Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2007.
Edellinen

Haistattelu...

Tänään oli muuten toinenkin työhaastattelu aamulla...
Oli ihan sisäinen paikka mihin olin haastattelussa, ihan mielenkiintoiselta kuullosti, vähän lisää uusia haasteita olisi tiedossa ja palkkaakin varmaan tulisi piirun verran lisää.

Nyt parin tunnin päästä on toinen haastattelu firman ulkopuolella, pitää mennä kuuntelemaan mitä olisi tarjolla ja esittämään omat vaatimuksensakin.

Nyt pitää silittää paita ja katsoa ettei puvuntakin hihassa ole täytekakkua edellisistä juhlista tjsp...


Madrid, Madrid, Madrid....

Täällä Madrid jälleen.
Jotenkin hermojaraastavat kaksi päivää täällä oltu.
Mikään ei mene suunnitellun mukaisesti kun inkompetentti idiootti on pistetty organisoimaan asioita. Ihan komia epsajanlainen miekkonen mutta ihan täysin tyhjäpää. Kunpa päänsä ja mielensä olisi yhtä terhakkaassa kunnossa kuin takapuolensa, ilmeisesti on treenannut sitä liikaa....

Lisäksi jotenkin ärsyttää töiden lisäksi se, ettei kerennyt nähdä haniakaan lauantai-iltana tai sunnuntaina, noh, edes puhelimessa on tullut juteltua, joka sentään vähän avittaa tässä ärsyynnyksen lievityksessä. En jaksa odottaa torstaita kun pääsen käsiksi haniin :-)
Viimeksi on nähty viime keskiviikkona...

Yritin eilen shopata kenkiä, mutta silmäämiellyttävät popot olivat joko vähän turhan liian tyyriitä, tai sitten kokoa ei löytynyt sitten ei millään. Miten voi esimerkiksi kenkäkaupalla olla kenkää vain parin toisen kengän verran!!! Noh, onneksi kenkäkauppoja täällä riittää...
Jotenkin turhautunut olo, töiden takia, hanin näkemättömyyden takia, ja vaikka minkä takia... bläh...

Ai niin.. perjantaina on työhaastattelu!!Ai niin...

juu...
meinasin unohtaa kokonaan päivän parhaimman jutun :D

Serkkutyttö pisti tekstiviestin, hänellä on ollut mieshuolia jos jonkinlaisia tässä vuosien varrella... viesti kuuluu näin:
"Tapasin täs miehen joka on komia, siisti, ystävällinen, kovin miellyttävä, saa mut hymyilemään ja kuplimaan. Sellaiset on kuulemma aina varattuja tai homoja. Tämä on molempia. :-("

Minun oli aivan pakko vastata takaisin... "no sellaisia me taidetaan olla" :-)
Ja anteeksi tämän viestin julkaisemisesta näin julkisesti jos luet tätä rakas serkkutyttö, mutta tämä oli vain mun päivän kohokohta :-)

Mutta ilmeisesti... homomiehet on heteronaisten unelmamiehiä, valitettavasti, heidän kannaltaan :-P
tai jotain... :D


Kakipupsidupsi

Noh, sairaslomalla on aikaa sairastaa... ja lorvailla.
Joten lähdin Juhannukseksi kotopuoleen vanhuksia moikkaamaan.
Täällä sitä nyt sitten ollaan. Keskellä Saimaan saaria ja miljoonia itikoita. Meinasi mökillä saunassakäydessä tulla suullinen aina kun aukaisi oven. Saa nyt sitten nähdä mitä tästä Juhannuksenvietosta tulee...
Hanillakin oli jo sovittua menoa, joten yhteisestä Juhannuksesta ei oikeen tullut mitään, samantien sitten humautin tänne.

