Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2007.
Edellinen

Bye bye marraskuu

Tänään on marraskuun viimeinen päivä.
Ulkona onneksi ei ole perimarraskuinen sää, on sentään lunta ja pakkasta, tuuli tosin on marraskuinen, sellainen luihin ja ytimiin kaikkien mahdollisten vaatekerrosten läpi tunkeva.
Tänään töihintullessani kiinnitin taas huomiota talvipukeutumiseen, mustaa ja harmaata. Itsekin olen erittäin poikkeava tästä joukosta, mustat kengät, tummat farkut ja puolipitkä musta villakangastakki, kera mustan villapaidan, kaulalinan ja mustien käsineiden. Ja kaiken kruunaavat mustasankaiset silmälasit ja musta kello.
Mikä onkaan suomalaisten suosikkiväri?
Ei ihme, että täällä ollaan masentuneita talvisin kun on pimeää ja ihmiset pukeutuvat vain mustaan.
Pitäisi varmaan ostaa joku punainen villakangastakki niin ei ainakaan uppoutuisi massaan.

Toivottavasti nurkantakana häämöttävä joulukuu toisi unenlahjat minulle, taas tänä aamuna heräsin ennen neljää ja pyörin sitten ainakin puoli kuuteen asti puolihorroksessa sängyssä hanin tuhistessa autuaasti vieressä. Erittäin raivostuttavaa, etenkin kun tätä on jatkunut nyt jo kaksi viikkoa melkein. Olen täällä toimistolla aika zombie-olotilassa ja teepussien kokoiset silmäpussit houkuttelevat teenhimoiset ihmiset kärkkymään kuppiensa kanssa nenäni alle.

Tekisi mieli tehdä jotain radikaalia.
Vaikka juosta alasti tuo avokonttorin 100 metriä pitkä käytävä päästä päähän.
Huomaisikohan kukaan edes mitään?


ZZzzzzZZzzZzzz

Väsyttäääääääh
En ole saanut nukuttua täysiä yöunia moneen yöhön. Jotenkin raivostuttavaa, keskellä yötä tulee *pim* ja heräät täysin "pirteänä" eikä uneenvaipumisesta tule enää sinä yönä mitään, tosin n. puoli tuntia ennen herätyskellon soimista nukahdan ja herään sitten aivan täysin aivotonna.
En haluaisi käyttää nukahtamispillereitä, mutta on taas näköjään pakko mennä lekurille ja pyytää kunnon satsi taas jos tämä ei ala vähitellen laantumaan.

Kai joku stressitekijä kai säikyttelee minua ylös kesken yötä aina... noh... jos tästä saa kuntoiluputken taas päälle niin josko se auttaisi kun fyysisesti rääkää itseään.


Marraskuu...

oli ja on kohta kokonaan mennyt...
Kamalaa!!!
Mikä ihme siinä on että päivät ja viikot tuntuvat nykyisin suhahtavan ohitse täysin huomaamatta! Lauantaina on jo joulukuu!
Järkyttävää!

Ei ole yhtään sellainen olo että olisi alle kuukausi jouluun, ulkona on harmaanmustaa ja ällöä. Märkää, kalseankylmää, yök...

Noh.. kohta kurvataan Ikeaan, pitää käydä sälää. Tarpeeseen, mitään heräteostoksia ei tehdä!!!!


aaah

Kävin tänään salilla pitkästä aikaa!
Aivan ihana olo!
Meinasin kuolla spinning-tunnin ensimmäisen 20 minuutin aikana mutta selvisin kuitenkin!

Ihanan kevyt olo!
Ihanan terve olo!
:-)

Jaksaisikohan sitä huomisaamunakin raahata perseensä salille... :P
Lisää liksaa!

Hoitsut saivat lisää liksaa sitten, mielestäni ansaitsivatkin sen. Voin hyvällä omallatunnolla maksaa muutaman euron lisää veroja vaikka kuukaudessa, jos sillä voidaan maksaa hoitsujen korkeammat palkat.

Minäkin huomasin saaneeni lisää palkkaa, kukaan ei vain ole muistanut kertoa minulle siitä, palkkanauhassa se kuitenkin seisoo. Ihan miellyttävä yllätys.
Torstaina kuitenkin minulla on työhaastattelu, itseasiassa jo toisen vaiheen haastattelu. Toinen firma, toiset kuviot.
Nykyinen työ on ihan ok, mutta liian samaa kuin vanha homma, ei jaksa innostaa vaan. Lisäksi sain hoidettavakseni ikuisuusprojektin, jota edelliset projektipäälliköt eivät ole saaneet valmiiksi, ja minun nyt pitäisi maagisesti saada homma hoidettua parissa kuukaudessa. No, se pari kk on mennyt jo, projektin piti olla ohi jo tässä vaiheessa, mutta vielä ei ole päästy aloittamaan edes testaamaan toimiiko jutut niinkuin pitäisi. Noh, eipä ole minun syyni, että ihmiset eivät saa konffattua systeemejä niin nopeasti ja hyvin kuin pitäisi.

Mutta, innolla odotan torstaita, toivottavasti tykkäävät musta (niiden on pakko kun mä oon niin ihana!!!) ja onnistun vakuuttamaan heidät osaamisellani, sitten voisi aloittaa uudet hommat helmikuun alussa! Niin.. sitten siinä välissä on vielä testitkin... en muuten ole ollut kuin kerran psykologisissa testeissä, kerran kun pyrin amk:un. Kutkuttaa kivasti kun jänskättää :-)
Deutchland, Deutchland über alles... nix...

Hejssan Münchenistä, tai siis Mynkkenistä näin tuttavallisesti.
Täällä on kamalan harmaata ja ikävän kylmää ja syksyistä. Tylsempi ilma kuin Helsingissä. Eräs työkaverini, joka ei ole aikaisemmin astunut jalallaan saksanmaalle, sanoi, että juuri tällaiseksi hän on Saksan kuvitellut, harmaaksi, tihkusateiseksi ja tylsäksi.
Ja steriiliksi. Saksa on steriilein maa missä ikinä olen ollut.
Kaikki toimistot ovat lähes samanlaisia, harmaat kokolattiamatot, työpöydät harmahtavanvalkoisia, seinät valkoisia, ja jokapuolella muualla harmaata metallia. Harmaata ja harmaata, sitä on Saksa :D

tai no.. ei kai nyt ihan sentään... :D

Huomenna pääsee taas hanin kainaloon ja omaan uuteen kotiin!
Kävimme sunnuntaina kierroksella ja mukaan tarttui mm. 37" televiissori... :P
Parin viikon päästä tulee uusi kirjahylly, vanha jouduttiin pistämään hanin luona palasiksi kun hän oli liimannut osat yhteen kun puutapit olivat katkenneet koloihinsa edellisessä muutossa... siinä meni 800€ kaappi roskiin pieninä palasina. Mutta se oli tämän muuton uhri.
Kunhan saadaan kalut paikoilleen ja kämppä siistittyä, kenties tännekin voisi laittaa pienen kuvasen millaisessa ympäristössä asumme :-)

Edellinen