiivinen, lojaali ja vankkumaton. Pidät yllä yhteiskunnan järjestystä ja instituutioita. Olet vankkumaton kuin kallio, ja omaksut helposti isällisen tai äidillisen roolin, sekä perheessä että työpaikalla.

Sinulle soveltuu ammatiksi poliisityö, yhteiskunnan virka, opetustyö sekä rahoitusala. Sovellut myös politiikkaan ja liike-elämään. Parhaiten olet kotonasi byrokraattisissa organisaatioissa, koska mielelläsi toimit sinulle kuuluvan roolin mukaisesti, olitpa sitten johtaja tai johdettava. Ihmistyyppisi toimii parhaiten töissä, jotka edellyttävät tarkkaa kirjanpitoa ja raportointia.

Kaltaisesi ihmiset pitävät yhteiskunnan toiminnassa, ja vaalivat lakeja, aikatauluja ja toimitapoja, ja tuovat vakautta ympärilleen. Arvostat kovaa työtä, rehellisyyttä, kohteliaisuutta, täsmällisyyttä ja uskollisuutta perheelle, ystäville ja yhteiskunnalle. Sinulla on taipumus vastustaa tarpeettomia muutoksia, ja useimmat uudet ideat ovat sinulle häiritseviä."

allekirjoitan tuon kyllä...


maanantai menos, tiistai tulos tms...en keksi otsikkoo, eka kerta tääki

moon vähä niinku yksin :S

hmm, poikkis lähti meneen pariisii, nii ainoot kontaktit on meses, MESES. vähänkö masentavaa. sitäpaitti taidan olla nettiaddikti; en osaa olla kotona jos ei oo netti auki (ehkä koska mun elämä on meses...ja jopa tääl, iiiiiiik shoot me now!)

mutta, jostain friikeimmästä syystä mul on menos joku ihme "katson elämää positiivisesti enkä vittuunnu heti" -juttu menos. mistä lie tullut. ehkä osin sitä, että oon niiiiiii paljo varautunu viikon vitutuksee ja masennuksee ku kulta ei oo kainalos ja sitte todennukki, että mikäs täs olles. oon ohjelmaa yrittäny suunnitella joka päivälle, siis semmosta, että joudun lähtee ulos kämpästä ees hetkeksi. ei sitte tuu homehduttua tänne sisälle ja saa vähä kontaktii. tosin mä kuulun siihe neurootikkopopulaa, joka luulee että kaikki tuijottaa (onkoha toiki jossai virallisessa hulluusoireluokitukses, en haluu tietää...) nii sitte o vähä semmonen...toisinaa kyl tykkään siit tunteest et kaikki kattoo. iha sama, ketää ei kuitenkaa kato :D:D

___

poikkis osaa nauttia elämästä. äiteensä kans olivat hakeneet skumppaa, vähän leivoksia ja vetäneet päiväkännit pariisis. toki tähän kuului myös kävely hautausmaalla. miksei elämäst nauttis ny, eikä kärsis muitten puolest epävarman taivaspaikan takia? :P

___

mua alkaa ahdistaa noi naistutkimuksen esseet. ne vaikuttaa vaikeilta enkä osaa ottaa niist kiinni :S

ne kuitenki tarttis tehä. ja töitäki pitäis tehä, mut hiljanen päivä ollu ku ei oo sijaisuuksii ollu tarjol. yleensä niitki o.

ehkä noi esseet vaatis ny samalaisen lähestymistava ku uus biisi: opetellaa ensi yhtä kättä ja sitte toista ja sitte yhes ja sitte hiotaa vituks. eli siis toisisanoe vaa alkaa tehä hiljallee ja lakkaa kattomast paperii edes silmät killillää...

