Mopsi's

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2009.
Seuraava

shouldhave-morkkis - the useless kind

Voi ny herran jestas sentää. En lähtenyt eilen baariin. Obviously olin väsy ja lompakosta löytyy enää vuori, joten ei.

Mutta kauhee morkkis :D

Sain kutsunkin lähteä ulos, mutta ei. Siis hyvä etten lähtenyt, kun tänään täytyy mennä kotipuoleen juhlistamaan isäni '70- ja '80-luvun virheitä, mutta silti...oisin halunnu iha vähä kuitenki!

___

Huoh...nooh, kiusasin uutta Afrikasta Suomeen eksynyttä tuttavaani. Hän nauttii suomen kielen opiskelusta ihan helvetisti: "How the hell you people ever can learn finnish?!".

Jep, helppoohan tää o, mitä sä vineet? ;P

Nyt sitten juon kupin kahvia. En ole varmaan ainoa, joka juo kahvia, jotta vatsa toimisi vähän paremmin. Säälittävä syy tuhota vatsalaukkunsa :)

Stellalle pieni bonus väikkärikannustuksesta.

Rokkihomolle toteen, että oon samaa mieltä verotuksesta, vaikka jossain vaiheessa uraani mun varmaan tarvii olla eri mieltäki, noi työn puolesta.

Koskas martin sattuu samaan pöytään baarissa? Tai no, koska mä satun baariin :D

Perjantaista vielä, ja kiitos seurasta kaikille, sen verra, että mä olin vähä pihalla. Pöllähdin outoon semmoseen hesan taiteelliseen homoscenen kermakerrokseen (oikea luonnehdinta?) ja olin vähä out of it. Olin seurassa, jonka tunsivat kaikki ja joka tunsi kaikki. Sitten hieman tietoisena siinä killun, kun kaikki katsovat pitkään, että kukas tuo blondi homopoika tuossa on pyörimässä :D.

Moments of self-awareness.

Mutta ihan hauskaa katsoa. Baarielämä ja mama varsinkin ovat sellaista suurta teatteria. Jotenkin hieman jopa surrealistista, mutta toisaalta surullista, sillä näyttelijät ovat oikeita ihmisiä näyttelemässä omaa elämäänsä. Näy ja tule nähdyksi. Vähän outoa. En tiedä, pystynkö käymään paikoissa, jotka kutkuttavat sosiologia sisälläni. Unohtuu kokonaan se partyhardy, jos oon liian selvänä siellä. Silmä vaeltelee ihan väärissä asioissa :9

Loppukaneettina syvällinen ajatus:

Ja herranisähemmetti sentään, miksi joka baarissa kuohuvana on Freixenetin kissankusta, pthyi. Köyhä olen ja kohteliaisuudesta join, muttei se hyvää oo...


Siis hetkinen...

Puolimatka, turkulainan mover'n'shaker tienäsi vajaat 9 miljoonaa pääomatuloina.

Mä tienaisin opena peruspalkalla tommoset 30-35 donaa palkkatuloina.

Molempien veroprosentti ois osapuilleen sama, mun ehkä jopa korkeempi.

Siis miksi näin?!


Kun tunsin itseni yksinkertaiseksi...

-Pelleilin kielini kanssa hissin peilin edessä.
-Sulloin vahingossa vessapaperirullan pesukoneeseen.
-Peilasin pitkään ja hartaasti stockan alakerrassa kunnes joku veti peilin auki ja kysyi sen takaa, että voinko auttaa. Vahtimestarilla oli ollut hauskaa luukkunsa takana.
-Pudotin pyykit vessanpyttyyn koneen sijaan.
-Kaukosäädin jääkaapissa.
-Etsinyt päässä olevia silmälaseja - kerran kauankin...
-Laskenut taululla matikantunnilla laskun 10:4=2 ja ollut siihen tyytyväinen.
-Unohtanut oven auki kokonaan, useamman kerran...siis AUKI. Mikäs siinä, keskusta on turvallinen paikka asua.
-Kategorisesti ajaessani oikea on sama kuin vasen
-Aina aerobicissa...muut vetää, mä pyörin yksin ympyrää.
-Kun unohdin millä sivulla keittiötikkaiden portaat olivat ja astuin tyhjään - perseelleni lattialla.
-"Käytkö useinkin täällä?" - Antti Asplund parka joutui todistamaan minun ensimmäistä dtm-kertaani.
-Läskin yläasteella auton keskinopeudeksi suuremman nopeuden kuin huippunopeus oli ollut. Isäni ei ole nauranut yhtä makeasti sen jälkeen.

ja monia muita on ja tulee oleen :)


Valitus

dtm masensi. nuoria ihmisiä lääppimässä toisiaan. haluisin ajatella, ettei vaan mun paikka, mutta oon vaa kade.

