Mopsi's

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.

Noksua, Castroa ja vähän sitä yhtäkin tyyppiä

Hmm, mitäs tekisin Turussa torstaina Noksun kanssa? Onko mitään ideoita antaa, vaikka toki luotan Noksun suunnitelmiin (juujuu, ihan oikeesti luotan :)?

Castrokin luopuu vallasta lähes 5o vuoden jälkeen. Toki valta ollut jo jonkin aikaa muissa käsissä, mutta yhtä kaikki merkkipylväs historiassa. Olen kiinnostuksella seurannut 1900-luvun puolenvälin jälkeen valtaannousseiden diktaattorien ja muiden kauan hallinneiden miesten katoamista. Hussein, Ariel Sharon (no joo, ei diktaattori, mutta liian kauan vallassa), Castro jne. Tulee vanha olo, kun seuraa maailman muuttumista ja etenemistä.

Miksi olen muutenkin kuullut tässä lähiaikoina, että nyt pitäisi elää, kun on nuori (ja kaunis). Onhan se niinkin, että jos homomaailmassa haluaa harrastaa "baareilua ja perää" niin nuorelta se onnistuu; onhan kaikki yli 25 homot jo lähes haudassa :) Noh, Noksun kanssa jo tyydyimme siihen, että olemme sitten 3kympin korvilla siellä baarin seinustalla kuluneina kukkasina katsomassa "teinien" menoa nenä sillee vähän ylimielisesti pystyssä, ettei vaan tule sellainen olo, että ollaan jo lähdetty, seilattu ja saavuttu satamaankin, ruosteisena purkkina. Iloiset esieläkepäivät :)

Viiniä vetää kiskoin puoliitoista pulloa eilen illalla, olin aika mukavassa tuiskeessa, kun kävelin ovenkarmiakin päin. Sen verran vino kuitenkin irrottaa blokkeja, että sain aikaan ihan tyydyttävän keskustelun erään kanssa. Tuli oikein hyvä olo, kun toinen on ihan hukassa, kun olen niin mahtava ja ihan liian ihana, eikä oikeen tiedä mitä mun kanssa tekisi. On se hyvä, etten ole ainoa. Sain vapautuneessa mielentilassani hieman enemmän irti analyyttisyydestänikin, kun sain sen verbalisoituakin. Muutamia "havaintoja" esitin, rakentavasti kylläkin. Sain kerrankin suunvuoron ja vaginamonologia yleensä pitävä opponenttinikin myönsi kerrankin olevansa vähän aikaa hiljaa ja vaan kuuntelevansa. Baby steps.

Slowly simmering, first mellow heat, the turning it up gradually, hopefully boiling, not burning....




Mitä ihmeellistä on puuvillasatiinissa ja siinä, että haluan nukkua hyvin?!

Miksi ihmiset katsovat kieroon AINA kun kerron pitäväni laadukkaasta nukkumisesta: hyvä patja (omani viskoelastinen), hyvä tyyny ja pehmeä täkki (mielellään untuvalla tai silkillä täytetty, laadukkaat tekokuitutäytteetkin ovat hyviä) ja ennen kaikkea laadukkaat puuvillasatiiniset lakanat (unelmoin silkkisistä tai puuvillan ja silkin sekoitteesta, ei ole varaa vaan).

Ymmärrän kyllä, että puuvillasatiini ehkä on joillekin outous (kun eivät ole kokeilleet, iiiihanan pehmeää eikä likaannukaan tiiviimmän kudontansa puolesta niin nopeasti), mutta miksi ihmiset nyrpistelevät ylipäätään nukkumiselleni tai sille, että suhtaudun siihen ei-välinpitämättömästi?!

Ihmiset nukkuvat mitä surkeimmilla alustoilla ja sitten valittavat yhden sun toisenlaista vaivaa. Sitten kun mainitsen ehkä patjan olevan syynä, saan vain katseen että mitä (vittua) sää luulet tietäväsi.

Tyydyn siis olemaan ja nauttimaan omasta pehmeästä, keholleni muotoutuvasta sängystäni ja viileän pimeästä makuukammaristani. Kärsikööt sitten, kun ei kokemukseen perustuvat neuvot kelpaa...


Opiskelua Suomessa (kusipäävaltiovallan alla)

Pitäisi mennä töihin pariksi tunniksi. Aloitin aikanaan opintojen kanssa RTK:lla vkonloppuduunin. Onneksi se on fyysistä ja siitä maksetaan suhteessa siihen kuluvaan aikaan saman verran kuin sijaisuudesta. Raskasta vaan on se, että sen ympärille olen saanut suunnitella jokaisen viikonloppuni viimeisein 2,5 vuoden aikana :/ Tekisi mieli lopettaa se duuni, mutta sijaisuuksista kun ei koskaan tiedä, tarvitsee olla jokin varma vakitulo.

Sitten pitäisi katsoa omat opinnot rekisterisä, kun huomenna pitäisi mennä demolle ihmettelemään, miten opintojeni rakenne muuttuu ja ennen kaikkea (vittumaista!!!) kuinka paljon joudun uuteen tutkintojärjestelmään siirtyessäni opiskelemaan ENEMMÄN kuin vanhassa olisin, jos tästä ehtisin valmistua (valtiovallan takia meidän vuosikurssin olisi pitänyt valmistua 5-vuotisesta koulutuksesta neljässä vuodessa, saatanan mulkvistit...käytännössä pakko siirtyä uuteen tutkintojärjestelmään, jos ei ole ollut ennen opintojen alkua jo jotain suoritettuna. MISSÄ OIKEUSTURVA?!?)