Lauantaina pitäisi selvitä takaisin pääkaupunkiin ja sunnuntaina olisi taas lähtö Madridiin. Siis jos vatsa on sillä tuulella... vieläkin nimittäin möyrii ja pulputtaa tuossa navan tienoilla siihen malliin, että vessan on hyvä olla salama-viiva-kakka etäisyydellä. (tiedättehän vitsin.. "Vaikka juoksin salamana vessaan ja vedin viivana housut alas niin kakka oli jo tullut...") Minulla on juuri sellainen olo ollut melkein viikon.

Onneksi tänään on tuo vatsa elämöinyt vähän vähemmän jo... josko se siitä rauhoittuisi...

Sitä odotellessa... ja Nukku-Mattia...
Björk - Play Dead


tautipäiväkirja

Tämä tauti vaan jatkuu, olen käynyt tänään jo pöntöllä 9 kertaa.
Huh, vatsa tuntuu kovin huteralta. Eikä oikeen jaksa tehdäkään mitään. Kuumettakin on kai vähän.

Ärsyttävä tauti.

Noh, sain aamulla Madridista puhelun kollegalta, joka sanoi, että tämänpäiväiset workshopat on siirretty, kai... ja huomisestakaan eivät tiedä varmaksi pidettänkö mitään palavereja silloinkaan.
Todella professionaalisesti järjestetty koko projekti. Ketään ei näemmä kiinnosta se, että me tuhlaamme tuhansia Euroja firman rahoja matkustamiseen turhan takia.

Mutta nyt keskityn vatsani parantamiseen. Sain onneksi huomisaamulle lääkärin. Lisää saikkua kiitos....

Vatsanparannusmusana
Björk - Earth Intruders


voi perjantai

Se iski...
Rota-virus.
Hanilla oli tämä sama oksu-paskatauti pari viikkoa sitten, oli saanut sen siskonsa lapsilta. Nyt se iski sitten muhun.
Koko eilisen illan ja viime yön vuoroin halasin pönttöä ja vuoroin istuin jalat solmussa pöntöllä. Välillä halasin sankoa pöntöllä istuessani. On niin ihanaa kun oksentaa, samalla tulee kamala vesisuihku persiistä.
Joku varmaan saisi siitäkin kicksit, minä en.

Eikö se syksyinen mahatauti jo riittänyt, piti vielä uudestaan vetää koko mies matalaksi.
En sitten lähde sunnuntaina Madridiin näköjään... ja mun piti perua vielä tälle päivälle sovittu työhaastettelukin. Olisin varmaan antanut hyvän vaikutelman naama valkoisena, valmiina oksaamaan millä hetkellä tahansa, tai jos olisin paskonut housuihini siellä haastattelussa.

Hanikin joutui lähtemään Tampereelle kun oli unohtanut, että oli luvannut siskolleen tulevansa käymään ja tämä oli jo varannut kaikenmaailan kampaajat jne... noh... saanpahan levätä...
Ich bin so müde

Tuo on varmaan esimmäinen kokonainen lause mitä koskaan opin saksaksi :D

Mutta se kuvaa tämänhetkistä tilaani aika hyvin. Mikäköhän siinä on että iltalennon jälkeen ei meinaa millään saada unta, ikäänkuin kroppa on vähän ylikierroksilla vaikka olisi kuolemanväsynyt ja koneessakaan ei olisi nukkunut.

Illalla jotenkin oli taas tuollainen levoton olo, no osaltaan se johtui kyllä hanistakin, joka siinä vieressä kiehnäsi, mutta senkin jälkeen kun oltiin rauhoituttu, en meinannut saada unta.
Oli kuuma.
Oli kylmä.
Jalkaa kutitti.
Niskaa kutitti.
Kulta hiosti vieressä.
Käsi puutui.
Äh.
No lopulta ilmeisesti sitten nukahdin sillä muistan ainakin heränneeni pari kertaa keskellä yötä.

Tänään varmistui, että sunnuntaina lähden Madridiin työreissulle, keskiviikkona takaisin. Sitten uudestaan samanlainen reissu kahtena seuraavana viikkona.
Äh.... mutta onneksi ovat vain parin-kolmen päivän reissuja.

Edellinen