Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2009.

Was it as good for you as it was for me?

Eilinen spinning-kahvakuulatreeniyhdistelmä aiheutti mukavan olon illalla ja tänäänkin tuntuu ihan siltä, että on tehnyt jotain kropallaan.
Mahtavaa :-)

Tänä aamunakin piti lähteä salille, mutta sängyn muodostama gravitaatiokenttä oli liian voimakas klo 6:00 tapahtuneen herätyksen aikoihin.
Noh, tänään illalla pitää sitten käydä vaikka kävelemässä ja tehdä vähän kotijumppaakin, niin saa vähän kompensoitua aamuista laiskuuttaan.

Huomenna sitten aiottiin taas mennä pilatekseen. Aika hyvin saa syvät vatsalihakset tuntumaan niinkin kevyentuntuisen tunnin aikana. Ilmeisesti syviä vatsalihaksia puristellessa suolistokaasut lähtevät liikkeelle, sillä kesken rauhallisen ja hiljaisen tunnin kaasut päättivät lähteä liikkeelle ja eihän siinä lattialla pyöriessä ja vatsaa jännittäessä tule kamalasti kontrolloitua sulkijalihastaan ja salissa kajahti mehevä turahdus.
Noh... Onneksi kanssapilatesoijat lohduttivat, ettei tuo piereskely kovin harvinaista pilatestunneilla ole, puhumattakaan joogatunneista.

Pierkää ihmiset avoimesti siis :-D

Enää muuten 42 päivää lomaan!


Time goes by... so quickly!

Mitähä!?!?
Nyt on jo marraskuu pitkällä?!?!
Eihän tässä meinaa pysyä kärryillä!

No menen virran mukana, enkä yritäkään rimpuilla vastaan.
Laisser passer sitten vaan...

Oletteko muuten kokeilleet fakiirimattoa?
Ei siis sentään sellaista aitoa metallipiikkistä vaan nyt hyvinvointitrendinä villitsevää versiota?
Ostin sellaisen viikonloppuna ja nyt muutaman makoilusession perusteella voin kyllä sanoa, että kivasti se tuntuu aineenvaihduntaa kiihdyttävän. Tosin selkä näyttää nyt siltä, että olisi pahemmassakin S/M -sessiossa ollut vastaanottavana osapuolena :D