• mopsi22

Elämä on...

Onks se:

-seikkailua,
-arvaamatonta,
-nuorallatanssia, miekan terällä sipsuttelua,
-oppimiskokemus,
-kantapään kautta kaiken tekemistä, pers edellä puuhun,
-rakkautta (tai sen tavoittelua),
-sen merkityksen pohtimista,
-eteenpäin menemistä,
-tulevaisuuden ja menneisyyden murehtimista,
-kemiallinen prosessi?

vai mitä se elämä on?

___

Oon mässänny, vedin just pakasteesta yrttivoipatongin, mut tuunasin sitä heittämäl sen päälle emmentalia ja goudaa ja sit ku se oli paistunu, siivutin ja vetelin siivujen päälle viel mustapippurii ja valkosipulijauhetta. Ai että oli namii :d

ny katon bondia ja ihmettelen, että mikä mun olo olis...täys fyysisesti, köyhä henkisesti, väsynyt molemmilta kannoilta vai mitä..haluunko nukkuu vai en vai mitä haluun..

___

oon törsänny, iha vähä vaa. parin päivän aikana ostellu 100 € kaikkee semmosta pientä kotii, mitä on pitäny viimiset puol vuotta hommata, muttei oo ollu rahaa. hiano veitseteline seinäl, uus pyykkitsydeemi kylppäris, uudet pinkit lakanat ja tämmöstä. ostin ekan energiasäästölampunki.

___

Bf vähä epäilee, uskaltaako se koskaan muuttaa mun kaa yhtee. e epäile, ku muuttamisen jälkee, viime toukokuu siis, oon peräti kolme kertaa unohtanu oven auki. Siis Auki, kerran melkein selällee ja joka kerta siis ihan avoimeksi, ei sitä kiinni saakaan ilman et menee lukkoo

tää on taitolaji kuulkaas :D

___

Bianconi melody, luulempa että opettelen sen...ei vaikee, mutta mun taidoilleni sopivasti haastava, sillee, että joutuu opetteleen vähän. On piano jotenki jääny...vaikka kyllä päivittäin soittelen, nii silti oo mitään sillee kunnolla uutta opetellu. tosin oon pimputellu päästä kaikenlaista, kirjotin yhen pikku biisin itekseniki. tosin oon jämähtäny yhteen sävelläjii ku tykkään siit :S

___

bond on aika muodikas täs leffas, ei pahaa pukuu sun muuta härpäkettä :)

josta puhee olle, vituttaa ku löysin Zarasta hianon puvun, mutku ne myy takit ja housut eriksee, niii ei ollu housuist enää kokoi..vitutti ku tarviisin uuden mustan puvun, vähä nuorekkaamma. Mul on yks, makso 300 ku ostin, iha laadukas mutta Tylsä. nii perus ku voi olla. ei paljoo oo leikattu, mutta mukava se on ja korrekti. haluisin vaan jotain vähä nuorekkaampaa. Mut enpä usein mustaa pukuu tarvii ja hautajaisii toi on sopiva tylsä.

on mul pukui, tai no, bleiserei. yks puku on ja se o kiva, kallis kans, siel lähempänä 300 (no kallis ja kallis...) semmone musta-harmaa vähä kiiltävä ja nuorekkaammal leikkauksel. tykkää siit, mut seki on kolminappine...tulee aika ylös.

nojoo, on mul ongelmat...

___

mul o finni kulmakarvois. iso. vittumaine. lähdös onneks. mul on harvoin enää näi Vanhemmite ollu iho-ongelmii, vaikka vähä rasvoittuva onki. finni=saatanan teko.

___

laitoin sitte kelan laskurii vähä tietoo. näil näkymin ensviikol on tulossa vaatimaton 4038 epun takaisinperintä. täs o hyvää aikaa harjoitella sitä hirttosilmukkaa.

kela=paholainen
___

tympäsee ja ihan vähän vituttaa...jotenki vähän outo olo, sillee, no, outo olo. olis paras varmaa painuu maate.

nii, mitäs se elämä olikaan?

2 kommenttia

martin

31.1.2009 03:02

Kristus.

mopsi22

31.1.2009 09:50

Otan vapauden tulkita tuon hiljaisena huudahduksena kirjoitukseni sisällöstä, en vastauksena kysymykseeni :)