Joudun parin hassun atk-kurssin lisäksi lukemaan kokonaisen sivuaineen lisää. Vittu! Noh, en koe mitään kiirettä tällaisen toiminnan alla koskaan valmistuakaan. Kuppaan valtiolta huolella kaiken, ihan varmasti. Jos multa vaaditaan, otan kyllä kohtuudella sitten kotiinkin päin ja kiusaan hallitusta olemalla sellainen epätehokas yhteiskunnan jäsen (paska kun en oo ees sitä, maksan tv-lupaa myöden kaikki kunnollisesti, samperi sentään; MISSÄ KAPINAHENKI?!?)

Nonnii, tuli taas angstia arjen vittumaisuudesta. Ja tossa ei siis oo sitä, että sitten ois noitten päälle vielä gradua ja kolme vittumaisen isoa tenttiä (+meneillään oleva sivuaine ja valita jokin uusi sivuaine ensivuodeksi ja miettiä, mistä revin 1840 € kelalle ja...).

Mutta hei, saanhan ensi syksynä opintorahaan 40 € lisää per kuukausi. Vuokra on kahdessa vuodessa noussut n. 80 €, niin että liian vähän, liian myöhään! Tuo 40 € on moneen moneen kertaan jo syöty inflaation toimesta. Idiootit (Arkadianmäellä), mutta ainahan voit ottaa (helvetin kallista) opintolainaa, korotkin saa vähentää verotuksessa. Vitut se missään näy! Itsellä on jonkin verrankin lainaa (virhe, virhe, virhe) ja sain muutaman hassun euron vähentää verotuksessa. Turha sitä on rummuttaa Vanhanen ja Katainen (ja saatana keksi jotain muuta tv-luvan tilalle Jungner!).

Terveisin nimim. "#%&#¤*



Hengissä ja onnellinen(ko?)

Tulipa taas autoiltua, aika tarkkaan 280 km. Onneksi oli hyvää seuraa mukana :)

Treffasin Noksun, ihana ihminen! Uusi hyvä ystävä minulle. Nyt täytyy vain opetella olematta jauhamatta omasta itsestään kokoa aikaa ja antaa toisellekin puheenvuoro :/

Ja ei, en ole ihan niin turhamainen, miltä vaikutan. Vaikka kyllä ehkä olen, joissakin asioissa.

Nyt olen lähinnä väsynyt, katson lonkero seuranani Tarantinon leffaa from dusk till dawn, to be classic, jos ei ole jo. Elämä näyttää samaan aikaan valoisalta ja harmaalta. Uusi tuttavuus ja ahkerasti uutta ohjelmaa enenmmän tai vähemmän lähitulevaisuudessa. Samalla kuitenkin pieni peikko takaraivossa erään toisen ihmisen kanssa.

Yleisesti ottaen opinnot, (kesä)työt ja tulevaisuus vaikuttavat jotenkin epämääräisiltä, harmailta ja innottomilta. Ei oikein tiedä, mihin on menossa. Ei ole oikein kiintopistettä, mitä kohti tavoittelisi, puuttuu visio, kuten joku konsultti voisi todeta. Puhumattakaan strategiasta, jolla tuo visio voitaisiin saavuttaa.

Onneksi voin soittaa Noksulle, kun olen onnellinen tai surullinen ja sen haluan kertoa. Ja ehdottomasti Noksu voi soittaa minulle, kun on onnellinen tai surullinen - tai kun makuuhuoneeseen ilmestyy hepokatti... ;D

Ps. Enkä meinannut ajaa kuin kerran tieltä, pari kertaa punaisia päin ja kerran yhtä autoa kylkeen. Syynä toki oli lumoavan seuran aiheuttama keskittymisen akuutti herpaantuminen meneillään olevasta toiminnasta, ajamisesta.


Olen jollekulle jonkin arvoinen

Hän ei halua luopua minusta ja on valmis etenemään minun tahtiini.

Tiesin, että hän on ihana ihminen...

Seuraavaksi raahaan hänet omalle reviirilleni, tuttuun ympäristöön. Ei sitten kulu meikäläisen energia pääkaupungissa selviytymiseen, vaan voin keskittyä häneen.

Ja huomenna noksu, prepare for the roadtrip of a lifetime :D ...osaathan vaihtaa renkaan, jos auto leviää....olen vain blondi homo.... ;D


To be or to perish

Huoh...

Toinen haluaa ystävyyttä ja fyysistä läheisyyttä, mutta ei sen enempää. Minä etsin jotain syvempää.

Yritän (-tin) elää noin, vaikka alkuun jo totesin, etten ole wired mihinkään kevyeeseen avoimeen suhteeseen, vaan haen jotakin enemmän. Ajattelin, että kokeillaan, ehkä onnistuu. Ei onnistu.

En halua ihmisestä luopua, hän on ihana, mutta jos hakkaan päätäni seinään jatkuvasti ja koen elämäni ristiriitaiseksi, niin kai sitä on pakko sen verran itsekäs olla, että pitää omasta päästään ja sydämestään kiinni?

Joten...asian hänelle kauniisti ja hellästi ilmaisin...hän haluaa miettiä, mitä sanoisi...hiljeni...ei vastausta vieläkään...

En halua mitään pahaa toiselle, mutta jotkin asiat on vain sanottava. Minusta ei saa irti mitään, kun en voi tunteitani laittaa suhteeseen, joka on niin liikkuva ja epävarma.


- Was it to be? -

Like a diamond,
friendship shimmers a fine light,
gives you the whole spectrum of life.

Diamond is the hardest of all materials,
and still, with just one fine crack in its essence,
it can be broken and shattered.

To hope that I have not found that crack,
to hope that I have not given the diamond the final blow,
the one that destroys it and its faint glow.

What have I done?
The echo is silent and the diamond is still.
Dear valentine,
I peg you to hear my whisper and my silent sigh.
I hope to cry.