• Scherzo

Parantelua...

Vielä tämä viikko sairaslomaa. Ensi viikon maanantaina jälleen lääkärille jutustelemaan, josko olen kunnossa menemään töihin jo.
Verenpaine ei ota kyllä asettuakseen ja tänä aamuna sain taas ahdistuskohtauksen kun yhtäkkiä rupesin ajattelemaan työasioita.

Kävin kotopuolessakin juhannuksena, rauhallinen juhannus taas kerran. Kotosalla kyllä pääsi loistavasti irti kaikista työasioista, jotka mylläsivät mielessä. Mutta ei siellä silti olisi pidempään jaksanut viipyä. Vaikka kyseessä onkin "koti" se ei ole ollut sitä minulle enää moneen vuoteen, jotenkin on aina sellainen olo että olisi kylässä. Varmaan se vanha sanonta pitää paikkansa "Siellä koti missä sydän".

Onneksi vanhan orjapiiskurifirman palveluksessa on jäljellä enää pari kuukautta. Lisäksi, että aloitan uudessa työpaikassa, minut myös valittiin Haaga-Helian International Business Management -koulutusohjelmaan. Nyt pitääkin sitten pähkiä pistänkö taas elämäni kerralla uusiksi, opiskelua ja uusi työpaikka, kaikki kerralla.

Decisions, decisions...

kahvia....

2 kommenttia

Napalmia

26.6.2008 19:50

Etkö voi lykätä opiskelua?

Verenpaineongelmasi ratkeaa, kun stressi vähenee. Voithan itse sanoa lääkärille, ettet ole työkunnossa ja pyytää sairauslomaa viikon tai 2 viikkoa.

Torontosta

9.7.2008 12:04

Tee se, new life.