Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset elokuulta 2007.
Edellinen

FUCK!

Tiesittekö mistä sana FUCK on saanut alkunsa?

Ennenmuinoin Englannissa lapsensaantiin piti olla kuninkaan lupa. Ja aina kun pariskunta halusi lapsen piti kääntyä korkeamman tahon puoleen. Jos lupa heltisi he saivat ulko-oveensa lapun jossa luki:

Fornication Under Consent of the King

tässä tämän päivän tietoisku :D

hehee... pitihän se tarkistaa ja tämä tietoisku on näköjään urbaani legenda :D


Anonyymi!!!

Tänään aamulla näin A-junassa nuoren henkilön. En pystynyt samantien sanomaan onko hän tyttö vai poika. Todella androgyynin näköinen teini.
Ensin oletin hänen olevan miespuolinen sukupuoleltaan, kunnes vaivihkaisen syväskannaussilmäilyn tuloksen tulin päinvastaiseen tulokseen. Female.

Hämmentävää. Naispuoliseen lopputulokseen tulin poskipäiden perusteella. Muuten en osannut sanoa juuta enkä jaata. Ei selkeän naisellisia lantionmuotoja tai rintavarustusta, hän oli kuitenkin selkeästi yli 15-vuotias. Mutta löysien vaatteiden alta on vaikea nähdä kropan muotoja.

Pari viikkoa sitten olimme hanin kanssa vanhan koulukaverini syntymäpäivillä ravintolalaiva Väiskillä. Meillä oli käytössämme laivan yläkerta ja alakerta oli erittäin sekalaisen hääporukan käytössä.
Hääporukka kävi yläkerran kannella tupakalla ja kaikki sujui juhlavieraiden kesken sopuisasti.
Kunnes eräs hääporukan vieraista jäi kiinni portsareille omien juomien nauttimisesta ravintolatiloissa. Tämä huomattavan lihasmassainen ja vähärasvainen naispuolinen portsari kävi huomauttamassa asiasta ja lopulta asiasta syntyi käsirysy.

Torailun jälkeen taskumatin omaava humaltunut naishenkilö päätti solvata portsaria oikein olan takaa...
"SENKIN....... ANONYYMI!!!!"

hihihih... tästä tuli illan pelastus!!! Ei kannata yrittää käyttää sivistyssanoja mitä ei muista ja mitä ei osaa lausua humalassa. Andogyyni ja anonyymi, whatever!!!

Myös Eräs meidän porukastamme sai solvauksen päälleen kun hän kävi myös rauhoittelemassa taskumattieukkosta... "SENKIN.... BLONDI PYHÄMEKOSSA!!!"

Kannattaa opiskella solvauksen jaloa taitoa... nämä esimerkit vievät sinut pitkälle!!!


Stumppadumppa

Tänä aamuna oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin vaikea nousta ylös sängystä. Hanikin oli ihan nuukahtanut, vaikka yleensä on aamulla niin ärsyttävän pirtsakka.

Eilinen spinning tunti oli aivan ihanan rankka! Meinasin heittää veivini n. 150 kertaa sen 55 minuutin aikana. Tuo kyseisen tunnin vetäjä-ohjaaja on aivan mahtava!! Hyvää musiikkia, ihanan pirtsakka asenne ja loistava tuntirakenne!
Hänen tunneilleen on aina jotenkin ilo mennä. Ja jos joskus on tuuraaja hänen tilallaan niin voitte vain kuvitella sitä pettymystä...

Tänään sitten tuntuukin siltä, että eilen on tehty hommia. Joka paikka vähän kolottaa, mutta se tuntuu hyvältä :-)

Tänään on uuden saliohjelman teko personal trainerin kanssa. En osaa oikein nyt ajatella millaista ohjelmaa haluaisin. Pitäisikö toivoa sellaista missä on kaikki yhdessä ohjelmassa vai sitten pari-kolme eri ohjelmaa eri lihasryhmille. Tuo lihasryhmäkohtainen ohjelmarunko voisi olla kivampi, tuo kokonaisvaltainen ohjelma yleensä on aika pitkä ja siinä kerkeää väsymään puolessa välissä ja lopputreeni on sitten ihan inhan tahmeaa. Eli jatkossa tulee sitten varmaan tissipäivää, selkäpäivää, jalkapäivää, käsipäivää (hehheh) ja vaikkas mitä päivää :-)

Help sweetie, a lump!!!


Narsismia...

Eilen olin salilla, kävin spinningissä ja sitten reippaan pyöräilytuokion jälkeen menin venyttelemään ja vähän edistämään 8-packin ja selkäfileiden kasvua.

Siinä selkäojennuspenkillä vääntäessäni vilkaisin ympärilleni vähän jalkojen välistä ja tuumasin että onpas siinä jollakulla aika hyvin muodostuneet reidet... sekunnin sadasosaa myöhemmin tajusin töllääväni omia reisiäni peilin kautta. Hihihihi... hassua miten pieni juttu jotenkin boostaa omaa narsistista egoa :D
No mut ainakin omasta mielestäni siis mulla on aika hyvin muodostuneet reidet :D

Tänään lisää muokkaamaan reisiä ja muutakin tuonne salille... Kesäkuntoon 2015!


uskomatonta!!

