Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2006.

Taas torstai

Tylsää, jokin ihmeellinen kökkönen on kitunut kurkussani koko viikon enkä ole uskaltanut lähteä salille rehkimään, jottei kökkönen äityisi flunssaksi. Lintuinfluenssa!!! ei kai sentään...
Ensi viikolla luvassa, return to Düsseldorf.
Mun pitää kyllä ryhdistäytyä kuntoilun kanssa... vaaka ei ole inahtanutkaan alaspäin. argh...

Tässäpä vielä kuva Istanbulin kentältä... Turkish Airlines ei ollut carrierini vaikka kuvassa turkkilaisia runsaasti onkin :-)


Merhaba!

Hejssan Istanbulista. Torstai näyttääkin muodostuvan vakituiseksi blogauspäiväksi.
Viimeinen ilta täällä, huomenna lentelen taas ristiinrastiin Euroopan yllä ja vietän leppoisat viisi tuntia Heathrowlla. Tämä viikko on kyllä mennyt ohi aivan humauksessa. Jotenkin tämä kaupunki on pistänyt pään pyörälle vaikkei paljoa olekaan kerennyt näkemään. Eilen teimme pienen kävelyretken keskustassa ja *huh*. Harvoin sitä tällaisessa ikuisessa metropolissa tulee vierailtua. Yritin etsiskellä statistiikkaa Istanbulista, monet nettisivut mainitsevat Istanbulin asukasluvuksi n. 10.000.000, hieman yli. Saksalaisen kollegani matkaopas sanoo 12 miljoonaa, paikalliset sanovat n. 15-16 miljoonaa. Mutta anyway, ihan HELEVETIN iso city tää on :-)
Liikenne on aivan kaoottista, mutta yllättäen kohtalaisen sujuvaa. Ilma on raskasta hengittää ja savusumu korventaa keuhkoja ja kutittaa silmiä. Onneksi täällä tuulee kohtalaisen kovaa aina, se sentään hieman helpottaa.
Jostain syystä kuitenkin pidän tästä kaupungista, sopivan mystinen, eurooppalainen, mutta kuitenkin hieman eksoottinen, jostain syystä odotin enemmän arabi-kulttuurin tyylistä elämää mutta turkkilaiset ovat turkkilaisia, eivät arabeja, vaikka muslimeja suurimmalti osin ovatkin :-)

Tänään päätin lisäksi hakea uutta työpaikkaa, firman sisältä tosin, mutta uusiin tehtäviin. En saanut maybe-future-bossiini yhteyttä tänään, voisin huomenna soitella uudestaan Heathrowlta.Torstai-törinää

Järkyttävä väsymys. Olen tällä viikolla käynyt jo kolmasti salilla rehkimässä, hyvä minä :-) Toivottavasti innostus jatkuu samana pitkään.
Noh, on vielä six-packiin matkaa.... tai no... kai tällä tynnyrilläkin pärjää...

Olen addiktoitunut iPod Nanooni, se tuottaa minulle outoa mielihyvää, en voi enää elää ilman sitä, hullua.
Maanantaina sain tietää että ensi viikon maanantaina pitäisi lähteä muutamaksi päiväksi Istanbuliin. Mielenkiintoiseksi visiitin tekee se, että visiitti varmistui vasta maanantaina ja paikallisille ihmisille ei ole pystytty kommunikoimaan mitenkään, että olemme tulossa ensi viikolla, sillä tällä viikolla islamilaisessa maailmassa vietetään Kurban Bairamia (don't ask mikä juhla se on), mutta kuitenkin Istanbulissa ei ole tällä viikolla ollut ketään lukemassa mailejaan tai vastaamassa työpuheluihin. Pääsee taas leikkimään turistia :-D (ja saamaan lintuinfluenssan....)
Istanbuliin pääseminen Helsingistä on mielenkiintoista, helpoin reitti on Budapestin kautta (no thanks), mutta Malev Hungarian airlines ei satu olemaan firmamme suosittelemia lentoyhtiöitä, joten lentelen Lontoon kautta pidemmän kaavan mukaisesti British Airwaysilla.
Ihanan kallista ;-D
Uusi vuosi uudet kujeet, tjsp...

Vuoden 2006 ensimmäinen blogaus ensimmäisenä työpäivänä. :-)
En ole tehnyt mitään uudenvuodenlupausta mutta kai jo edelliseen blogaukseeni viitataten aion yrittää päästä eroon muutamasta ylimääräisestä kilosta (homothan on aina dieetillä) :D

Viime vuosi kiisi huomaamatta ohitseni ja eilen mietin maatessani sängyssä ennen nukahtamista, mitä ihmettä muka tein viime vuonna, ööööh... en mitään erikoista. Kahkosin paikasta toiseen pää kolmantena jalkana.... noh.. kai sama tahti jatkuu tänäkin vuonna, ellen vaihda työpaikkaa.... Lisäksi rahankäyttöni on riistäytynyt käsistä, luottokortit huutavat jo armoa. Kai sitä pitää yrittää saada elämäänsä suunta ja olla hieman seesteisempi ja tasapainoisempi ihminen (pystyykö homo olemaan tasapainoinen ja seesteä?) ;-)