Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset elokuulta 2005.
Edellinen

MMS Bloggaus

Tänään on satanut koko päivän... Äärimmäisen tylsää... Tosin piristyin sen verran että kävin leffassa. Linnunradan käsikirja liftareille onnistui piristämään minua kummasti :-) taidan keittää kupposen teetä kotiinpäästyäni...


Trallaa

Ihanaa, sain nukkua tänään pitkään ja sain hieman uutta tyyliä hiustooni. Lisäksi innostuin shoppailemaan hieman uusia viherkasveja kotiin.
Pesukone linkoaa ja pyykit valtaavat taas koko asunnon, lauantainen pyykkipäivä on reissuelämän huonoin ominaisuus. Voisin taas suorittaa raivausoperaation, sillä vaatteet ja kaikenlainen krääsä ovat valloitaneet lounge-alueeni.

Taidan keittää kupposellisen senchaa ja rauhoittua ennen kuin alan hurrikaanin lailla siistimään sikolättiäni.


Tunnelmia Varsovasta

Täällä taas jälleen. Onneksi tämä viikko on mennyt kohtalaisen nopeaan tahtiin töiden ja sosiaalisten aktiviteettien parissa. Mutta alan jo pikkuhiljaa saada tästä kaupungista tarpeekseni.

Hotelli on aivan upea ja kahviloitakin on riittämiin, jotta voi töiden jälkeen istahtaa cappuccinolle kadun varren kahvelaan katselemaan ohikulkevia ihmisiä ja totta kai hieman myös bongailemaan :-)

Mutta.... yleisesti tämä kaupunki masentaa... vähän nähtävää, pari komeaa pytinkiä keskustassa ja pikkuruinen vanha kaupunki, joka on restauroitu sodan jäljiltä... Lasitorneja tänne tulee kuin sieniä sateella ja nekin melkein tarkoituksenmukaisesti yrittävät piilottaa Stalinin kolossaalisen lahjatornin taakseen.
Noh, ruoka on hyvää ja sitä saa halvalla ja paljon. Aina ähkyyn asti, niinkuin eilen, 8 ihmistä söi ja joi hyvin 350 Eurolla. Ei paha. Mutta ei ruokakaan kompensoi shoppausmahdollisuuksien ja yleisen viihtyvyyden puutetta.

Onneksi täältä pääsee pois jo huomenna eikä tarvitse tulla takaisin muutamaan kuukauteen ainakaan. Jes....MMS Bloggaus

Modernia taidetta Varsovan toimiston käytävien seiniltä... Erityisesti oikeanpuoleinen kuva on herättänyt meissä vierailevissa tähdissä hämmästystä, huvittuneisuutta ja jopa perverssejä mielleyhtymiä!
Perjantai-ilta

Ensimmäinen työviikko takana, jonka suurimmaksi osaksi vietin kipeänä Varsovassa. Lentäminen flunssassa ei ole mitenkään miellyttävää. Noh, maanantaina takaisin... Suomenlinnan ilotulitteetkin jäivät tänä vuonna väliin flunssan takia. Bummer.
Taidan käpertyä soffalle leffan pariin.. mitäköhän tiirailisin... jotain viihdyttävää... trallallaaa....Post-vacational trauma

Ensimmäinen työpäivä on takana... aaaargh... enää jotain 47 ja risat viikkoa uutteen kesälomaan...
Noh, sainpahan poimittua toimistolta krysanteemiteeni, jotka kollega raahasi minulle Pekingistä =)
Töissäkäyvän toimistoihmisen vuorokausirytmi ei todellakaan sovellu minulle... mun pitäisi olla boheemi taiteilija jotta pystyisin nukkumaan kunnolliset yöunet, tosin valitettavasti tällä elämäntyylillä (ts. rahankulutuksella) boohemin taiteilijan ura on aika kaukana haaveissa ;P

bäh... nukkumaan kohta, tai jotain...

Edellinen