Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2008.

Kukaan ei halua mua!!!!

Jep, tänään tuli taas yksi hylkäys taas yhdestä työpaikasta. Toisaalta, en välttämättä olisi edes halunnutkaan sitä paikkaa.
Palkkaus- ja bonussysteemi oli tehty sellaiseksi, jolla ihmiset ajavat itsensä piippuun ja saavat vatsahaavan ja burnoutin ja vaikka mitä. Ja ne bonukset olivat vielä kaiken lisäksi surkeat.
Viime viikolla kävin juttelemassa kyseisen firman toimitusjohtajan kanssa ja hän lupasi lähettää sopimusluonnoksen. Noh, sopimusluonnosta ei tullut, sillä eivät olleet loppujenlopuksi löytäneet minulle sopivaa projektia ollenkaan.
Noh... sen haastattelun aikana oikeastaan päätin, etten ota paikkaa vastaan vaikka tarjottaisiinkin. Toimari nimittäin kysyi katsottuaan palkkatoivettani "Että tämähän oli bonuksien kanssa tämä kk. palkkatoive??" Ja se toive oli hieman isompi kuin tämänhetkinen kuukausipalkkani. Joten ei kiitos, jos joutuu rehkimään niska limassa, että pääsen bonuksilla samaan kuin nyt ilman bonuksia.

Mutta, sen sijaan, että olisin ihan nytheti vaihtamassa työpaikkaa, ajattelin hakea kouluun. IBMA (MBA) tutkintoon tähtäävät hakupaperit on nyt täytössä ja työtodistuksia metsästän HR:stä ja suosituskirjeitä pomoilta. Jep.
Siinä sitten voi sanoakin hyvästit omalle laatu- ja vapaa-ajalle, jos minut hyväksytään mukaan koulutusohjelmaan, joka alkaa syksyllä.

Nyt salille!!!!