Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2007.
Edellinen

Testing testing testing

Kiitos Druusin ja muiden testintekijäbloggaajien, mäkin hurahdin testeihin...

Mikäs kattirotu olenkaan...
You are a Siamese! You are fun-loving, playful, energetic, talkative, and exotic. You are the center of attention and you love every minute of it.

hahaaaaa :D

Mutta siamilaiset on nättejä ja viehkoja otuksia. Tosin burmalaisista pidän myös. Edesmennyt Pekka-kissamme kotosalla oli burmalainen. Aivan ihana turkki, itsepäinen ja itsenäinen kuin mikä :-)


Pelottavaa

Naureskeltiin hanin kanssa tuossa eräänä iltana, että me alamme muistuttaa vanhaa pariskuntaa jo...
Täydennämme toistemme lauseita.
Huomaamme ajattelevamme samoja asioita samalla hetkellä.
Esim. söimme kevyen iltapalan toissailtanakosenytoli, pohdimme ääneen jaksaisiko sitä vielä yhden leivän vielä ottaa, eeeei... Siitä pöydästä noustessa näin toisella pöydällä banaanit ja mietin pitäiskö sitä syödä banaani, 2 sekuntia myöhemmin hani sanoi aivan täysin samoin sanoin ääneen, että "pitäiskö sitä syödä banaani". Syötiin banaanit.

Tuumattiin että meistä tulee kyllä sitten isona samanlaiset kuin ne Muppet Shown kaksi kärttyisää vanhaa miestä siellä loossissa, Statler ja Waldorf :-)


Mikä päivä tänään on??!?

Tänään olen ihan sekaisin päivistä!! Onko tiistai??!! Ei...
Onko keskiviikko???!!! Ei... joten on kai sitten torstai...
koska perjantai nyt ei ole...

Koko tämän viikon olen ollut aivan täysin sekaisin päivistä, olen jotenkin päivän jäljessä. Mistäköhän tuo johtunee.

Koko viikon on ollut aamulla herätessä sellainen olo, että haluaisi vain jäädä sen miehen kanssa siihen makaamaan, eikä tehdä mitään muuta kuin olla vaan ja maata ja nukkua. Kenties parantaa maailmaa välillä.

Bläh.... vois kai mennä pitkälle lounaalle kohta.


piristymistä...

Ainakin jonkin asteista piristymistä on havaittavissa. Enää ei ole niiiiiin maanantaiolo, mitä oli aamulla. Hanin kanssa ollaan puhdistettu ilmaa vaihtamalla pitkiä ja tunteellisia maileja pitkin päivää.

Todella tehokasta työntekoa siis.

Nyt kuitenkin olo on parempi ja voi jatkaa reippain mielin eteenpäin. Tai ainakin semi-reippain mielin.

Ulkona sataa, tai jotain, on harmaata ja ankeaa ja kylmää. Yök. Mun teki mieli mennä salille tänään mutta jotenkin into on hiipunut tämän päivän aikana, menen huomenna spinnaamaan ja pumppailemaan. Tehotreeni.

Puhuin pomon kanssa myös tänään. Lähetin hänelle mailin viime viikolla, että jotain uutta pitäisi keksiä (ja palkkaa lisää kiitos) tai mua ei tässä hommassa enää kovin kauaa nähdä. Noh, ei kuulema ole kovin kamalasti mitään uutta tiedossa, pitää nyt katsoa... mutta ei kovinkaan pitkään. En vain enää jaksa.


MMS Bloggaus

Luin sairaalassa lääkärille pääsyä odotellessani vanhaa Annaa - Maisa & Kaarina oli taas aivan loistava! Tää jotenkin kuvastaa mua ;D toivottavasti saa selvää :-)

ei saanut selvää, joten tässä kuva uudestaan....


...maanantai...

On niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin maanantaiolo.
Lisäksi tuntuu, että nykyisin krapulat kestävät kaksi päivää. Vieläkin ihan nuutunut olo, oikeastaan melkein pahempi olo kuin eilen. Tai siis lähinnä väsyneempi olo.

Krapulaparanoia on hävinnyt, tai ainakin melkein. Yhdessä vaiheessa eilen minulle jäsähti päähän mikä aiheutti tuon krapulaparanoian ja muun kamalan tunteen. Kerroin hanille suoraan asiasta, sillä hän teki eilen aamulla jotain, eikä katsonut asiaa minun kannaltani. Asiasta puhuttiin pitkäänkin, hän ymmärsi näkökantani ja pyysi lopulta anteeksi, tosin vasta pienen vinkin jälkeen :P

Nyt lähinnä päässäni pyörii ajatus, että onko tuo mies se mies, kenen kanssa haluan viettää kenties loppuelämäni?
Or is there anybody else out there?!?


hmmmm

Eilen oli ihan hauskaa, käytiin hanin kanssa Ikeassa (en ostanut mitään turhaa!!!!) ja Puutarhamessuilla, ostinkin muutaman plantun parvekkeelle käristymään kesäksi - pari ruusua, kiivipuun, viiniköynnöksen ja sitruspuun. Saa nähdä miten pärjäävät, aurinkoisena ja lämpimänä päivänä olen mitannut melkein 60 astetta tuossa länsiparvekkeella.

