Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2007.
Edellinen

Argh - työn orja

Apua, olen vielä töissä!
Mun piti mennä spinning tunnille, joka alkoi 15 min sitten, mutta istun vielä täällä lähes tyhjässä avokonttorissa koneen ääressä.
Depressing...
Koko aamupäivä meni niin tappavan hidasta vauhtia ettei tosikaan, mutta kahden jälkeen aika vain humahti eteenpäin ja nyt kello on jo kuusi.
Väsyttääkin...

Taidan käydä kotiinmennessä kaupassa, ostan jotain hyvää, tänään olkoon se viikon mässypäivä, jolloin möhöän sohvalla suklaan ja kaiken muun ihanan epäterveellisen ja herkullisen ruoan kera :-)
Tämä päätös syntyi juuri, kun tajusin, että spinnaamaan en enää kerkeä ja väsyttää niin pirusti, etten jaksa mennä salille muutenkaan palloilemaan.
Lihakset tulevat ja menevät, läski on ikuista, sitä on turha paeta.

Vielä 16 vuorokautta, 20 tuntia, 17 minuuttia koneen lähtöön :D


Väsymystä ja aaltoja

Heh... tulin tänä aamuna Tukholman risteilyltä. Pöhkö olo kun vielä monta tuntia laivastapoistumisen jälkeen keinuttaa niin perhanasti. Ei meinaa töidentekemisestä tulla mitään.
Helsinki - Tukholma risteilyt ovat ihan kivoja, mutta ne ovat puolisen vuorokautta liian pitkiä. Ensimmäinen ilta menee riekkuessa ja reippaan menon merkeissä. Toinen päivä ja ilta ovat taas aika tahmeita.... Yök. Viina on viistasten juoma ja ilmeisesti minä olen tyhmä :DT minus 23 days!!!!!

Tämän päivän jälkeen enää 23 päivää lomaan ja lennon lähtöön Helsinki-Vantaalta!
Aivan kamala matkakuume!
En malta odottaa!
Pelkään tosin että ajan kaikki ihmiset lähelläni hulluksi tällä matkahössäykselläni, hihhihhiii.
Päässäni on alkanut pyöriä mieletön lista kaikesta niistä asioista mitä pitää muistaa ottaa mukaan ja ottaa huomioon.
Passi on.
Viisumi on.
Kunnon lentosukat pitää vielä hommata.
Tuliaiset pitää hommata, listallla on jo:
Fazerin sinistä kaamea kasa
Wiener Nougat'a
Geishaa
Fazerinaa
Ruisleipää
Viscotears yksittäispakattuja silmätippoja
Essence viinilaseja (miten ihmeessä mä saan ne ehjänä perille...)
Odotan kauhulla lopullista listaa... miten saan nuo kaikki mahtumaan sallittuun 32 kg matkatavaramäärään :D
Vaatteita en ota paljoa mukaan, sieltä saa shopattua kaiken tärkeän :-)
Jänskättää :-)


Levy päällä

Scissor Sisters - Tits on the radio

Tuo infernaalinen biisi on soinut päässäni koko päivän. Nyt alkaa vähitellen ärsyttämään "You can't see tits on the radio!!!!!"
Missä mun iPodi...... randomina valittu uusi päivän biisi on.....
Rammstein - Nebel


Mitäänsanomatonta

Koko viikko on ollut jotenkin mitäänsanomaton. Koko viikko meni töissä koulutusten merkeissä ja joka päivä toimistolla meni kuuteen-seitsemään, enkä sitten kerennyt kertaakaan viikon aikana salille. Nyt tuntuu olo jotenkin vetelälle, eikä ole kuin 26 päivää Australiaan lähtöön. Emergency liposuction!!!!

