• mopsi22

Partyhardyboy

Hmm :D

Tässä kun heräilen taas räntäisehköön aamuu Turussa ja alan pohti Helsinkiin lähtöä, tajusin, että kun hömpönhumputtelen Tämän illan vielä, nii sitten onkin menty sunnuntaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina. Loppukiristä unohtuu välipäiväkin.

Sunnuntaina oli hauskaa, tiistaina vielä jopa hauskempaa, eilen oli Klubilla bändi-ilta (jossa oli hyvää musiikkia ja kauheesti komeita humanisteja; sinnen ne kaikki homot menneet on! olen väärällä alalla!) ja tänään mä aion sulostuttaa suomen pääkaupunkia olemuksellani :)

Ja johonkin unohtui myös se "kuiva ilta"-konsepti nyt kun tarkemmin muistelen sellaisesta puhuneeni. Vanhuksen hapatuksia sellaiset. Nestemäinen relaksantti on hyvästä, joskin kyllä olen sitä ihan kohtalaisen kohtuudella nauttinut :)

Nooh, Stadi here I come...hieman väsyneenä ja rahattomana, mutta eihän se nuorta miestä estä pitämästä kunniallisesti hauskaa kunniattomissa paikoissa.
___

Musiikista muuten, bändi-illan hieman progemainen tatsi yhdelläkin bändillä laitto meikäläisen toteen, että etsin musiikista aina tuttuja elementtejä. Varmaa kaikki tekee nii?

Mä visualisoin musaa (oon kyllä auditiivinenkin, mutta enemmän visuaalinen tyyppi). Mulle joku tietty soundi tuo mieleen seiskytluvun kyttäsarjat tai keväisen usavasen kedon aamukasteessa tai seksin tai mitä tahansa tämmöstä. Gimmakaveri repeili kauniin kohteliaasti (!) vieressä mun verbalisoiduille visualisoinnelleni bändin soitellessa.

Toisinaan oon ihan tyytyväinen vilkkaasta mielikuvituksesta :)

Enkä oo ees ihan varma, miks mä tätä asiaa täs selitän, mut tuli vaan mielee...

Kolossa kävin toisen kerran eläessäni eilen. Todellakin Kolo. Luonnehtisin vähän semmoseksi, että siellä on ne kaikki 3kybäset, jokka ei oo siellä menestyvien uratykkien 3kybästen Blancossa tms. Semmosta I'm so sad and sorry -taiteilijatyyppiä vähä ja iha sitte vaa muusikonplanttuu tai seksinnälkästä kännistä menijää. Ihan symppis läpihän se on, eip siinä mitää. Ja olut on halpoota, vaikka en sitä kyllä tykkää juoda :S