Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.

Kaapin saloja

Täällä on näköjään innostuttu kertoilemaan vaatekaapin saloja!
Vaatekaappini (tai kaapit) pursuavat kamaa, muuttaessa tuli pienoinen angstikohtaus kun hanin ja minun vaatteet eivät millään meinanneet mahtua minnekään.
Mutta joku nerokas ingenjöörare on keksinyt ne ulosvedettävät vaatetangot joiden ansiosta kaappeihin mahtuu hengareissa uskomaton määrä kamaa!!!

Mitä kaikkea minulla onkaan...

Paidat: t-paitoja n. 100 kpl, erivärisiä, erilaisia printtejä, erilaisia leikkauksia, v-kaula-aukkoa, pikee-paitoja, aluspaitoja, tanktoppeja, jne... näitä on kerääntynyt.. lähinnä reissatessa... suurin osa erinäisissä mytyissä laatikossa koska eivät mahtuneet "aktiivisessa kierrossa" olevien vaatteiden sekaan...

Kauluspaitoja n. 20, eri värisiä, eri leikkauksia jne... mutta melkein kaikki pystyraidallaisia (ettei se pötsi niin selkeästi erotu...)
Neuleita, niitäkin parisenkymmentä varmaan.

Pukuja viisi tai kuusi kpl. Krakoja toistakymmentä.

Farkkuja n. 20 paria (Dieseliä, Levi's, Zaran farkkuja, DKNY, A&F, jne... joista käytän aktiivisesti ehkä viittä paria. Erityisen rakkaat ovat yhdet Dieselin farkut jotka ostin pari vuotta sitten, mutta nyt ne ovat aivan liian isot.. lähinnä roikkuvat päällä. Ilmeisesti salillakäyti on jotain auttanut sillä silloin painoin vähemmän kuin nyt mutta vyötäröni on nyt kapeampi :P

Lisäksi erinäisiä suoria housuja, ja workereitä ja muita sekalaisia byysia.

Kalsareita - hanin mielestä liikaa... kaikenlaisia mahdollisia, erityissuosikkina normaalit briefit. Ck, AussieBum, D&G, 2-(x)ist, jne... (jep merkkifriikki, mitä tulee kalsareihin...)
Sukat ovat suurimmalti osin mustia, H&M laatua... sieltä saa loistavia useamman sukan pakkauksia jotka eivät ole hinnalla pilattuja.

Äitin neulomat villasukat ovat aivan ehdottomat talvella kotosalla! Lattianrajassa kuitenkin on vähän viileämpää ja vetoisempaa, niin mikä olisi ihanampaa kuin pitää jalat lämpimänä villasukilla!!!

Onko teillä muuten vaatekategorioita?
Esim. jos ostatte uusia vaatteita, vähän parempia ehkä.
Ensin ne ovat "bilevaatteita" eli niitä pidetään kun mennään ulos tai kotibileisiin tai baariin jne..
Sitten kun näissä vaatteissa on julkisesti esiinnytty pari kertaa, ne alenevat esim. toimistovaatteiksi, tai kouluvaatteiksi.
Tämä vaihe kestää hieman pidempään. Kun vaatteessa alkaa näkyä ensimmäiset selkeät kulumisen jäljet siitä tulee kotivaate tjsp.. lopulta rääsystä tulee esim. työvaate... :P
Ehkä ihanimmat koskaan omistamani farkut, Energien, kokivat juuri tämän elinkaaren, nyt ne ovat hieman maalintahraamat, reikiintyneet mutta silti aivan ihanat jalassa!!!!
Eh?!?!!?

Täh?!?!!?!??

Joko nyt on helmikuun loppu?
Huomasin tuonkin nyt kun varailin lentolippuja työreissulle. Katsoin ensin, että minun pitäisi lähteä maaliskuun 5. ja siihen on vielä aikaa... maaliskuussa...
Mutta argh!!! Vajaa 2 viikkoa??!!

