• oscari

"Harry Potter" homoroolissa

Tunnettu ja tunnustettu Harry Potter -elokuvien tähti Daniel Radcliffe esiintyy todennäköisesti homona tulevassa elokuvassa The Woman in Black. Tosin mitään varmaan tietoa asiasta ei anneta, mutta hän on tiedottanut todennäköisestä esiintymisestään elokuvassa, josta tosin on julkaistu jo promokuviakin. Elokuva tulee jakeluun vuoden 2013aikana. Radcliffe on kuitenkin kieltäytynyt kommentoimasta laajemmalta asiaa.

Têtu-lehden nettisivustojen mukaan nuori näyttelijä, joka varmaankin on monen homon unelma, on toistuvasti kiistänyt sukupuolisen poikkeavuuden, joskin hän on esiintynyt, kuin mainostaakseen minäänsä, kahden homo-lehden kannessa.

6 kommenttia

arosusi

16.11.2011 17:45

En tiedä muista, mutta minusta Daniel Radcliffe ei ole koskaan ollut erityisen viehättävän näköinen - ehkäpä juuri sen takia hän sopii hyvin Harry Potterin rooliin (eihän Potter ole kirjoissakaan kuvattu hottikseksi).

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Aboa

16.11.2011 19:17

Anteeksi pilkunviilaus jo etukäteen...

Minä en pitäisi homoseksuaalisuutta sukupuolisena poikkeavuutena, sillä sukupuolen kanssa sillä ei liene tekemistä. Sanana 'poikkeavuus' taas määrittelee jonkun normiksi ja toisen sitä rikkovaksi asiaksi.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

oscari

16.11.2011 23:15

Aboa, olet harvinaisen oikeassa ja en koe asiaa minään pilkuviilaamisena. Kiva kuulla muuten sinustakin, ole vielä hegissä sen suuren operaation jälkeen?

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Aboa

16.11.2011 23:26

Kiitos kysymästä; vielä potkii!

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

martin

20.11.2011 20:01

Hienoa nähdä täällä elonmerkki Sinusta, Aboa!
Minusta on vain hienoa, että k u k a t a h a n s a seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta voi esiintyä homolehden kannessa. En jaksa itse näitä arveluja ja pohdintoja jonkun seksuaalisesta suuntautumisesta ollenkaan: jokainen määritelköön tai olkoon määrittelemättä itse.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

mopsi22

11.12.2011 16:29

Mielestäni Daniel R. näyttää varsin komealta ihan vaan senkin takia, ettei ole ihan "täydellinen".

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi