Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2007.
Edellinen

sunnuntai-iltaaaaah...

kas... olen ihan laiminlyönyt blogiani loman aikana. Noh, lomalla ei voi mitään tällaista kommitmenttia edes blogiaan kohtaan odottaakaan.
Loman viimeinen viikko alkaa, jotenkin vähän melkein ahdistaa, etenkin kun heti maanantaina viikon päästä pitää lähteä Madridiin. Enkä oikeen edes tiedä minkä takia sinne lähden. Bläh. Etenkin kun kuulin loman aikana, että siellä pitäisi olla heti loman jälkeen, enkä tiedä yhtään mitään mitä siellä pitäisi tehdä.

Mutta, vielä viikko lomaa :-)

Tänään käytiin hanin kanssa asuntonäytöissäkin. Yksi ylitse muiden oli, niin oli hintakin... melkein puoli miljoonaa, eli reilusti yli kaksi ja puoli miljoonaa mummoa! IIIIX!!!

Meidän pitäisi varata aika sijoitus-/rahoitusneuvontaan, jotta edes jotenkin tiedetään millaiseen rotanloukkuun meillä on varaa. Onhan meillä kummallakin tosin omat asunnot ja niissä lainaa, että sikäli ei pitäisi olla kauheasti ongelmia...
Vielä viikko lomaa....
viikko...
7 päivää...
time goes by so slowly, yes please...Lomaa... tai jotain

Kas näin... loma täällä kotopuolessa alkaa vähitellen lähetä loppuaan... sunnuntaina hani suhauttaa Helsingistä tänne ja maanantaiaamuna lähetään taas sivistystä kohti.

Jotenkin hiiliä poltellessa on tämä viikko täällä mennyt, ei mitenkään paha ollenkaan, mutta vähän hitaanlaisesti. Hania on ikävä ja yksin tulee ajateltua liikaa. Taas muistan miksi en koskaan viihtynyt kotona kamalasti, yksinäisyys iskee. Nykyisin vielä pahemmin kuin silloin kun asuin kotosalla.

Onneksi sentään on puhelin ja hanin kanssa ollaan juoruttu varmaan puolitoista tuntia päivässä joka päivä, ellei välillä vähän pidempäänkin.

Kotosalla ei ole laajakaistaa niin joutuu turvautumaan hätäkeinoihin nettiriippuvuuden tyydytyksessä, esim. kännyn nettiselaimeen. Onneksi firma maksaa :P
Mutta nyt pääsin nettikahvilan koneelle ja ah, ihanuus.. täällä voi lukea hesarin netissä kuten joka päivä normaalistikin!!!! Viikon Viivit ja Wagnerit on nyt luettu ja kaikki mailit selattu läpi roskaposteineen ja nyt on blogin vuoro. MMSiä sentään voi lisäillä ilman tuskaa mutta tätä runosuolen tyhjennystä on saanut odottaa!!! Kuinka ihanalta tämä tuntuukaan!
Muoviset näppäimet sormissani, tuntuu ettei sormet ja hermoreseptorit riitä kun aivot tunkevat tekstiä koko ajan. Ja aivan turhaa tekstiä vielä kaiken lisäksi...

Lisäksi inhoan nettikahviloissa sitä, että ne jonossa istuvat tuntuvat tietävän sinua paremmin kuinka kauan olet ollut koneella... nytkin minua kyylätään tuota pöydästä pahalla silmällä ja naputellaan kynsillä pöytälasiin hermostuneesti. Minulla ei sentään ole noin paha nettiaddiktio :D

Plääps.. mutta nyt Savonlinna kyllä päättää täältä tähän. Täällä sataa ja on harmaata, mutta aion valloittaa tämänkin cityn tänään, jälleen kerran!!!!LOMA!!!!

SE ALKOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänään lähdetään ulkoilemaan pikkaisen ja huomenna mamman lihapatojen ääreen :P


Edellinen