Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2009.

Perse jumissa

Ihan kirjaimellisesti vielä.
Kävin eilen hierojalla, firma tarjoaa puolen tunnin hieronnan kerran kuussa ja valittelin hieman alaselkäkipuja hierojalle.
Hän sitten rupesi tökkimään takapuoltani.
Sieltähän se syy selkäkipuihin putkahti esiin.
Pakarat jumissa.
Ette muuten usko miten pirun kipeää teki kun kankkulihaksia hierottiin auki. Nyt otin opikseni ja eilisiltana ja tänään aamulla treenin jälkeen venyttelin kunnolla.
Viime aikoina olenkin käynyt pelkästään aamulla salilla ja eihän siinä spinning-tunnin jälkeen mitään venyttelemään kerkeä kun on muka kiire töihin.
Nyt päätin, että uhraan sen ylimääräisen vartin venyttelyyn, ettei selkä prakaa ihan täysin.

Perseestä se kaikki on vaan kiinni.

Tänään aamulla salin jälkeen töihin kävellessäni tunsin pitkästä aikaa kuinka pakaralihakset liikkuivat ja tekivät töitä ihan kävellessä, ilmeisesti ihan parin kerran venyttely ja eilinen hieronta höllensivät persettäni :-)


Tukos

Nyt on vaan tukos jossain. Mitään bloggaukseen viittaavaa ei ole parista luukulhossa harhailevasta herneestä vuotanut tänne viikkoihin.
Tukos haittaa elimistöäni. Olen toimeton, ei ole motivaatiota, oloni on innoton. Olen yrittänyt avata tukoksia ruokavaliolla, liikunnalla, löhöämällä, lukemalla, brainteasereilla... mutta... mitään ei tapahdu.

Viime kuussa vaivannut kamala tauti on nyt ohitse ja olen päässyt vihdoinkin taas treenaamisen makuun. Vaikken jalkalihaksiani sen ihmeämmin treenaile, muuta kuin mitä spinningtunnilla itseäni rääkkään, farkut tuntuvat reisistä nyt hieman tiukoilta. Olen joskus katkera niille, joilla on "hoikat" reidet, sillä heidän on kohtalaisen helppo löytää housuja itselleen. Minulla reidet reagoivat heti rasitukseen ja rupeavat pullistelemaan itseään, mutta olen sen verran narsisti kuitenkin, että pidän jämeristä jaloistani enemmän kuin kukka.keppi@interflora.fi -mallisista jaloista. :-P

Pitäisikin käydä vaatekaupassa pitkästä aikaa... parit farkut ainakin pitäisi hommat ja pari kauluspaitaa... hmm...