Illalla pelattiin kahdestaan Trivial Pursuitia, hauskaa, kun on joku josta on oikeasti vastustakin siinä pelissä. :D
Samalla kumosimme kurkkuumme pari pulloa viiniä ja erinäisiä Cosmopolitaneita, yök. Samalla kävimme läpi omia taustojamme ja vanhoja ihmissuhteita ja sukulaisuussuhteita.... noh... on ihmisiä joilla on sukupuu ja sitten on ihmisiä joilla on SUKUPUU, olen vieläkin vähän äimänkäkenä. Noh.. se siitä.

Tänä aamuna oli krapula, inhan nihkeää herääminen. Olen selvinnyt tähän asti kahdella Buranalla. Puhuin myös yöllä sujuvasti tanskaa. Mölläsimme sängyssä puoli neljään jutellen ja ihan vaan nauttien toistemme seurasta. Kun hani tuossa tunti sitten painoi oven kiinni perässään, kun lähti käymään kotona, minulle tuli aivan kamala tunne kun kuulin oven menevän lukkoon. "Nyt se on ohi" ajattelin, en enää näe tuota miestä uudelleen. Aivan kamala tunne. Ja se jatkuu vieläkin.

En tiedä johtuuko tuo tunne krapulasta, mukamorkkiksesta, vai mistä. Kamala angsti. Ihan kuin oikeasti suhde olisi menossa poikki, tai menisi todella huonosti.
Hanin äänensävy oli toisaalta kyllä oudon kylmä, asiallinen, kun hän sanoi "moikka" astuessaan ovesta ulos. Tiedättehän, sellainen pirteä "moi", josta kuitenkin kuulee sen olevan tekopirteä huudahdus. Tai sitten krapulainen minäni maalailee piruja seinälle.

Kohta lähdenkin hanille, saa nähdä millainen on olo vierailun jälkeen.


Aamutoimia

Meille on tullut nopasti eräs aamurutiini, joka saa minut aina yhtä hyvälle tuulelle!

Se kumpi ensin herää yleensä suutelee toista niskaan tai poskelle (kumpi sattuu olemaan paremmin suuteluetäisyydellä) ja sanoo ihanan unisella karhealla äänellä "Huomenta". Samalla se kumpi on herännyt ensin painautuu toista vasten ja antaa aamun ensimmäisen halauksen.

Tästä onkin kiva kääntyä kasvokkain ja katsella toisen unisentuhruisia, mutta kirkkaita silmiä ja samalla siirtyä kunnon tiukkaan halausotteeseen, hassua mutta tunnumme fyysisestikin olevan aika mätsäävä pari. Tässä käsien ja jalkojen sekamelska-asennossa usein vain maataan hiljaa varttikin, kunnes jompikumpi päättää, että on pakko päästä aamutoimille.

Tuumasimmekin eräänä aamuna, että toivottavasti tämä traditio jatkuu vielä seuraavat 50 vuotta :D


Haaste haaste haaste ja vastine

Argh! Minut on siis haastettu!
Perhanan Vermillion! Luulin että säästyin tältä kierrokselta :D
Osa tulee englanniksi, koska puolet päivästäni puhun englantia.

Viisi lempisanaani:
- shananigan
- fabulous
- darling
- möööö
- ihana

Kaunein sana:
- sadetta

Viisi sanaa jotka ovat jatkuvassa käytössä:
- joo
- vittu + englanninkielinen vastineensa fuck (kiroilen joskus ylenpalttisesti)
- mitä?
- whatever
- perse

Tärkeä sanonta, sananlasku tai aforismi
- Hävis kuin pieru Saharaan (erittäin toimiva monessakin tilanteessa)

Viisi sanaa, joita inhoan ovat
- silli (tartteeko selittää... sekä kalana että....)
- invoice layout testing (okei siinä on kolme sanaa mutta silti...)
- läski (äärimmäisen loukkaava sana)
- napanöyhtä (:G)
- katetri (koskee pelkkä ajatuskin)

Puhkikulunut fraasi, josta en pidä, on
- Palataan astialle (niiiiiiiiiiiiiiiiin ärsyttäväääääää)

Sanoja joita tahdon kuulla useammin
- rakas (niin että sitä oikeasti tarkoitetaan *vink*)
en keksi muita ;-)

Uusin nykykielen sana, jonka olen oppinut:
- Ei tule oikeen muuta mieleen kuin "ihq" vaikka se onkin tosi wanha

pitää haastaa kai vain yksi ihminen ja se saa tällä kertaa olla Druusi :-)


Edellinen