Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset elokuulta 2008.

Tukos

Onpas tästä bloggaamistest tullut väkinäistä, tänne ei meinaa milloinkaan saada mitään järkevää tekstiä aikaiseksi. Eli siis olisin voinut erittäin loistavasti jättää tämänkin herneitten kolinan aiheuttaman ajatuksen tuonne pääkoppaani, mutta ilmeisesti sormeni päättivät itsetahtoisesti naputtaa tämän tekstin tänne.

Ilmeisesti silloin, kun oli ja eli yksin, tuli purettua omia tuntojaan tänne enemmän. Nyt kun voi hölpöttää päivän turhanpäiväiset pölinät kotosalla jollekulle muulle, niitä turhanpäiväisyyksiä ei tule sitten enää kirjoitettua tännekään. Tosin elämä tuntuu kyllä jotenkin tylsemmältä tällä hetkellä, ei tapahdu enää niin paljon, tai sitten on vain yksinkertaisesti turtunut niin, ettei mikään tunnu enää missään.
Pitäisi ilmeisesti joka päivä olla draamaa ja äksöniä niinkuin Mi Gorda Bellassa.

Se muuten on ehkä kaikkien aikojen addiktoivin saippua!

Ah juu!
Breaking news!
Pääsin eroon kynsien pureskelusta!
Ainoa ongelma nyt sitten on että nyt kun kynnet kasvavat pidemmiksi, niitä pitää viilata ja leikellä säännöllisesti, ettei niihin pääse ilmestymään mitään röpöjä ja säröjä joita voi sitten ruveta rapsuttelemaan ja repimään kun tulee tylsä hetki.
Koneella kirjoittamisesta on tullut jotenkin erilaista kun kynnet naputtelevat näppäimiin.
Pitäisi hommata jotain kynsiä vahventavaa tököttiä, jotteivät kynnet lohkeaisi ihan niin herkästi.
Vai hommaisinko samantien rakennekynnet ranskalaisella manikyyrillä :P
Olisi siinä uudessa työpaikassa monen ilmeet tallentamisen arvoiset kun marssisin maanantaina korppikotkan kynsineni paikalle. :-D
Jos ei sittenkään....


Move that ass!!

Uusi elämä jatkuu!
Tänä aamuna sain perseeni raahattua taas salille, oli outoa. Salilla olivat pistäneet kaikki laitteet uusiin paikkoihin ja muutenkin uudistaneet ulkoasua, mutta kovin harmaaseen suuntaan. Kamalan kalseanoloista oli, mutta taidan vaihtaa salia kun tämä Talin sali jää vähän uuden työreitin ulkopuolelle.

Lisäksi, hikoilin salin jälkeen varmaan enemmän kuin koko treenin aikana! Kävelin salilta toimistolle ja eikö sitten paidan koko selkä ja rintamus olleet ihan ihan hiestä läpimärät. Yök.
Jälleen muistutus siitä, miksi en yleensä käy salilla aamuisin. Jälkihiki.

Mutta, tällä viikolla on pakko päästä vähän myöskin pumppailemaan, tai mikäs Poweri se nyt Elixiassa tällä hetkellä onkaan nimeltään! Voi taas persus olla kipeä ensimmäisen pumppauksen jälkeen.
Epäilen myös, että tissit ovat huomenna kankeat, sillä tänään tein sekalaisen ohjelman ja painotin tissejä kohtalaisen paljon.

Oletteko muuten nähneet Simpsoneista Homerin Man-Woman peilinedusta harjoittelun????
Meillä siitä on tullut kotona meidän oma pieni inside joke :D

en löytänyt Youtubesta videopätkää, ja sitä on hieman vaikea tässä kuvailla sanoin.. se pitää nähdä :P


Muutosta...

Jep Jep
Tästä se alkaa... enää muutama työpäivä jäljellä. Eilen oli myöhään illalla viime vuosipuoliskon tavoitteiden katselmus, ainakin ihan hyvää palautetta pomo antoi vaikka koko kevään huipennusprojekti meni päin persettä, tosin se ei ollut kenenkään muun kuin managementin oma vika. Ilmeisesti on bonuksiakin tulossa ihan kivasti, ihan mukavaa vaikka aion karistaa tämän tönön pölyt jaloistani.

Mutta mitä kaikkea pitääkään muistaa... pitää palauttaa adsl-modeemi, puhelin, sim-kortti, luottokortit ja kaikkea muuta mahdollista. Sitä oli vain jotenkin tottunut tiettyihin itsestäänselvyyksiin ja nyt pitää itse maksaa puhelinlaskut ensimmäistä kertaa melkein 8 vuoteen, samoin kuin nettilasku... argh!
Luottokortteja onneksi en jää kaipaamaan, niitä oli muutenkin jo liikaa.

Nyt alkaa jo vähän jänskättääkin!

Ja uusi elämä on alkanut, kävin aamulla spinningissä!


Loma loppui....

Noh, taas täällä töissä. Loma oli ja meni, ihan liian nopeasti, jälleen kerran.
Onneksi on vain kaksi viikkoa jäljellä ja sitten pääsee ihan kokonaan uuteen työpaikkaan!
Tänään, ensimmäisen lomanjälkeisen työpäivän kunniaksi, menen hierontaan. Komia hierojapoika saa taas hivellä minut orgasmin partaalle. Siitä on muuten aika tarkalleen vuosi aikaa kun olen viimeksi käynyt hieronnassa. Vai kävinköhän talvella, ei voi muistaa.

Huomenna alkaa myös jälleen kerran uusi elämä. Kuntosali kutsuu ja vatsan tienoille kertynyt vararavinto saa (toivottavasti) kyytiä, kuten niin monta kertaa aiemminkin. Tällä kertaa tulokset voisivat olla hieman paremmat kuin viimeisillä kerroilla :-P

Mutta kun on vaan tällainen herkkuperse....