___

katoin elisabeth golden age -leffan. myännän, tykkään historialeffoista ja vahvoista naisista (älkää kysykö, mutta jostain friikistä syystä bette midler on mun ehdoton lemppari...en tiä kui, mut saa mut nauraa...). karkkiaki meni :( mikä vähä masentaa noi niinku omakuvallisesti, mutta olkoo.

tykkäsin leffasta, vaikka se ei mikää hyvä ollukkaa. kauniita pukuja :)


No sunday lag

kas kummaa, sunnuntaista pääsin yli. ei siis mitää kauheeta eroahdistusangstia eikä ees perinteistä sunnuntaivitutusta, semmosta saamatonta oloa ja tunkkasuuden tunnettakaa. outoo.

nooh.

onneks on toi laatikko viiniä. se auttaa. lasi sillon tällö. takes the sharpest edge off...

bf lähetti tekstarin pariisist. meiän halpisarkiskumppa, joka tääl maksaa jotai kuude ja seittemä euron välil (joojoo, ei oo meil varaa hienostella...) maksaa siel kulmakaupas huimat 1.60 € 8/

___

hei, muuten, täs ny ku loggaan, kertokaas jotai kivoi paikkoi berliinist? Ainoo kohde, johon suunniteltu menevämme o moma, muute open. kaikki mis o hyvää livemusaa, alkoholii ja shoppailumahiksii o tervetulleit paikkoi. ehkä jos kokemusta jostain ihmisen kokosesta gaypaikasta, nii vois semmoneki olla. ei ehkä kuitenkaa mikää über sliikki gäymesta, joho maksaa 40 eppuu sisää ja kaikil o sikspäkki...nou...


feelings

Huuuuh, tunteita taasen :)

Lauantai-ilta oli hauskin piiiiiitkäään aikaan. tuttavatyttöset helsingistä saapuivat, käytiin syömässä, sitten teatteriin ihmettelemään ystävämme esiintymistä talousmusikaalissa ja sen jälkeen iloinen seurue meltosi sussussa (joo, se pöytä, joka nauroi törkeän kovaa, osoitteli ihmisiä, haukkui portsaria ja veti tequilashotteja loppuillasta...=us). Oli hauskaa, todella hauskaa.

Minäkin, kumma kyllä, olin suorastaan hyvä seuramies koko illan...ihmettelyä. Asiaa auttaa toki se, että semiuudet tuttavuutemme pitävät hieman mustasta ja törkeästäkin huumorista :P

___

Noooh, aamu tuli, 7.15 herätys kun poikkis lähtee viikoksi pariisiin (no tulee perjantaina).

Mä jäin tänne kotiin (berliini viikon päästä khyl). Yritän jotenki pitää päätä kasas, ettei ikävä kasva liian isoks. Must tulee semmonen melankoline nyyhkyttäjä, jos ei oo mitää tekemistä ja ny täytyy vaa pitää mieles kaikki menot, ettei iske tyhjää hetkee.

Tää aamu menee kyl pienes parantelus. viel oon sopivasti hieman under the influence, mut kyl tää täst perseeks viel muuttuu. jotenki hienoo on tavallaa se, et voin ottaa/ettii tai olla ottamatettimät duunii ensviikoks. mite vaa :)

vois opiskella tietty. ainahani sitä vois.

mut, ny vaan sillee be a man -fiilis päälle, ettei tuu semmonen ikävä :S

___

"sä kikatat ku tyttöset aamuauringossa kedolla kirmatessaan". bfn luonnehdinta ku se ei lopettanu kutittamista aamul...nice...

___

talousmusikaalista:

+energiaa riitti
+rento esitys
+huumori toimi, tietyin varauksin
+bändi oli hauska ja soittotaitoinen

-esityksessä huudettiin liikaa, valitettavasti jopa välillä kun olisi pitänyt laulaa
-tilaan nähden hieman kovaääninen esitys
-esityksessä pientä skitsofreniaa ekan ja tokan puoliskon välillä; talousosio lopussa vähän irrallinen

jos nyt miettii kuitenki sitä, mikä on teatterin tarkotus (kullekki eri tilantee mukaa tietty) nii viihdyttiin törkeen hyvin ja oli hauskaa. Eli esitys oli hyvä, toisin sanoen :)

...mun mielestä meiän possee kyl tuijotettii väliajal ja enne esitykse alkuu...ollaankoha me vähän äänekkäitä ja jutut vähän levottomia??

