• Scherzo

Almost Burn Out...

Jep... tällä viikolla sitten meni yli, töissä siis.
Viikon puolen välin paikkeilla alkoi tuntua fyysisesti, etten vain jaksa. Torstaina kävin työterveyshoitajalla ja jonkin aikaa juteltuani hänen kanssaan, hän totesi, että minulla on kaikki tyypilliset ylirasituksen oireet. Ahdistus, kurkun kuristustunne, voimattomuus, väsymys, rauhattomuus, jne...
Verenpainekin oli aikas mielenkiintoisissa lukemissa 135/114, kun alapaine ainakin on normaalisti minullakin siinä 80 tietämissä.

Hän käski pitää silmällä verenpainetta viikonlopun maanantaiaamuun asti, jolloin minulla on taas tapaaminen terveydenhoitajan kanssa ja keskiviikkona sitten työterveyslääkärin kanssa.

Hoitaja käski myös listata kaikki työtehtävät ja laittaa lista pomolle. Lista oli aika pitkä... karkeasti sanoisin, että listalla on ainakin sen verran tehtäviä, jotta sillä työllistäisi täysipäiväisesti ainakin kaksi ihmistä, jopa kolmekin. Ja tällä hetkellä minä olen ollut yksin vastuussa kaikista niistä tehtävistä...

Maanantaina ja keskiviikkona aion sanoa suoraan, etten yksinkertaisesti jaksa kesälomaan saakka, joka alkaa vasta 28. heinäkuuta. Kesäloman kun pitäisi olla kesäloma, ei stressiloma.
Onneksi 1.9. minun ei tarvitse välittää tuosta firmasta enää lehmänläjän vertaa.

Toki, jos jään nyt sairaslomalle, kaikki ne minun tehtäväni siirtyvät tiimikavereilleni, jotka hekin ovat ollet ylityöllistettyjä koko kevään, mutta eipä ole minun ongelmani, jos meillä on liian vähän ihmisiä. Vertailun vuoksi, muutama vuosi sitten vastaavassa projektissa oli mukana ehkä n. 150 ihmistä. Nyt meitä on n. 15 ja valmista pitäisi saada puolessa siitä ajasta mitä muutama vuosi sitten vastaavaan projektiin käytettiin.
Something is not quite right...

Mutta nyt on sunnuntai... yritän unohtaa työasiat ainakin hetkeksi ja mennä vaikka pyöräilemään hanin kera.

Huomista tuomiota odotellessa...

1 kommentti

sleepygay

15.6.2008 17:20

Oho! Onpas sulla paljon hommaa! Kuulostaa kyllä melko riistofirmalta suoraan sanottuna!