Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2009.

Kesä ja kärpänen...

Mjaahas.

Edellisestä päiväkirjamerkinnästä onkin jo vierähtänyt tovi.
Kesäkin on jo ehtoopuolella ja lomat lusittu.
Näköjään eivät ole lomalla lähetetyt MMS bloggaukset päässeet perille asti. Johan on kumma.

Ensimmäisen lomanjälkeisen työpäivän kunniaksi Esteri on antoisa ja kasteli lounasmatkalaisen läpimäräksi. Onneksi sentään toimiston katto ei vuoda... tosin tuolla veden määrällä en ihmettelisi ollenkaan, jos huomisaamuna töihintullessa joudun kahlaamaan reisisaappaat jalassa työpisteelleni.

Tänään piti mennä palstalle kastelemaan, mutta epäilen suuresti tämän olevan turhaa...
Palstalla on muuten aika kiva möyriä!
Joskus aikoinaan kun kotosalla äiti patisti sinne kasvimaalle kitkemään ja harventamaan, niin ei voinut epämieluisampaa tehtävää olla. Nyt taas kun koko pläntin on itse alusta asti käsin kääntänyt ja siemenet vakoon itse kylvänyt, niin jotenkin sitä mielellään myös pitää huolta aikaansaannoksestaa.

Perunat ovat muuten aivan järkyttävän kokoisia, melkein nyrkin kokoisia, ottaen huomioon, että nyt on vasta heinäkuun loppupuolisko menossa!

Marjapensaat palstalla ovat aika vanhoja ja vähämarjaisia, joten ne menevät uusintaan varmaan vielä tänä kesänä, jotta kerkeävät juurtua ennen talvea. Lempilapseni, kesäkurpitsa, on myös innostunut kovin kasvamaan. Kohta meillä saadaan kesäkurpitsaa grilliin!!!

Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen on väsyttävä ja uuvuttava... tarvitsen elämän eliksiiriä, jumalaista juomaa, mielen piristäjää, kahvia!