___

"henkilöllisyystodistus, kiitos." Naiset ihastuvat, aaaw, kysytään. Miehet vittuuntuu, saatana taas änkätään henkkarii. Ravintolassa syömässä (börssi) tarjoila kysy juomat ja sitte aika töksäyttäen perää, että "joo sitte tarviin henkkarit kaikilta!". ookoo, sen homma, mutta vähä vois sillee niinku ystävällisemmin. muute hyvä palvely kyl :)

toisen kerra kysy sussun ovel portsari. ei varmaa koskaa oo mult siell kysytty. saatana virkaintone nuari sälli. näytin sille kyllä ihan vitun hapanta naamaa, et tuli selväksi sillekki. sitte haukuinki sitä apinaksi koko illan. sain sairasta tyydystä, ku se keräs lasei meidän pöydästä koko illan.

oli lähel, ku se siihen pörräs pöytää taas kerra hakee lasei ja möläytti lasikasaa katsoessaa et "mites te aatteleette että mää nää saan vietyy (ku oli eri muotosta ja kokosta lasii sii)", etten sanonu sille jotai. mitä vittua se tulee siihe vinee meille, että miten laahaa lasit ku on nii vaikeeta. käytä molempia käsiä saatanan apina (ja sori jos luet tätä täällä :P).

...ärsyynnyin hieman siitä henkkarin kysymisestä, as juu kän sii. nooh, työtään se vaan tekee. vien sille banaanin ens kerralla.

hilpeyttä herätti vieraissa myös sussun tanssilattia. erityisesti tanssijat ja varsinkin se herra, joka päätti ottaa paidan pois :) ei kropas vikaa, mut jos ei oikee oo muit tanssii, nii se on sussus vähä overstatement mennä bilettää sinne half naked.

ehkä sussun hienous onki siin, et nii voi tehä :)

___

en oikee tiä mitä pitäs tehä tänää? :S opiskella? ehkä vietän vapaapäivän, pakko nukkuu päikkärit jossai vaihees ku vaa 5 tunni yöunet.

miekanteräl vähä, semmonen tunne et ikävä, ei ikävä, ikävä, ei ikä... huooooh

...young laaav, young laaaav....

Nooh, yritän selvitä perjantaihin. oikeesta tän ny vois ottaa semmosena harjotteluna ku tullaa tulevaisuudes olee eros varmaa jonniverranki.

___

varasin ensviikolle ajan ja ny ku katoin, nii se muija sano siellä, että joo aika olis 25. pvä torstaina. mut ku torstai o 26 pvä nii onks mun tapaamine ny sitte keskiviikkon vai torstain?? pätevää...opinpaha ottaa kalenterin aina auki nii voi korjailla toiste virheit.

totesin muute illalla, noi liittye siihe, et meil on tapana tapella toisinaa viinasta nautittuamme, et mun bf on semmonen et tietys tilas se oikee hakemal hakee ja haastaa riitaa. eilenki petis se alko sillee joka hito huokauksesta hakee jotai vittuiluu jne. oli aika hupasaa...ja se, et en oo mie joka sit riitaa saa aikaa vaa toi paree puolisko seems to bee the one to blame...vaiks kaks se vaatii. haluun ajatella et mie vaa reagoin, en alota...


mitä ihmettä armeijas oikee ihmetellää naisalokkaiden raskauksista?! ei ole valmista mallia mitä tehää. saatanan idiootit...luulis että olisivat tajunneet, että jos naisia tulee ja naiset voi tulla raskaaksi, että joku nainen joskus olis raskaana palvelukses..

idiootteja kaikki tyynni.


kun painaa nappia ja ampuu ohjuksen keskelle siviiliasutusta, mitä menee napinpainajan päässä? mitään? tehokas armeijan älä ajattele -koulutus?


down

moon ollu vähä jotenki huonol mielel taas vaihteeks. mitä lie. jotenki vaa semmoset vanhat ajatukset pyörii sillee ohuina harsoina mieles koko ajan. ei ne vaa suostu katoon taustalle. ehkä pyörivät aikansa ja haalistuvat sitte. paree olis.

ku se ei oikee auta, et sanotaa et tee jotai ni ei oo nii paljoo ylimäärästä aikaa. tee jotai...juu, no teen, jotai...?!

valivali :) valittaa ainakin jaksan. ny lähen ulos. kiertelen vähä. haen iiison laatikon (kyllä, laatikon) viiniä ja ehkä vuokraan leffan.

Edellinen