Oscarin omia?

Mario!

Saksalaisen FC Bayern Münchenin riveissä pelaava Mario Cómes (25v.)kehottaa kaikkia homofutaajia tulemaan ulos kaapista, jotta asioista ryhdyttäisiin ajattelemaan uudella ja erilaisella tavalla. Hänen mukaansa pelaajien homous ei vi eikä saa olla enää tabu. Sanoo Mario Die Zeit –lehdelle antamassaan haastattelussa.


BLOOD-IN

Ranskassa, kuten meillä Suomessakin, on poissuljettu homojen verenluovutus. Jostain kumman syystä tällainen tapa jatkuu yhä vieläkin. Itse en enää voisi luovuttaa, mutta tarvitessani olisin ihan vapaaehtoinen samaan homoverta.

Ranskalaiset GLBT-aktivistit ovat ryhtyneet kuitenkin toimintaan. Toulousen, punaisessa kaupungissa suoritettiin lauantai-iltapäivän aikana ”blood-in”, joka on samantyylinen tapahtuma kuin ”kiss-in”, jota yleisesti käytetään. Melkoinen joukko aktivisteja oli kokoontunut Toulousen veripalvelun eteen vasen Käsivarsi ojennettuina ja kiristysnauhalla kiristettyinä. Tämä oli ns. mellakoimaton tapa tuoda esille ja mielenilmaisijat ovatkin ottaneet nimekseen ”Homodonneur” eli homoluovuttajat.

Koska muuten meillä saataisiin aikaan vastaava tapahtuma? Ehkä talvi on liian kylmää aikaa seisoa käsivarsi paljastettuna, mutta kevään tullen, ehkäpä….


Mr. Gay by Têtu

Ranskan TV1-kanava esitti eilen, keskiviikkona 10.11. JeanLuc Reichmanin juontaman ohjelman, jonka vieraana oli Frédéric. Mutta kuka tämä Frédéric oikein on?

Hän on ensinnäkin kuukausittain järjestettävän Têtu-lehden mister-gay-kisan lokakuun voittaja. Hän on 34 vuotias sotilas, joka oman miehensä kanssa hoitaa kaksoslapsiaan Pariisissa sijaitsevalla kasarmialueella. Hänellä on siis huollettavana 14-vuotiaat kaksospojat.

Oikeudessa hän oli ilmoittanut tuomarille avoimesti olevansa homo, kun lasten huoltajuudesta päätettiin. Eli mistään piiloleikistä ja kaapissa olosta ei ollut tuossa vaiheessa kyse.
Kaksospojat eivät ole kokeneet mitään negatiivista koko kouluaikana ja jo alakoulussa he ilmoittivat että heillä on isä ja ”tonton” eli setä.

Eihän miehessä mitään vikaa kuten kuvasta näkyy ;)


Toisenlainen "It gets better" -kampanja

FIlosofi ja hyvin mielenkiintoinen yhteiskuntakriitikko J. Sakari Hankamäki on esittänyt oman puheenvuoronsa teemaan "It gets better". Tämä puheenvuoro ei tule jäämään miksikään yksittäiseksi kannanotoksi ko. asian tiimoilta.

Hankamäki antaa toivoa ja moraalia taisteluun nuorten GLBTI-ihmisten puolesta. Ei saa vaipua tyydyttävään nirvanaan, vaan pitää taistella, sillä kukaan ei tässä taistelussa ole yksin. Hänen sanomansa on yksinkertaista ja selvää tykitystä. Hän ei kuvia kumarra eikä yritä vääntää rautalangasta asiaa, jota ei tarvitse edes vääntää.

Kritiikki kohdistuu, ei suinkaan nuoriin, vaan päättäjiin, jotka hyssyttelevät asiaa ja toivovat kaiken menevän parammin. Ei tietenkään mikään mene paremmin vain toivomalla. Jokaisen pitää ottaa osansa vastuusta, Näin on meidän vanhempien ihmisten laita ja näin on asiat myöskin nuorten kohdalla.

Tässä linkki tuohon videoon: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2010/11/puheenvuoroni-gay-nuorille-it-gets.html


Kiss-in queer!

Paavi Benedictus matkustaa huomenna 7. marraskuuta Barceloonaan, Katalonian pääkaupunkiin. Paavillisena tehtävänä on osallistua pyhimysprosessiin, mutta muutakin ohjelmaa on paikallisesti luvassa.

