• mopsi22

Ei oo karvoihin katsomista :d

Bf on fanaattisesti body hairia inhoava. Se toivois pääsevänsä eroon kaikesta muust paitsi kulmakarvoista.

En mäkään mikään fanaattinen karvafani oo, mutta bf ei oo mikään turhan karvanen ja sekin vähä mitä on sillee tasasena ohuenkarkeena mattona masussa, on ihan törkeen seksikäs, mun mielestä ainaki. se inhoo ku lääpin sitä. Get use to it maan!

Sitte se vinee jatkuvasti että on lihonnut (joojoo, mäki valitan samaa koko ajan :P).

Mä en vaan näe sitä sille. toki jos ny toinen pullahtaa ykskaks 20 kiloo, nii saatan jotenki reagoida. Mut jos toinen vinee jostain kilosta ja mä näen vaa helvetin seksikkään otuksen nii sori, jos en komppaa. Get use to it maan!

Eli bf näkee ittensä läskinä ja karvasena. Mä näen sen laihana (mitä se oikeesti on, camoon, siin rajoilla ettei liian laiha) ja söpösti karvasena (mitä se ei ees oikeesti oo). Se on muute hiuka poikamaine, nii ne karvat on semmonen kiva kontrasti. Tuun lääppii niit jatkossaki ja paheksun joka kertaa ku bf ajaa ne kokonaa pois (ja sitten valittaa, ettei saa koskee ku sänki on ikävän tuntune >:/)

Et turhaa valittaa bf, jos mun kone alkaa aina hyristä ku tuut huoneeseen :d

___

oioi! netis on paljon hyvii nettiradioita, jotka soittaa jazzii vaa!

ihq!

___

oon kai täälläki asiasta valittanu, mut mä oon aika mustasukkane ihminen. huomaa semmosen, että monta kertaa missä millonki tulee mustasukkaseks poikaystävästä. moon säälittävä.

se on aika ikävä tunne, varsinki ku ei sille oo sillee mitään järkisyytä yleensäkää. mut oon.