• mopsi22

Honestly life, gimme a break!

Nyt vaan vituttaa kaikki. Oma saamattomuus ja kadonnut tarmo eniten. Sohvalla on saletisti isompi vetovoima ku millään muulla kappaleella.

Kiroiluttaa.

En vaan jaksa. Kauheesti olis, mutta...energia on jossain.

Morkkis, kun en pääse jumppaan, morkkis kun en saa mitään aikaan, morkkis ku meni työoikeuden kirjat vanhaksi ja piti palauttaa, morkkis ku en saa haettua opusta, jotta saisin tutkimussuunnitelman alkuu kunnolla, morkkis rahatilanteesta...

vitutus laiskuudesta. vitutus. töitä vois tehä, mut morkkisvitutus ku alkaa taas kelarajat tulla vastaan.

Morkkishoitoon ei ny auta mikää.

Avaan pullon viiniä. Hallituksen kokous on tänää, mut kai sinne voi mennä sievässä. Tiskaan, jotta päivä ei oo totally lost. Sitte en tiä.

Vituttaa ku haluisin iiiisot hienot isin tekemät kaiuttimet tähän kämppään. Ei ne mahu, ainakaa nii, että vois käyttää niitä samalla telkkarin kattomiseen. Seki ottaa päähä. Nyt on linnunpöntöt tossa, kotiteatterin takakaiuttimet. Noilla mitään tee. Vituttaa.

Viiniä ja tiskit ja Max Raabe. Tuskin sen enempää saan aikaan tällä viikolla. Liika semmosta puolitiessä olevaa, mistä ei kuitenkaa saa kiinni.

Perkele. Ja en oo vielä ees yhtä hörppyä enempää ottanut ku yhen ja teksti on jo ny tämmöstä. Ärsy.

Perjantaina helsinkiin. Onko rahaa. Ei. Menenkö? Kyllä. Morkkis kun kuluu siellä sitten rahaa? Saletisti. Vituttaako etukäteen? Joo. Menenkö silti? No pakkohan se on. Ei oikeestaan, mutta haluu kivaa. Nonii hedonismi. Oma perse jne.

hohhoijjaa...

Vittua.

9 kommenttia

Rokkihomo

3.11.2009 16:28

Jaa, lenkkeilyendorfiinia seuraa tuommoinen down? Täytyypä jättää kokeilematta...

mopsi22

3.11.2009 20:59

Joo, vähän voi oikeesti ollakin noin, ihan siis kemiallisesti :S

mutta ny parempi olo, ku olin hgn hallituksen kans kokoustaa, juomas siiderii ja talkin' dirty ja ny lipstick jungle ja kauhee sipsipussi...jos ei liikunnasta niin pullosta löytyy ilo!

Kolmoisritti

3.11.2009 21:04

Anteeks mut millon sä aikuistut. Mä en enää 20 vuotiaana saanu mitään mun vanhemmilta ja piti pärjätä omillaan. Sä oot JO 26 V....revi siitä pentu.

noksu

3.11.2009 22:28

Kolmoisriitti, katkera kenties?

mopsi22

3.11.2009 22:48

Komoisriitti juuri pelasti mun päivän :)

Ei kukaan, jolla oikeesti on ongelmia, valita näin paljoo ku mä, tiädäkkö?

mopsi22

3.11.2009 22:48

Ja kiva ku luet mun infantiilia blogiani, ku olis kamalan tylsää valittaa jos kukaan ei kuuntelis :)

mopsi22

3.11.2009 23:54

Mut näin tarkemmin ajatellen, toi ei oo kauheen asiallinen kommentti Riitti-rakas. Ja harmi, jos on elämä potkinu päähän. Ei se mun vika oo :)

Ja tosta pentu-kommentista voinen olettaa, että olet vanhus, joten vinee elämääs muualla ku mun blogikommenteis vanhus, tää on mun priva-aluetta ja jos ahistaa, sopii siirtyä vihreämmille blogimaisemille :)

Rokkihomo

4.11.2009 06:22

Aina joku kaipaisi lääkityksen tarkistusta... Mutta hyvä kun nyt tiedetään että Mopsukka elää vanhempiensa rahoilla. Rock!

stellagrrrl

4.11.2009 12:06

tervetuloa vaan tänne! ja hei, voithan varmaan realisoida ne faijan tekemät kaiuttimet, niin sitten todella pääset elämään isin rahoilla. vai miten se nyt oli?