Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2006.
Edellinen

Ainiiiii

Unohdin ihan kertoa!! Olen aivan täysin rakastunut!!
Kovalevylliseen digiboxiini!!! Uuuuh... ei tartte enää kelailla VeeHooÄssää, tuskailla ryppysiä nauhoja ja huonoa kuvaa tai mahtuukohan kaikki viikon ohjelmat nyt tuolle nauhalle.. nyt on 200 gigaa eli reilusti yli 100 tuntia tallenustilaa! Me so in löööv :-)
Sanokaa vaan suoraan että olen toivoton elämätön tapaus :-D


Perse...

MMS blogaukset eivät sittenkään ole tulleet läpi. Pöh. Noh, pitää kattoa jos ne kuvat sitten erikseen tänne tuuppaa jotenkin. Heathrown järkyttävästä puolen tunnin turvatarkastusjonosta oli vaan pakko ottaa kuva, samoin terminaalissa arvonnassaolleesta keltaisesta Lamborghinista.

Mutta joo, tänään olin aivan puoliaivoton töissä, mikään ei oikeen sujunut mitenkään. Excel oli aivan liian vaativa työkalu tänään... perhanan V-lookupit ja macrot ja pivotit ja ja ja perkele. Keksisivät joskus käyttäjäystävällisiä ohjelmia jotka jotenkin lukisivat käyttäjän ajatukset, siitä mitä pitää oikeasti tehdä, ettei tarvitsisi käyttää puolta päivää nysväämiseen. Ja niistä M$:n helpeistä on aina niin pirusti apua. Pitäis päästä jonnekin Excel superkurssille.

Piti mennä salillekin tänään mutta laiskuus iski, söin kaksi Fazerin mustikkapiirakkaa ja karsean kasan Da Capo konvehteja. Yök...
Huomenna salille ja ranneliike.netin pippaloihin :-)


Boaaaah...

Keskiviikko ja tuntuu kuin koko viikko olisi jo takana, lähinnä toivon, että niin olisikin. Tänään pääsee takaisin kotiin, wooo!!! Kone lähtee 5 tunnin päästä, meinasin upgradeta itseni businekseen, sillä on vielä muutama upgrade voucheri jäljellä, mutta vouchereita ei voi käyttää kuin itselleen ja perheenjäsenille. Olisin upgradennut pomoni samalla businekseen (pientä lahjontaa ;-D) mutta ei voinut... bah, en sitten upgradennut itseänikään.

Jotenkin kauhean löysä olo taas kun ei ole päässyt salille viikkoon, torstaina on pakko mennä spinniin tai pumppiin tai muuten vaan riehumaan :-) Englantilainen ruokavalio ei todellakaan ole kovin laihduttajaystävällinen. Pudding, darling, pudding, with custard? :D (juu, niitä on PAKKO syödä :D)
Hölmönnäköisiä otuksia

Näin sanoin Kaarlo alpakoista juuri Big Brotherissa... :D

Tulin juuri salilta, olen täysin kuollut, tai no melkein, siis fyysisesti. Olo on tosin muuten vallan pirteä ja onnellinen. Liikunta tekee iloisen mielen :-)
Rääkkäsin itseäni spinningillä ja BodyPumpilla. Kuolema. Joskus aikasemmin taisi blogissani mainita kuntosalipitäjien vastuuttomuudesta kun päästävät täysin ylikomeita tapauksia salille. Se on niiiin totta. Treenaamaan saisi päästää vain meitä perusrumia :D
Treenaamaanhan sinne mennään mutta kuka muka ei siellä vähän tirkistelisi toisia vähän sillä silmällä... ;-)
"Oh he was GORGEOUS!!!" Kaikki jotka ovat katsoneet Little Britainia niin tietävät mistä on kyse.... :D


Plöp

Kesä on nyt sit virallisesti loppu kun Lintsi sulki ovensa tältä vuodelta. En jaksanut lähteä väentungokseen ilotulitteita kyyläämään vaan partsillekin korkeimmat paukut näkyivät.

Kävin tänään salilla ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon, ihanaa :-) On vaan niin ihana olo nyt kun on itseään vähän rääkännyt :-)
Hyvää yötä :-)


Bläääh

Hauskan eilinsen jälkeen tämä päivä on ollut oikeastaan oudon masentava, tai no ei ihan kokonaan. Lounas ja lounasseura ja kaupungilla hyöriminen oli hauskaa :-)
Sain sitten työkaverilta, joka on muuttamassa Dallasiin, viestin, että tulla käymään illanistujaisissa/läksiäisissä ja lähdikin reippain mielin kohti Kiloa.

Mutta... jostain syystä en ollutkaan kovin biletuulella... ihme ahdistuskohtaus iski keskenkaiken ja oli vain pakko päästä pois bileiden alkutohinoista. Nyt kuuntelekin kotona Madonnan Immaculate Collectionia ja pyykkikone laulaa taustalla.... pitäisköhän avata punkku, vaikka 9th Island Pinot Noir Tasmaniasta...Krääh

Kurkku on kipiä! Ei saa! Ei voi! Argh!
Mä haluan huomenna päästä salille!! :-/ Kahteen ja puoleen viikkoon en ole siellä päässyt käymään. Miksi, flunssa, miksi, luulin, että menit jo poies! Hus!!!

Edellinen