Tietenkin paavi voi nähdä ja kokea Antoni Gaudin uskomattoman kiehtovaa arkkitehtuuria, mutta muutakin on luvassa. Paikalliset GLBT-aktvistit ovat organisoineet hänen matkansa varrelle jättimäisiä "kiss-in" -sessioita, jossa GLBT-ihmiset ja heidän tukijansa ja ystävänsä harrastavat tuota niin paavillisesti kiellettyä saman sukupuolen kanssa suutelemista.

Erään järjestelyistä vastaavan, Maryléne Carolen mukaan, ajatus tapahtumasta syntyi ystävien kesken nautitulla päivällisellä. "Me haluamme protestoida paavin saapumista vastaan, hän edustaa korkeinta johtoa sellaisessa instituutiossa, joka on aiheuttanut eniten tuskaa ja kärsimyksiä naisten oikeuksille, ja mahdollisuudelle rakastaa sekä seksuaalisuudelle, erityisesti samaa sukupuolta oleville."

Mielenosoituksesta tulee tietenkin täydellisen pasifistinen, symbolinen ja sympaattinen


Maajussikalenteri

Kaikkihan tuntevat Dieux du Stade- kalenterin, noista stadionin jumalisista miehistä.
Nyt jo kolmanteen vuosikertaansa on ehtinyt sveitsiläisen tekemä Maajussikalenteri. No, kuvat eivät ole ihan yhtä seksiä tihkuvia kuin jumalien kalenteri, mutta kyllä nämä pojat mielellään kaverikseen ottaisi.
Kalenteri on saanut osakseen paljon huomiota sveitsiläisessä mediassa. Meidä on korostanut kalenterin herättävän nuorissa kiinnostusta maatalouteen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.
Kalenteri muuten maksaa 28,30 euroa ja sitä voi tilata netistä:

http://www.youtube.com/watch?v=ZyyWnUAgMQ4

Kuka haluaa naida poikani?

Perjantaina 29. lokakuuta Ranskan television kanavalla TF1 alkaa viisiosainen pienoissarja ”Kuka haluaa naida poikani?”
Yksi kysymyksen esittävistä äideistä on Odile, joka etsii ihannemiestä pojalleen Benjaminille. Muut etsivät ihannenaista pojalleen.

Ohjelman tuottajat toteavat, että heistä on aivan luonnollista, että äiti etsii miespartneria pojalleen.

Ainakin ohjelman esittelyvideolla äiti Odile ja poikasa ovat erittäin edukseen. Hieno äiti, joka hyväksyy poikansa täydellisesti!

Kuvassa Odile ja Benjamin.


Mitä isompi sitä parempi?

Äskettäin julkaisi eräs brittilehti aiheesta artikkelin. Mitäs jos on liian iso? Asiantuntijaksi ja lausuntojen antajaksi oli saatu Danny Dong, englantilainen nuorimies, joka kanuunan koko on 27–30 kiihotusasteesta riippuen.

Hän valitteli, että ei löydä itselleen tyttöystävää, silla kaikki, jotka ovat ehtineet hänet kalsareista riisua toteavat se olevan liian suuren.

Homofilmien asiantuntijat tunteva miehen myös nimellä Matt Hugues, joka on innolla valmis kaikkiin poikaleikkeihinkin. Ehkä Matt/Danny on löytänyt hyvän oksan ansaita oksallaan, sillä kyllä seksifilmeistä aina jotain maksetaan, ja kun on kumpikin sukupuoli käytettävissä, niin hommia varmaan riittää.


Upeita miehiä

Jenkkilehti ESPN on julkaissut erikoisnumeronsa "Boby issue", jossa urheilevat hyvävartaloiset miehet ovat heittäneet vaatteet pois ja antautuneet kameralle. Mukaan on saatu esimerkiksi surffari Kelly Slater ja luistelija Evan Lysacek, jotka on kuvannut Matthias Vriens. Korispelaaja Amar'e Stoudemire ja maalivahti Tim Howard ovat olleet Peggy Sirota kameran etsimen kohteina.
Monia muitakin urheilijoita on saatu mukaan. Mutta milloin meillä nähdään Tero pitkäniemen tai jonkun muun hyväkroppaisen urheilijan nakukuvia lehdissä?

Katso mytö kuvia http://www.acausedesgarcons.com/2010/10/le-magazine-espn-deshabille-a-nouveau-les-sportifs.html


Borat ja Freddie

Täältä Levin syksyn ruskan keskeltä saamme tiedoksi ilmoittaa,

että Sacha Baron Cohen on allekirjoittanut sopimuksen, jonka mukaisesti hän tulee esittämään "biseksuaalia" The Queen yhtyeen laulusolistia Freddie Mercuryia, joka kuoli Aidsiin lähes kaksikymmentä vuotta sitten vuonna 1991.