Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2005.

Insomnia

Jeeeeesh, mun unirytmi meni sitten joulun aikana aivan täysin sekaisin. En varmaan mennyt kertaakaan ennen kolmea nukkumaan. Aamulla pitäisi töihin raahautua, eikä nukuta vielä ollenkaan. Nukahtamispilleritkin on loppu :-/
Junailin tänään takaisin Helsinkiin, jotenkin matkustamiseen on turtunut aivan täysin ja nelisen tuntia junassa humahti aivan huomaamatta. Talvella maisemat ovat aivan uskomattoman kauniita. Kaikki on täysin pysähtynyttä, valkoista, koskematonta. Lunta on paakkuuntunut puiden oksille vääntäen puut hassuihin asentoihin :-)
Kävin spinningissä ensimmäistä kertaa kuukauteen, kuolema. Argh.. eikä tällä kertaa ollut ensimmäistäkään silmäniloa paikalla =/


Hyvää joulua!

Joulu tulossa :-)
Tänään oli viimeinen työpäivä ennen joulua, ihanaa :-)
Reilun tunnin päästä pitäisi olla menossa jo kentälle, enkä ole vielä edes pakannutkaan ;D
Noh, hitaasti hyvä tulee ja viimetingassa myös :-)
Miksi näin paljon hymiöitä, no siksi kun kohta on JOULU!!!!
Hyvää joulua kaikille!
Ihan siltä varalta jo nyt että en pysty maailta blogailemaan niin ahkerasti.


Kotona

Vihdoin taas kotona. Tuntuu oudolta että tänään on perjantai ja olen kotona illalla. Pesin koneellisen pyykkiä, kalsareita jne ;-D
Jotenkin epätodellinen olo, viikon päästä on jouluaatto ja aika rauhoittua muutamaksi päiväksi. Tänä vuonna joulukin on pilattu aivan liian lyhyillä vapailla, perhanan viikonloppu. Lähden keskiviikkona äidin helmoihin joulua viettämään ja palaan jälleen sivistykseen tiistaina, tuskin pidempään pystyn olemaan kotosalla ;D
Aion nukkua pitkään, pitkään tänään... Ai niin, olenko kenties muistanut mainita uudesta kullastani, Unikulma sängystäni :-)
Heavenly.....
hmmmmmmmmmmmm.....

Olen muuten lihonut viimeisen vuoden aikana ihan liikaa... vaaka näyttää hälyyttäviä lukemia (94 kg!!!!!!), pakko alkaa tarkkailla mitä pistää suuhunsa. Alan pikkuhiljaa inhoamaan itseäni jatkuvasta lihomisesta ja veltostumisesta. Tunnen itseni rantautuneeksi valaaksi.Terkkuja Köpiksestä

Helou helou
Tällä kertaa blogaus Kööpenhaminasta. Tämä viikko menee pitkälti koulutuksen merkeissä. Valitettavasti taaskaan ei kerkeä paljoa kaupunkia näkemään, toimistolla menee pitkään.... ja pimeää on aina kun päästään pois. Tivolissa pitäisi keretä kyllä käymään.
Tänä aamuna näpsäisin kivan kuvan matkalla toimistolle Sydhavnenista auringon noustessa.


Orja...

Täällä Budapest jälleen. Tämä päivä on ollut todella turha, en ole saanut töitä tehtyä en yhtään, ihmiset, joita tulin tapaamaan ovat kiireisiä omien töidensä parissa "voidaanko nähdä huomenna?"
No, whatever...

Katselin vaihteeksi avoimia työpaikkoja firman intranetissä, tasan kaksi paikkaa niiden satojen avointeja paikkojen joukossa, jotka kuullostaisivat mielenkiintoisilta, tai joihin minulla olisi mahdollisuuksia jopa päästäkin. Toisaalta pidän nykyisestä työstäni, mutta jossain sisällä pieni siemen itää, joka huutaa vapauteen. Tai no, tässä firmassa jos pysyn, sitä vapautta ei niin kauheasti ole tiedossa ;-P
Nokia - Destroying personal life.

Taidan käydä kupposellisen cappuccinoa ja sitten ahdistelen ihmisiä työasioilla, kiäh... >;-)


Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!
Päätin juhlistaa krapulaista päivääni lasillisella kuohuvaa Linnan Juhlien ja itsenäisyyden kunniaksi :-)

Huomenna matkaankin taas Budapestiin, viimeisen kerran!
Perjantaina saapuu himolla odotettu uusi kultani kotiin :-) eli Unikulma-sänkyni!!! uuuuuh... olen aivan tohkeissani :-)

Nyt poistun seuraamaan Linnan Juhlien glamouria, kuka mahtaa olla illan Kuningatar, kuka Tuhkimo?
Skål :-)


ai niin...

Olenkin unohtanut kertoa miten edesvastuuttomia kuntosalien pitäjät ovat!
Ettäs kehtaavat ottaa jäsenikseen liian komeita nuoria uroita! Eihän spinnaamisesta tai treenaamisesta tule mitään jos silmien edessä pomppii tunnin ajan aivan liian tyköistuviin treenivaatteisiin pukeutunut komistus. HERRANJUMALA!!
Aivan täysin edesvastuutonta! Saleille saa tulla vain jos on tällainen perusruma! :-D
Viime sunnuntaina spinningissä keltaiseen pyöräilypaitaan sonnustautuneen komistuksen selkälihakset elivät liian selkeästi paidan alla ja pakaralihaksetkin olivat aivan liian hyvinmuodostuneet! (anteeksi jos luet tätä ja tunnistat itsesi). Pitää nyt jonkinlainen kontrolli ja säädyllisyys säilyttää!
Mutta ajatella millainen riski salillakin on jos keskittyminen herpaantuu hetkeksikään, 100kg rautaa tippuu naapurin varpaille tai itse liiskaudut jalkaprässiin, puhumattakaan jos linkoudut spinning-pyörän selästä naapurin syliin!

joo.. tää on taas näitä nukkumaanmenohoureita ;D


Flunssa iski

Takaisin kotona, taas vaihteeksi :-) Varsova jäi taakse taas pariksi kuukaudeksi. Ja Varsova antoi minulle flunssan. Poskiontelot tukossa ja homelo olo ;P lääkitsen itseäni konjamiinilla, jonka tänään ostin kentältä. Tosin ehkä halvempikin kuin XO konjakki kelpaisi flunssan paranteluun, mutta ei nyt muuta tähän hätään sattunut kaapista löytymään.

Flunssasta huolimatta on posis mieli vaihteeksi :-)
Mikäköhän siinä on että aina kun törsää suuria summia saa siitä kummallista mielihyvää... edellisen kerran samanlaisen tunteen (tosin "hieman" voimakkaampana koin kun ostin asuntoni)..... jaa mitä tällä kertaa ostin?
Unikulma-sängyn :-)
*happy*
sain tarpeekseni tuosta lutkusta jenkkisängystä, joka lörtsähti puolentoista vuoden käytön jälkeen. Itseasiassa olen ehkä nukkunut kyseisessä sängyssä 7-8 kk:n edestä öitä sillä matkustustahti on sitä luokkaa että paljon ei kerkeä jouset sängyssä kulumaan.
Mulla on perjantaiolo, huomenna pitäisi raahata itsensä toimistolle ja tavata intialaiskolleegat, joiden mentorina tulen toimimaan seuraavan puolisen vuotta... Delhi, here I come.... kenties...

Nyt suuntaan lörtsähtäneeseen jousikasaani pötköttelemään...