Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2006.
Edellinen

2007

Vuosi vaihtuu kahden tunnin kuluttua...
On aika tehdä uudenvuodenlupaukset. Kenties jälleen kerran lupaan itselleni kuntoilla ja laihduttaa :-)
Ja etsiä uuden työpaikan... :D
Siinä riittääkin tekemistä

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!!


28

Vanhenin eilen.
Tunnen kolmenkympinkriisin lähenevän. ARGH!!!
Tai en sittenkään :D
En jaksa angstata iästä, korkeintaan siitä, etten ole mielestäni saavuttanut sitä mitä olisin halunnut. Toisaalta en tiedä mitä olisin halunnut saavuttaa. Joten en jaksa angstata ihmeemmin vielä siitäkään. Kenties 28.12.2008 siitä voin angstata 5 minuuttia, klo 23:54 alkaen....
Gin & tonic... %-)
Hervottomuus

Hihiii
En taaskaan saanut nukuttua kunnolla viime yönä. Nyt täällä toimistolla olen zombiena, enkä saa mitään aikaiseksi. Tuntuu jotenkin siltä, että tästä päivästä tulee levoton kaiken suhteen :D
Eilen kun en saanut unta tilailin viime vuoden verotietoja tekstiviestillä... Hävytöntä, pomo tienaa 10000 enemmän vuodessa kuin minä >:-)
hmmm.. kahvia...


Joulunjälkeinen elämä

Joulu tuli ja meni.
Oikeastaan se meni ohi huomaamatta. Tänä vuonna ei ollut oikein joulufiilistä, kuulin monen sanovan samaa. En tiedä johtuiko se sitten lumettomuudesta. Ei oikein päässyt vain juhlatunnelmaan ja joulu tuntui vain pidennetyltä viikonlopulta, jolloin syötiin poikkeuksellisen hyvin ja enemmän kuin normaalisti.

Kävin tänään Meikussa tietokonetomografiassa. Haluavat katsoa tarkemmin mitä ruokatorvessani ja vatsassani tapahtuu. Kuukauden kuluttua taas uudelleen tähystykseen, yök. Toivottavasti saavat selville mikä se outo röpelöinen juttu ruokatorvessa on.
Se varjoaine oli muuten aika vinkeetä. Yhtäkkiä kroppaa rupeaa kuumottamaan sisältä päin, kaikista hassuinta oli kun varjoaine levisi nivusiin, tuli jumalaton pissahätätunne vaikka olin juuri käynyt vessassa.

Ai niin... ravintolakriittikko heräsi jälleen itsessäni.
Älkää käykö Mezessä lounaalla! Meni paikasta maku kun hain ensin buffetpöydästä salaatin ja kylmät ruoat lautaselle ja ne syötyäni menin sitten hakemaan itse pääruokaa. Ilmeisesti paikan omistaja tuli siihen sitten nykimään hihasta, että heillä on sellainen sääntö, että vain yhden kerran saa hakea.... Hän poistui sitten siitä ja jäin suu auki ihmettelemään, että "anteeksi mitä..."
Heitin lautasen sitten pöydälle ja poistuin dramaqueenmaisesti paikasta. En kyllä enää mene takaisin.
Robert's Coffeen Latte rauhoitti mieltäni.Kolme yötä jouluun

Laskin ihan itse juuri äsken :-)
Huomenna teenkin vain puolikkaan työpäivän ja lähden yhden maissa junailemaan kohti itää... Joulu taas kotosalla äidin lihapatojen ääressä.
Jotenkin joulusta on mennyt suurin osa hohdosta, taaskin joulu tuli jotenkin varkain, ei odotusta, ei ihmeempää hössötystä, ei ihmeempää joulufiilistä. Johtuukohan tuo anti-jouluuntuminen vanhenemisesta vai jostain muusta, maallistumisesta, vai ihan siitä, ettei ole oikeen ketään kenen kanssa viettäisi joulua ja voisi jakaa joulun tärkeimmän olemuksen, lähemmyyden ja rakkauden. En tiedä.
Noh, huomenna kuitenkin kohti kotia kohti rakkaita vanhempia.

Hyvää (ja lämmintä) Joulua kaikille! *<:-)


MMS Bloggaus

Olen Stockan kippo & kuppi osastolla... Yhtäkkiä mulle tuli mieletön halu menettää itsehillintäni ja ruveta mäiskimään laseja ja posliinia paskaksi :-D Minun on pakko paeta täältä särkyvien asioiden keskeltä tai kohta menetän itsehillintäni... I think I'm losing it... :-D


Edellinen