Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2006.

Sekavaa....

Tulin kotiin sunnuntaina ja nyt sitten alkaa jet-lag vaivaamaan, kauhea väsymys, voisin nukahtaa milloin tahansa. Argh...
Toisaalta väsymyksen takana voi olla myös flunssa, joka iski Kiinassa ollessa, luultavasti ei sentään lintupöpö iskenyt :-)

Junassa aamulla tuli mieleen hauska episodi Pekingistä. Lähdimme lounaalle länkkäriporukassa (siis länsimaalaisten porukassa), oli lämmin ja aurinkoinen päivä ja eräällä naispuoleisella kollegalla oli tiukahko tanktop päällä. En ole ennen nähnyt niin paljon kuolaavia miehiä ja kääntyiä päitä!!! Jestas!!! Kuulemma kiinalaisille miehille hiemankin isompien rintojen (ts. B-kuppi) ovat jotain aivan käsittämätöntä..... Tajusin tuossa sitten, että olenko koskaan nähny kiinalaista/aasialaista naista, jolla olisi isot/näkyvät rinnat.... outoa puhetta kenties homomiehen suusta, mutta tulipahan vain mieleen ;-D
Lähes samanlaisen fyysisen toteamuksen voi sanoa kiinalaisista miehistä, ei minkäänlaista persusta näkyvissä, lautaperseitä melkein kaikki.

Onneksi nyt saan olla tämän ja ensi viikon kotosalla, sitten Istanbuliin muutamaksi päiväksi ennen pääsiäistä. Alkaa vähitellen matkustaminen tympiä, tai lähinnä silloin kun pitää ravata samassa paikassa jatkuvasti, esim. Varsovassa, joka on muutenkin maailmankaikkeuden tylsyyden keskittymä. Istanbul tosin vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta ja ensi syksy tod.näk. kuluu rattoisasti Euroopan ja Aasian rajalla :-)


MMS Bloggaus

Jalkakylpy ja -hieronta sen päälle! Ja tuo vesi on muuten sitten punaista ja seassa on yrttejä ja ruusun terälehtiä...
Ja koko homma maksaa vain 10€, hintaan kuuluu selkähieronta, jalkahieronta yhteensä 1,5 tuntia, sekä ruokaa ja juomaa niin paljon kuin jaksaa :D


Reissussa rähjääntyy

Hejssan Pekingistä, vai pitääkö tää sanoa sittenkin Beijing. Whatever... :-)
Alkoi tämäkin reissu lupaavasti, tulin tänne torstaiaamuna ja kaikki alkoi silminnähden hyvin,kunnes perjantai-iltana iski kuume. Ilmeisesti viime viikon alussa otettu Hepatiitti B -rokote iski voimallisesti, parissa tunnissa kuume nousi aivan järkyttävän korkealle, onneksi ei ollut kuumemittaria sillä olisin varmaan järkyttynyt. Mutta yli 39 asteen mentiin tod.näk. Eilinen menikin sitten sängynpohjalla samoin kuin tämäkin päivä aikas pitkälle. Mutta tänään sentään on jotain valoa tunnelin päässä. Hikoilin nimittäin 2.5 tunnin päikkäreiden aikana sängyn aivan litimäräksi ja kuivaillessani kastelin vielä yhden pyyhkeenkin. Pitäisi olla kuumeen poissa :-) Perhanan rokotteet ja niiden sivuvaikutukset. Jäipä sitten normaalit turistikohteet tällä reissulla näkemättä aika pitkälle... Tosin ensi viikon lauantaina varmaan kerkeää käymään ainakin Tienanmenilla. Ja tekemään pakolliset piraattiostokset :DAivotonna

Tämä päivä oli aivottomuuden huippu. Istuimme melkein 10 tuntia auditoriossa ja neuvotteluhuoneessa katselemassa ja kuuntelemassa (lue: kirjoittelemassa tekstiviestejä ja ajattelemassa jotain ihan muuta) uusia business-strategioita ja sun muuta työjargonia... argh... Kotiinpäästyäni olo oli kuin jyrälläylivedetyllä, aivoton ja voimaton, littana.
Minun _piti_ lähteä bodypumppiin kunnes tajusin että bussi 50 on lakolaisbussi... tunti alkoi klo 20:00 ja olisin kerennyt suoralla bussilla (50nen on siis ainoa suora bussi) mutta ratikka-bussiyhdistelmällä en olisi kerennyt tunnille, pah... Lakot on perseestä, vaikeuttavat vain ihmisten elämää.
Jäin siis kotiin möllöttelemään soffalle ja sängylle :-) oikeestaan aika ihkuu, väsyttää meinaan törkeesti... voisin mennä siis nukkuilee :-)