"susta tulee katkera vanha ämmä" sano seuralainen.

Oikke.

tapaan ihmiseni mielelläni jossain muualla kuin alipainoisten prettyboyhomojen joukossa...kateellinen, katkera? ehen.

valivali :)


Partyhardyboy

Hmm :D

Tässä kun heräilen taas räntäisehköön aamuu Turussa ja alan pohti Helsinkiin lähtöä, tajusin, että kun hömpönhumputtelen Tämän illan vielä, nii sitten onkin menty sunnuntaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina. Loppukiristä unohtuu välipäiväkin.

Sunnuntaina oli hauskaa, tiistaina vielä jopa hauskempaa, eilen oli Klubilla bändi-ilta (jossa oli hyvää musiikkia ja kauheesti komeita humanisteja; sinnen ne kaikki homot menneet on! olen väärällä alalla!) ja tänään mä aion sulostuttaa suomen pääkaupunkia olemuksellani :)

Ja johonkin unohtui myös se "kuiva ilta"-konsepti nyt kun tarkemmin muistelen sellaisesta puhuneeni. Vanhuksen hapatuksia sellaiset. Nestemäinen relaksantti on hyvästä, joskin kyllä olen sitä ihan kohtalaisen kohtuudella nauttinut :)

Nooh, Stadi here I come...hieman väsyneenä ja rahattomana, mutta eihän se nuorta miestä estä pitämästä kunniallisesti hauskaa kunniattomissa paikoissa.
___

Musiikista muuten, bändi-illan hieman progemainen tatsi yhdelläkin bändillä laitto meikäläisen toteen, että etsin musiikista aina tuttuja elementtejä. Varmaa kaikki tekee nii?

Mä visualisoin musaa (oon kyllä auditiivinenkin, mutta enemmän visuaalinen tyyppi). Mulle joku tietty soundi tuo mieleen seiskytluvun kyttäsarjat tai keväisen usavasen kedon aamukasteessa tai seksin tai mitä tahansa tämmöstä. Gimmakaveri repeili kauniin kohteliaasti (!) vieressä mun verbalisoiduille visualisoinnelleni bändin soitellessa.

Toisinaan oon ihan tyytyväinen vilkkaasta mielikuvituksesta :)

Enkä oo ees ihan varma, miks mä tätä asiaa täs selitän, mut tuli vaan mielee...

Kolossa kävin toisen kerran eläessäni eilen. Todellakin Kolo. Luonnehtisin vähän semmoseksi, että siellä on ne kaikki 3kybäset, jokka ei oo siellä menestyvien uratykkien 3kybästen Blancossa tms. Semmosta I'm so sad and sorry -taiteilijatyyppiä vähä ja iha sitte vaa muusikonplanttuu tai seksinnälkästä kännistä menijää. Ihan symppis läpihän se on, eip siinä mitää. Ja olut on halpoota, vaikka en sitä kyllä tykkää juoda :S


Ordinary

I'm just an ordinary man with ordinary life and ordinary problems. My clothes are ordinary and my shoes are ordinary as well. I do ordinary things like ordinarely watch television or read ordinary books. My diet is ordinary. Evertything around me is ordinary. Because everything is ordinary it makes me extraordinary.

And on that note some sopihistication for ordinary gays and bats

Nomi

Note, I am not simple but ordinary.

http://www.youtube.com/watch?v=gFaZyHxQGYQ

Honestly life, gimme a break!

Nyt vaan vituttaa kaikki. Oma saamattomuus ja kadonnut tarmo eniten. Sohvalla on saletisti isompi vetovoima ku millään muulla kappaleella.

Kiroiluttaa.