Aamulla oloni oli virkeä ja iloinen. Aloitin työt aamulla innolla, onhan menossa viimeinen viikko vanhassa hommassa.
Mutta, miten ihmeessä yksi pieni puhelu väärällä hetkellä voi pilata koko päivän?!!?!!

Olin juuri keskittynyt kirjoittamaan erästä erittäin tärkeää mailia, jossa minun piti selostaa monta asiaa mahdollisimman selvästi (ts. väänsin rautalankaa...).
Puhelin soi.
Näin soittajan nimen, tiesin tasan tarkkaan mitä hän halusi.

Minulla napsahti.
Hakkasin punaista luuria kuin joku raivokohtauksen saanut!
Helpotti.
Palasin mailini pariin ja tunsin tyydytystä, kun olin saanut asian hoidettua loppuun siltä osin.
Mutta tuo puhelu pilasi päiväni aivan täydellisesti.

Parin tunnin päästä menen salille ja päästän höyryjä pihalle... menen spinningiin, se helpottaa oloa yleensä.

Perkele.


Viimeisiä viedään!

Viimeinen viikko vanhassa virttyneessä virassa virallisesti vauhdikkaasti vinkeästi virtaantui!

Jotenkin tuli V-olo! Ei mitenkään v-mäinen olo mutta teki mieli kirjoittaa veellä!

Mutta nyt iski sitten v-olo kun kaikki hälisevät ympärillä ja puhelin soi ja mailia tunkee joka perslävestä. Ei nyt.. nyt on viimeinen viikko!!!


Aamutreeni

Kävin poikkeuksellisesti tänään aamulla salilla. Myöhästyin juuri parilla minuutilla spinning tunnilta joten vedin ihan perinteisen salitreenin.
Hani raahaa perseensä aina aamuisin salille, aamuihminen kun on, minä taas iltaisin. Nyt kokeilin vaihteeksi aamutreeniä, ihan jees. Paitsi että...
Minun pitää tankata hieman enemmän aamulla, sokerit romahtivat jossain vaiheessa ja tuli aika väsy olo...

Nyt toisaalta on ihan pirteä ja energinen olo.
Jotenkin hassua.... Mutta voisi kerran pari viikossa raahata laardiperseensä aamulla salille vaikka spinningiin.
Ensi keskiviikkona tehdäänkin taas PTn kanssa uusi saliohjelma. Toivottavasti ei tule mitään kurkkumätää tai hyppykuppaa, ettei treeniputki katkea. Tai sitten toivottavasti uudessa hommassa ei tartte ruveta heti alkuun reissaamaan eksessiivisesti.

Tylsä palaveri joten turhautuneena tuhlasin aikaa blogaten :-)


Jälleen torstai

Mikäköhän tässä on että torstaisin aina tulee katsottua tätä blogia ja kirjoitettuakin jotain tänne?!?

Onko torstai jotenkin viikon käännekohta? Kolme työpäivää takana ja yksi menossa ja vielä yksi jäljellä, eli se viikon raskain osuus on takana.

Tänään on jotenkin outo olo. Sain nukuttua kohtalaisen huonosti viime yönä. Heräilin vähän väliä ja jotenkin unikin oli kamalan rauhatonta. Outoja unia, ahdistusta, kiirettä, epätietoisuutta, sinne, tänne, tuonne, sitä, tätä, tuota ja kaikkea. Ärsyttävää...
Onneksi ei ole kovin väsynyt olo, vähän nuutunut korkeintaan.

Onko nyt muuten täysikuu tai jotain?!?
Kuuhulluutta?
Mulla ainakin joskus täydenkuun aikaan iskee kamala kuuhulluus ja unettomuus. Monasti olen kääriytynyt peittoon ja mennyt parvekkeelle tuijottamaan ja ulvomaan kuuta.
Kävinkin katsomassa almanakasta, ei ollut täysikuu, eikä uusikuukaan. Puolikuuhulluus!!!!!


Sadistista!!!

Tiedättehän sen tilanteen, kun istut bussissa tai junassa, hieman nälissäsi tai janoissasi, kun et ole muistanut ottaa mitään naposteltavaa ja juotavaa matkalle mukaan. Sitten joku alkaa kuoria mandariinia jossain lähistöllä.
Se tuoksu!!!
Niin piinaava tuoksu!!
"MIKSI MINÄ EN OTTANUT MUKAANI MANDARIINIA!!!?!!???"

Nyt minä sain olla se sadisti. Kuorin töissä kaikkien muiden kateellisten silmien alla mandariinin/klementiinin. Käskivät minun painua sinne....
khihihihihh

Tuossa pöydällä odottaa vielä kaksi oikein mehukasta luumua ja nektariini! Ne tuoksuvat kutsuvasti... kypsinä... valmiina valuttamaan mehevät nesteensä ahnaiden huulieni väliin purresani kuorensa halki.

Edellinen