Koko viikonloppu meni hyysätessä iskää ja kotopuolen naapuria, kävivät Helsingin humussa. :D
Mistä tietää että on tullut vanhaksi? Siitä kun istuu perjantai-iltana kotona katsoen DVDeitä ja odottaa isäänsä baarista kotiin :D Melkein onnistuivat raahaamaan minut Wanhan Tanssikellariin, mutta onnistuin karkaamaan tästä extreme-kokemuksesta. Kävi kuulema flaxi, ainakin tanssimielessä, hävyttömiä, naimisissa olevat ukkomiehet :D
Mutta apua... oli jotenkin hauska seurata koko elämänsä pienellä paikkakunnalla eläneitä isommassa kaupungissa, kyllä siinä riitti ihmeteltävää, vaikka reissanneet ovat hekin maailmaa. Jotenkin hassua.... Millainen olisin jos olisin jäänyt kotipuoleen asumaan? Minua jotenkin ahdisti jo silloin teinivuotena pikkukaupungin nurkkakuntaisuus ja pinnallinen suvaitsevaisuus. Olisin varmaan joko ajautunut jonkinasteiseen mentaaliseen lukkoon ja elänyt kaksoiselämää tai sitten olisin ollut se "the only gay in the village". En oikein vain osaa kuvitella itseäni asumaan kotopuolessa.....


:G

Kävin tänäaamuna taas gastroskopiassa, elikkäs kurkustani työnnettiin taas alas puoli metriä letkua. Yök.
Aikaisemmin ruokatorven alaosassa havaittu outo haavauma ja arpikudos on hyvänlaatuinen ja on paranemassa ja pienenemässä. Mutta...
Tohtorisetä sanoi, että palleatyräni, siis vatsanportin laajenema ruokatorveen, on nyt niin laaja, että se pitää leikata. :-/
Noh.. kevät ilmeisesti menee tutkimuksissa ja vasta syksyllä leikataan. Ja lisää pillereitä naamaan sillä välin, happosalpaajia kaksi kertaa päivässä, ilmeisesti vatsahapponikin ovat extratujuja.
Ja tämä tuplalatte todellakin auttaa happovaivoihin...


Uinninjälkeinen raukeus

Jotenkin hassu olo.
Vähän alakuloinen, silti onnellinen ja hymyilen itsekseni.
Ulkona oli ihan kamala ilma tänään, räntää, vettä, lunta, loskaa, tuulta. Yök.
Piti mennä salille, mutta ilma lannisti sen innon, menin sittenkin uimaan. En ole käynyt uimassa varmaan kolmeen vuoteen. Uinti on jotenkin terapeuttista, jos vain saisi uida rauhassa, mutta valitettavasti sama rata pitää jakaa muidenkin kanssa. Geriatriakerhon iltapäiväuijat ovat kaikkein rasittavimpia tapauksia, uidaan keskellä rataa etanan nopeudella, kummaltakaan puolelta ei pääse ohi, ja altakaan ei pysty sukeltamaan koska uidaan 80 asteen kulmassa... Onneksi voi vaihtaa aina rataa :-)
Uinnin jälkeen on aina niin rento olo, kenties se on pistänyt minut hymyilemään mielipuolen lailla :-)

Ai juu.... suihkussa ja pukuhuoneessa eräs keski-ikäinen herrasmies esitteli itseään ja varustustaan aika estottomasti. Jotenkin limaista...
Vaikka siellä jalkovälissä roikkuukin HK:n bleu niin ei sitä tarvitse erikseen pousailla, sitä härpäkettä on aika vaikea olla huomaamatta muutenkin.... :D (joo, joo.. peniskateus iski)
Salaisesti jokainen mies toivoo miehuutensa olevan pornotähtien luokkaa (8+ tuumaa), vaikkei sitä kukaan julkisesti kehtaa myöntääkään.
Uuuh.. Hercule Poirotissa tapahtuu jänniä!!!!Aamupiristys

Tänä aamuna junassa istui nainen, joka luki kirjaa "Female chauvinist pigs" tuo nimi sai mielikuvituksen lentämään. Kuvittelin koko työmatkan päässäni, millainen on naispuolinen sovinistisika :D
Hetero? Lesbo? Kumpaakin? Käyttäytyykö hän sovinistisesti miehiä vai naisia kohtaan? Vai kumpaakin? Miltä naispuolinen sovinistisika näyttää? Samalta kuin stereotypinen miespuolinen vastineensa: punaniskainen pöhöttynyt vanhalta viinalta haiseva "sika". Vai onko naispuolinen sovinistisika jakkupukuinen nutturapäinen toimistotäti jolla on metrinen koivuhalko poikittain _siellä_.
Tai sitten se naispuolinen sovinistisika on se naapurin täti.
Pitäisi ilmeisesti hankkia ja lukea tuo kirja niin tietäisin :-)

Edellinen