En vaan jaksa. Kauheesti olis, mutta...energia on jossain.

Morkkis, kun en pääse jumppaan, morkkis kun en saa mitään aikaan, morkkis ku meni työoikeuden kirjat vanhaksi ja piti palauttaa, morkkis ku en saa haettua opusta, jotta saisin tutkimussuunnitelman alkuu kunnolla, morkkis rahatilanteesta...

vitutus laiskuudesta. vitutus. töitä vois tehä, mut morkkisvitutus ku alkaa taas kelarajat tulla vastaan.

Morkkishoitoon ei ny auta mikää.

Avaan pullon viiniä. Hallituksen kokous on tänää, mut kai sinne voi mennä sievässä. Tiskaan, jotta päivä ei oo totally lost. Sitte en tiä.

Vituttaa ku haluisin iiiisot hienot isin tekemät kaiuttimet tähän kämppään. Ei ne mahu, ainakaa nii, että vois käyttää niitä samalla telkkarin kattomiseen. Seki ottaa päähä. Nyt on linnunpöntöt tossa, kotiteatterin takakaiuttimet. Noilla mitään tee. Vituttaa.

Viiniä ja tiskit ja Max Raabe. Tuskin sen enempää saan aikaan tällä viikolla. Liika semmosta puolitiessä olevaa, mistä ei kuitenkaa saa kiinni.

Perkele. Ja en oo vielä ees yhtä hörppyä enempää ottanut ku yhen ja teksti on jo ny tämmöstä. Ärsy.

Perjantaina helsinkiin. Onko rahaa. Ei. Menenkö? Kyllä. Morkkis kun kuluu siellä sitten rahaa? Saletisti. Vituttaako etukäteen? Joo. Menenkö silti? No pakkohan se on. Ei oikeestaan, mutta haluu kivaa. Nonii hedonismi. Oma perse jne.

hohhoijjaa...

Vittua.


Kuutamolla

Nuottieni joukossa on jo useamman vuoden lojunut Debussyn Claire de Lune.

Aina välillä kaivan jonkin sellaisen biisin nuotit esiin, joita olen joskus kokeillut ja todennut liian vaikeiksi. Nämä olen useammankin kerran standille laittanut, räpeltänyt ja arkistoinut saman tien uudestaan.

Olen amatööripianisti. Pianotunnit ovat vieläkin mielessä, jahka saan joskus rahaa niistä maksaakin jotain.

Kuutamonuotteja kun katselen, ovat ne hieman helpommat jo. Tällä kertaa ne jäivät pianon päälle. Tällä kertaa pystyn jo hahmottamaan sävelkulut, sävelläjin, soinnut, sormituksia...olen oppinut jotain tästä kapistuksesta.

Opettelen tämän seuraavaksi. Jos jaksan. Kestää pari vuotta :)



Run

Olin äsken ekaa kertaa pariin vuoteen, jos kesäistä surkeilla kengillä tehtyä pientä ei lasketa, kuunon juoksulenkillä. Ajattelin alkuun, että saas nähä mitä tulee, mutta kas, jumpat syssyn mittaan ovat parantaneet kuntoani huomattavasti!

Juoksu kulki tasaisen tappavasti, syke nousi, muttei pahasti liikaa, enkä hengästynyt. 40 minuuttia meni nätisti tasaista vauhtia ja pidemmältäkin olisi kulkenut kivasti, mutta tuli kotiovi vastaan. Tuntuu tyhmältä juosta korttelia vain ympäri.

Matkalla tuli tutustuttua vähän lähemmin pohjoisempaan Turkuun, jossa en ole juurikaan pyörinyt. Löysin yhden kirppiksen, jolla on ollut tarkoitus käydä ja noksu herätys, jonkin koiratarvikeliikkeen (vaikutti isolta, joskin näin vain kyltin...).

Nyt on iiiihana olo, lämpö valuu jalkoihin ja ne rentoutuvat kevyessä venytyksessä. Vettä ja jukurttia mysleineen naamaan ja voinki siirtyä viettämään kuuman suihkun kautta karaoke-iltamaa :)

Ihmiset liikkukaa! Endorfiinihöpinä ei ole ihan puppua...better than sex - almost :9

Seuraava