Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2006.
Edellinen
The Sodom and Gomorrah Show

Sunnuntaiaamu, herään viileään tuulenvireeseen, joka puhaltelee aukiolevasta parvekkeenovesta sisään. Ihanaa, tukahduttava kuumuus on poissa asunnostani. On hiljaista, epätodellisen hiljaista. Ei kuulu ratikan ääniä. Ei lasten ääniä pihalta. Ei auton ääniä. Ei mitään. Pakko nyt jotain elämänmerkkejä on olla!! Pieraisen. No johan tuli elämää!
Avaan television, tsunamidokumentti, kiinnostavaa! Sen jälkeen alkaakin ällötävän siirappinen kertomus orvosta jääkarhunpennusta. Suljen television ja avaan tietokoneen... Lintsi on auennut tältä päivältä. Ensimmäiset kiljahdukset kaikuvat Alppilassa kun Raketti linkoaa ihmisiä kohti taivasta.

Piipaa-piipaa... joku on saanut sydärin tai jossain palaa tai kissa on puussa...taas on hiljaista. Helsinki Juhannuksena :-) Hiljaisuus on häiritsevää joskus, painan siis iPodini Play-nappulaa, Pet Shop Boys laulaa Sodoman ja Gomorran Showsta. Piristyn :-)
Asutoni on sekaisin, puhtaita ja likaisia vaatteita sikinsokin, avoin purkamaton matkalaukku, lehtiä, papereita, likaisia astioita... en aio tänään vaivautua siivoamaan. Menen suihkuun ja kaupungille syömään ja vilkuilemaan alkaneita alennusmyyntejä :-)
Ihanaa sunnuntaita :-)


:-)

Ihanaa! Kesä :-)
Vaikka kesälomaan on vielä suunnilleen kuukausi, alan pikkuhiljaa virittäytyä kesätunnelmiin. Huomenna pois täältä tukahduttavan kuumasta Varsovasta, tänään oli jotain +33 astetta ja järkyttävän kosteannihkää, nyt onkin sitten ukkosmyräkkä :-)
Mahtavaa, salamoita ja pilvenpiirtäjiä näkyvissä yhtaikaa!

Juttelin pomoni kanssa vähän tulevaisuudesta, haluaisin pois nykyisistä hommista ja saada vähän uutta juttua kehiin. Näyttää siltä, että pieni muutos olisi mahdollinenkin. Reissaaminen vähenee todennäköisesti jonkun verran, näiden lyhyiden Eurooppa-piipahdusten sijaan todennäköisesti reissaan pidemmälle mutta harvemmin.
Jonkun silmissä työkseen reissaaminen saattaa olla hohdokasta, mutta kun on uhrannut 2 vuotta elämästään työssäreissaamiseen, matkustamisesta on tullu rasite. 168 matkapäivää vuoden 2005 aikana kertonee jotain.
Reissatessa menettää paljon, joskin se antaa myös paljon. Ihmissuhteet kärsivät eniten, kuka enää vaivautuu pyytämään kahveelle jos viimeiset kaksi vuotta tekstariin/puheluun on ollut sama vastaus "Muuten juu, mut oon Düsseldorfissa, Pekingissä, Budapestissa, Madridissa, jne..."

Mutta kesä :-) Ja pitkä Juhannusviikonloppu :-) <3
Eikä ensi viikolla tarvitse mennä minnekään :-)
Koti :-) <3


Tällainenko minä olen.... ?

Tein pienen persoonallisuustestin netissä.
http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

Tuon testin mukaan olen tällainen:

Olet innokas, ulospäin suuntautunut, analyyttinen ideapakkaus. Ihmistyyppisi on monilahjakkuus, joka on kiinnostunut lähestulkoon kaikesta. Kaltaisesi ihmiset ovat itsenäisiä ja riippumattomia, mukautumattomia ja toisinaan jopa kapinallisia ja riitaisia. Ihmistyyppisi toimii inspiraationa toisille, jotka saattavat seurata sinua kuin gurua tuntemattomille vesille, joilla saattaakin olla vaaroja. Ihmistyypilläsi on toisinaan vaikeuksia tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia tai kohdata vastoinkäymisiä tai sietää auktoriteetteja. Sinulle soveltuu ammatiksi itsenäinen yrittäjä – toisten järjestelmiin sinun on vaikeampi sopeutua kuin omiisi. Sinulla on kyky menestyä monilla alueilla, ja saatatkin vaihtaa alaa monta kertaa elämäsi aikana. Etsit aina uusia haasteita, kun nykyinen toiminta on jämähtänyt rutiineihin. Ammattialoista sinulle sopivat parhaiten myyntityö, tiede, taide, kirjoittaminen ja psykologia – ja oikeastaan kaikki muukin, jos voit tehdä sitä oman mielesi mukaan. Löydät itsesi usein visionäärin, markkinoijan tai tutkijan roolista.

hahaaaaa :D
Edellinen