Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2006.
Edellinen

Twin Peaks

Se alkaa jälleen uudestaan tammikuussa!!! Maltan tuskin odottaa! Sain jonkinasteisen henkisen erektion nähdessäni mainoksen Maikkarilla hetki sitten!

Tänään oli jotenkin ärsyttävä päivä, kaikki alkoi jo aamusta. Jäin kotitoimistoon ja joku helvetin idiootti alkoi iskuporata jotain niin, että koko talo tärisi. Ja sitä jatkui ainakin tunti ja vartti, sen jälkeen suhasin taksilla toimistolle, en pystynyt keskittymään mihinkään. Mutta tuo Twin Peaks uutinen pelasti koko päivän :-)

Niinjoo.. miksi jäinkään tänään kotitoimistoon. Eilen Düsseldorfista takaisin tullessa käytimme työkaverin kanssa Finnairin kultakortin mukanaantuoman business-upgraden ja tissuttelimme Joseph Perrier -samppanjaa koko paluumatkan illalla, tänään aamulla oli vähän kuplivainen olo. Kenties helvetillinen poraus oli rangaistus tissuttelusta. Mutta en kadu! :DKrapulainen sunnuntai

Tänään on ollut jähmeää...
Eilen pikkujouluiltiin opiskelukaveriporukan kanssa Tampereella, eilisiä tuotoksia on myös nähtävissä blogissa :D
Hauskaa oli :-)
Samalla tapasin parhaan opiskelukaverini, Ninan, etelä-afrikkalaisen miessaaliin. Ihan kamalan kiva ja yltiöromattinen koltiainen, jotenkin täysin vastakohta kaverilleni, joka on rääväsuinen toiminnan nainen :-D
Mutta kai se niin on, että vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Raukka (siis poloinen pojunen) juotettiin kamalan humalaan perinteiseen suomalaiseen pikkujoulutyyliin ja tänään hänellä oli kuulema elämänsä pahin krapula, ei ole koskaan aikaisemmin oksentanut krapulassa. Meiltä molemmilta (siis Ninalta ja minulta) pääsi aito "Awwwwww" huudahdus kun kuulimme viattomalta poloiselta tämän tunnustuksen :-)

Huomisaamuna minun pitää herätä neljän jälkeen, lento Düsseldorfiin lähtee 7:35 ja keskiviikkona takaisin. Onneksi sain käytettyä Finnairin business-upgrade voucherini näillä lennoilla etteivät vanhennu käyttämättöminä :-)
Nyt Maajussit ja Big Brother... ja pakkaamista...
Le Grand Fatique - Part Deux

Aivan järkyttävä väsymys on riivannut minua koko viikon. Illalla en meinaa saada unta, parina yönä on ollut pakko turvautua nukahtamispillereihin, kun muuten ei uni meinaa tulla. En tajua miksi ei nukuta. Töissä olen zombiena, en pysty keskittymään mihinkään, enkä saa mitään aikaiseksi.

Nyt onneksi väsyttää kovin, meinaan nukahtaa tähän näppiksen ääreenkin. ZzzZZzzz....
Ai niin.. salilla oli ihq ja komia poika, kamalan ujo tosin, ei osaa sanoa onko lintu vai kala vai jotain siltä väliltä. Yritin herättää keskustelua saunassa, mutta kauhian ujosti otti hän kantaa mihinkään... Inhoan sitä kun porukka vaan möllää saunassa täysin tuppisuina, totta kai saa pitää turpansa kiinni jos ei kiinnosta jutella mutta silti.. hiljaisuus on monasti kiusallista.
Nyt vetäydyn lakanoiden väliin.sunnuntai.....

Hyppäsin vaa'alle tänä aamuna ja huomasin ilokseni painoni livahtaneen epähuomiossa 86 kiloon! Selasin blogia taaksepäin ja 17.12. viime vuonna mainitsen painavani 94 kg... huh, onneksi sentään on lähtenyt läskiä pois.
Nyt olen ollut ihan täysin hissukseen taudin takia kuukauden ja liikunnattomuudesta huolimatta paino on pysynyt aisoissa. Olen ilmeisesti oppinut syömään oikein.

Kävin perjantaina ensimmäistä kertaa salilla kuukauteen. Pientä nuhaa minulla on mutta en vain enää malttanut olla menemättä. Kyllä taudin jäljet huomasi. Pulssi kiihtyi normaalia nopeammin ja normaalia korkeammalle. Tänään aionkin uskaltautua spinningiin.
Jostain syystä olen aina sunnuntaisin raahannut itseni Elixia Taliin, missä normaalistikin käyn, tosin sunnuntaisin sinne pääseminen on aikamoinen effortti, kun 50nen ei kulje, pitää kikkailla itsensä Töölöön ratikalla ja sieltä taas bussilla eteenpäin.
Miksi ihmeessä en ole tajunnut käydä sunnuntaisin Alexiumilla, da-ah!!! Sinne siis tänään... :-)


Another Gay Movie

Hehee... jos haluatte saada makeat naurut, etsikää käsiinne Another Gay Movie. Aivan täysin aivotonta komediaa, American Pie homoversiona :D
Aivan mahtavan camppia, täysin stereotypisoitua, aivan ihan liian överiksi vedetty. Aivan loistava!
Olen katsonut tuon nyt kaksi kertaa peräkkäin ja jaksan räkättää vieläkin :D
Trailerin voi katsastaa vaikka leffan kotisivuilta
http://www.anothergaymovie.com/


plup

Miksiköhän tämänkin blogauksen aloitin... en tiedä. Ei oikeastaan ole mitään kirjoitettavaa, jotenkin on vain pakko purkaa tyhjää turhautuneisuuttaan jonnekin.

Lisää bloggaus... onko se muuten blogaus vai bloggaus, perus muoto on kuitenkin blogi. Ei jaksa ajatella.

Olen nyt tuijottanut tätä ruutua kirjoittamatta viisi minuuttia, joten kirjoitan siitä, että tuijotin ruutua. Jotenkin Big Brothermaista.
Vieläkin pirun räkätauti vaivaa, menis pois, että pääsisi salille. Neljään viikkoon en ole päässyt spinnaamaan enkä bodypumppaamaan, tuntuu olo jotenkin kamalan löysältä. Tosin oksennustaudissa vatsalihakset sai aika hyvää treeniä :D

Argh! Jotenkin tuntuu siltä, että tähän on vielä pakko kirjoittaa jotain, suoltaa vaan jotain Scheissea, turhanpäiväistä löpinää. Nyt on vain joku ruuvi löysällä jossain, niin kaikki ajatus karkaa pieruna Saharaan. Pitääköhän hommata joku anaalitappi (mentaalinen sellainen), että ajatukset pysyy sisällä. Hihihiiiii, ilmeisesti olen aika väsynyt kun sain hihityskohtauksen mentaalisesta anaalitapista :D

Siirryn vällyjen väliin. En kai ole koskaan maininnut, että rakastan sänkyäni <3

Edellinen