Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2005.

Back in Warsaw

Mä en osaa enää ajatella suomeksi, päivät pitkät tulee puhuttua englantia kolleegojen kanssa, joten suomenkieli jää toissijaiseksi. Kamalaa, ummikkosavolaisesta tulee kielivammainen kosmopoliitti ;-D
Välillä hävettää itseäänkin kun tavallisista jokapäiväisistä asioista ei tule mieleen kuin englanninkielinen vastine. Aina mennään brekkylle aamulla tai dinnerille illalla, aamiaiset tai illalliset on unohtuneet.

Mutta joo.. taas alkaa uusi möötte...


It's such a perfect day (not)

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet kohtalaisen uuvuttavia, hotellielämää jne.... nyt taas kotosalla, tosin huomenna taas Varsovaan.
Parin viikon päästä käyn taas työreissulla Budapestissa ja olen päättänyt että siitä kaupungista olen saanut tarpeekseni. Ei ainakaan tarvitse lomalle sinne lähteä. Masentava paikka.

Tajusin juuri että Finnarin kultakortti jää vaivaisen 6000 pisteen päähän tänä vuonna, prkl... jos matkatoimisto olisi osannut asiansa ja bookannut minut aina Finskille Malevin sijaan olisin kultakannassa jo nyt, damn.

Tämäkin päivä alkoi lupaavasti, herätyskello oli soittamassa klo 6:45 mutta lahjakkaasti taas olen länttäillyt sen kiinni ilman mitään muistikuvia ja herään sydän kurkussa tuntia myöhemmin, noh, onneksi on joustava työaika ;D
Jotta kaikki olisi täydellistä työmatkakin sujui samaan tyyliin, ensin bussi menee nenän edestä, odotellaan uutta bussia 10 min, ja junakin meni nenän edestä ja taas uudet 10 min ;D
hihiihhiih

Loppupäivä on mennyt aivan aivottomissa olotiloissa, ei pysty keskittymään töihin ollenkaan ja kahvia kuluu. Onneksi saa Cappuccinoa ostettua kahvilasta, ei tarvitse korventaa vatsaansa automaattikuralla. :-)
*tsih*Budapest

Tällä kertaa raportointia Budapestista. Täällä vietän seuraavat kaksi viikkoa. Aika tylsää loppujen lopuksi mutta onneksi mukana on ihmisiä joiden kanssa voi viettää vapaa-aikaakin. Pitää yrittää tarkkailla mitä ruokaa täällä pistää suuhunsa, lihoin toissa viikon reissulla kaksi kiloa, argh. Kaikki on niin pirun rasvaista ja suolaista. Onneksi vain kaksi viikkoa jäljellä. Tänään voisin lähteä töistä hieman aikaisemmin, jotta kerkeisin hieman shoppaamaankin pienemmissä putiikeissa.