Järkyttävää kuinka aika huispahtaa ohitse melkein huomaamatta!
Vuosi sitten olin Australiassa ja tuntuu, että siitä olisi ikuisuus! Juteltiinkin hanin kanssa tuossa yksi ilta, että meistä tuntuu, että ollaan oltu yhdessä ikuisuus vaikka siitä on vajaa vuosi kun tavattiin....
Time goes by, so slowly.. (not....)

Tänään muuten minulle soitettiin kahdesta työpaikasta! Wooo!!!
Toiseen on haastattelu jo huomisaamuna ja toiseen rekryfirma aikoi suositella minua varsinaiselle työnantajalle ja lupasivat ilmoitella, jos varsinainen työnantaja sitten haluaa minut haastatteluun.
Lisäksi pistin parin muuhunkin paikkaan hakemuksia liikkeelle, etenkin yksi paikka kiinnostaa minua erityisesti!
Nyt pitää vaan toivoa, että haastattelut menevät hyvin (tai että pääsisin haastatteluun tuohon erittäin kiinnostavaan paikkaan) ja että pääsen haastattelijoiden kanssa samalle aaltopituudelle.
Olen muuten huomannut, että samalle aaltopituudelle pääsemisessä minulla on ongelmia erityisesti mieshaastattelijoiden kanssa... yleensä kun he ovat n. keski-ikäisiä perusheteroita...
Naisten kanssa juttu taas luistaa kuin vettä vaan.
Huomenna onkin luvassa taas mukavantuntuinen tätsä haastattelemassa :PKynsien purentaa

Hmm.. huomasin jälleen pureskelevani kynsiäni.
Näin tapahtuu aina kun minulla on tylsää kesken jaarittelevan puhelinpalaverin töissä, tai jos ollaan leffassa. Leffan jälkeen sormet on syöty rystysiin asti. Ällöttävä tapa ja pirun vaikea tapa päästä myös eroon!
Kynnelillä pääsin eroon pureskelusta vähäksi aikaa ja naputtelinkin aina tilaisuuden tullen kynsilläni pöytää tai mitä ikinäkin, ihan vaan ärsyttääkseni muita :D
Esim. naispuoliset kollegat olivat kateellisia vahvoista ja pitkistä kynsistäni :D

Nyt on erittäin pitkäveteinen puhelinpalaveri ja oli pakko keksiä sormille jotain muutakin tekemistä kuin kynsienpureskelu. Joten blogaan!

Viikonloppu oli muuten aika hektinen! Lauantaina meillä olikin kunnon homoköörikokoontuminen 'Allo 'Allo!:n parissa. Maanalainen armeija nauratti meitä muutaman tunnin ensimmäisen kauden jaksoilla! Mun oli ihan pakko ennakkotilata 6. (vai oliko se 7.) kausi Play.com:ista!
Kenties pitäisi katsoa kaikki DVD-hyllyssä olevat aikaisemmat kaudet putkeen ja ruveta puhumaan 'Allo 'Allo aksentilla englantia joka välissä!

Eilen taas meillä ravasi porukkaa päiväkaffella ja lounaalla ja vaikka mitä! Mutta me kummatkin kyllä pidetään kyläilijöistä! Tervetuloa siis :-)

Ja sitten illalla.... Partylite kynttiläkutsut!
Vannon etten ikinä isännöi kynttiläkutsuja! Se on jotenkin niiin ärsyttävää mennä kynttiläkutsuille, kun sieltä ei yksinkertaisesti kehtaa lähteä pois, ellei osta jotain. Ja ne kynttilät on vielä niin sikahintaisia!
12 tuikkua, 9,20 €!!!
Ikeasta saa vastaavia haisulituikkuja parhaimmillaan eurolla 24 kpl. Ja ihan tavallisia 100 kpl alle kympillä muistaakseni.
En halua toimia kavereitteni kynijänä.
Anteeksi niille, jotka lukevat tätä ja ovat Partylite -addikteja.....

Nälkä... ja sakemannit jaarittelee jälleen kerran...