Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Edellinen

Tautiatautiatautia

Tämä tauti oli sittenkin luultavasti vatsaflunssa. Lauantaina illalla alkoi kohtalaisen raju oksentelu, joka päättyi siihen, että päädyin sunnuntaina Marian kautta Meikkuun nesteytettäväksi ja vatsatähystykseen. Yök, vatsatähystys, mikä ihana toimenpide.
Siinä putki kurkussa lääkärin katsellessa ruokatorveasi monitorista on aina niin piristävää kuulla lausahdus "Kato, aika jännän näkönen, mikäköhän toi on?"
Luultavasti kuulema kyseessä oli vain haavauma, jossa oli arpikudosta tjsp, mutta se selviää paremmin kunhan koepaloista saadaan tulokset.
Huomisen pitäisi olla viimeinen sairaslomapäivä, mutta aion soittaa aamulla työterveysasemalle ja pyytää lähetteen Diacoriin. Vieläkin on kuumetta ja olo on kovin heikko... Jos saisi edes tämän viikon levätä vielä kokonaan rauhassa... Mikäköhän siinäkin on, että lääkärit eivät koskaan anna kunnolla sairaslomaa, aina vain sen mitä on minimi, jos menet maanantaina lääkäriin saati keskiviikkoon tai torstaihin asti sairaslomaa, et koskaan koko viikkoa... Mikäs se loppuunastisairastamattomuuden ja siitä johtuvien lisäsairaslomapäivien lasku olikaan?


Sairaspäiväkirja

Tää tauti on ärsyttävä, lääkäriltä tuli mailia labrakokeiden tuloksista, flunssaviruksen aiheuttama tauti. Pitää siis kärsiä, ei oikeen mikään pilleri siis auta. Raivostuttavinta tässä on se, että päänsärkylääkkeetkään eivät auta tähän poskionteloiden jumittamisen aiheuttamaan päänsärkyyn, joka on jomottanut otsalohkossa eilisestä aamusta lähtien. Pitäisköhän vetää kauheet kaatokalsarikännit niin jos se helpottais.

Kyllästyin olemaan neljänseinän sisällä, kävin hakemassa piilolinssinestettä ja samalla sushi-lounaalla keskustassa. Ja jälkiruokakaffet Fazerilla. Virkistävää. Tosin alkoi sataa paluumatkalla ja märältä koiralta ja lialta haiseva pultsari lösähti istumaan taakseni ratikassa. Saisivat palkata ratikoihin vakinaisiksi vartijat, jotka heittäisivät pultsarit sieltä ulos samantien kun sinne tulevat. Kerrankin eräs laitapuolenkulkija oksensi ratikassa ja toinen kusi penkille...
Otan Finrexiniä...


Tylsää...

Sairaslomalla on oikeastaan aika tylsää... No saa makoilla, rötvätä, möhöillä ja vaikka mitä muuta.

Lääkäri sanoi, että taitaa olla kyseessä tämä liikkeellä oleva sitkeähkö flunssavirus, verta vuodatettiin vielä varmuuden vuoksi. Huomenna saan sitten tietää mitä tehdään, tuleeko lääkekuuria tai muuta. Nyt olenkin lääkinnyt itseäni vain kotikonstein, kuumaa teetä hunajalla ja viskillä illalla, Finrexiniä ja sun muuta.
Ärsyttävä tauti.

Jotenkin möhkö olo vielä kaikenlisäksi kun ei ole päässyt salille sitten viime viikon perjantain, mutta pitää antaa tämän taudin poistua kunnolla ennenkuin uskaltaa mennä taas rehkimään. Voisin katsoa jonkun leffan ajankuluksi.. vaikkapa Happinessin


Saikulla

Olen makoillut tämän päivän ja eilisen kotosalla sairaslomalla syysflunssan vaikutuksen alaisena. Ärsyttävä tapaus tällä kertaa... maanantai-iltana nousi siis kuume, tiistaiaamuna se oli poissa, iltapäivällä keikuttiin alle ja yli 37:n asteen, välillä palelsi välillä oli hiki päässä.. tänään sama homma... Huomenna lääkäriin.

Rupesi tekemään mieli viiniä, viinivarasto on päässyt pahasti verottumaan, kun en ole ravannut lentokentillä nyt niin useasti. Pitäisi ruveta varmaan avaamaan vanhimipia pulloja tuolta, kun eivät mitään säilytettäviä vuosikertaviinejä kuitenkaan ole. Avasin pullon jonka joku on joskus tuonut muassaan, Don Mendo Pergamino Reserva vuodelta '98. Ei mitenkään suosikkini, hieman päänsärkyisä haisu =/
Olen tykästynyt tällä hetkellä erityisesti australialaisiin viineihin, ehdoton suosikkini on 9th Island Pinot Noir, aivan ihana. Myös italialaisia Chianteja juon mielelläni :-)
Mutta tämä punkku nyt ei oikein iske., kamalan happoisaa ja raa'an makuista, ihan kuin jotain metallia olisi maussa mukana... yh...

En taidakaan ottaa särkylääkettä ennen nukkumaanmenoa. Voisin katsoa jonkun leffan vielä... Tänään olenkin kyylännyt jo CRAZY:n, Latter Daysin, sekä Crustacés et coquillages:in....Syysflunssa

Tänään se iski, syysflunssa. Töissä alkoi jumittamaan niska ja vähän jomottamaan päässä. Nyt illalla telkkaa katsellessa nousi kuume. Toivottavasti ei ole karsea tauti =/

Olen katsonut eilisen Lostin kakkoskautta ja jatkanut tänään... vielä kaksi osaa!!!

Pitääkin tutkia mitä kotiapteekista löytyy.....


Kylmää

Tänä aamuna satoi lunta.. tai no, jotain valkoista taivaalta tuli. Lisäksi mulla on kamalan flunssaaedeltävä olo. Käsiä ja jalkoja paleltaa, kuumottaa poskia ja lihaksia särkee, toivottavasti ei tauti iske. Heitin aamulla naamaani 500mg C-vitamiinia, toivottavasti auttaa.
Aion lähteä kesken työpäivän kotiin lepäämään. Mieli tekisi lähteä salille, mutta en tiedä onko se hyvä idea...
emmäkeksitähänmitään

Kotiinpaluu kaukaa kotoa Savosta, kävelin Pasilasta kotiin, ilma oli raikkaan kirpeä. Hieman kosteahko syysilma tunkeutui keuhkoihini kävellessäni ja virkistyin :-) Linnanmäen taivastapyyhivät spotit kiinnittivät huomioni ja seurasin niitä hetken, hymyilin :-)

Kotona oli taas tavallista... eli ei oikeen tapahtunut mitään. Meillä oli tosin lauantai-iltana mökillä rosvopaistijuhlat, naapureita jne pursusi tölli, ihan kivaa nähdä ihmisiä.
niin joo, niille jotka eivät tiedä mitä on rosvopaisti... Ensin poltetaan muutama tunti nuotiota esim. hiekkamaan päällä, sitten suurempien roihujen sammuttua ja hiilloksen tyynnyttyä kaivetaan nuotion paikalle monttu, jonka pohjalle lihat ja muut paistumaantarkoitetut kamat dumpataan. Peitellään maalla ja hiilillä ja unohdetaan sinne muutamaksi tunniksi hautumaan lämpimään maahan. Nimi tulee käsittääkseni siitä, että aikoinaan karja- etc rosvojen piti paistaa saaliinsa hissukseen ilman sen suurempaa huomiota... kai :D

Edellinen