Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2008.
SeuraavaNaamakirja

Monet blogaajistakin ovat näköjään addiktoituneet Naamakirjaan elikäs Facebookiin. Minä myös.
Erityisen addiktoivaksi koen Scrabulous pelin, elikä siis vanhan tutun Scrabble pelin nettiversion. Arvatkaa käynkö joka viiden minuutin välein kurkkimassa onko kukaan pelannut minua vastaan!

Mutta juu, "ystäviä" on kertynyt listalle pitkästi toista sataa, joillekin jopa lähettelen viestejä, joidenkuiden kimppuun hyökkään Vampyyrini voimin. Mutta noh.. eipä kovin kamalasti niihin ihmisiin tule sitäKÄÄN kautta pidettyä yhteyttä, joihin en muutenkaan ole pitänyt yhteyttä.
Aika usein kirjoittelen vanhojen koulukavereiden nimiä hakukenttään ja jos sattumalta he ovat itsensä lisänneet lisään heidät "ystäväksi".
On tuo Naamakirja jo vähän kiinnostavuuttaan menettänyt, mutta kyllä siellä melkein joka päivä tulee roikuttua, liikaakin.

Tietysti on kiva kyylätä ketä kullakin on kaverilistallaan ja joskus tulee hauskoja ylllätyksiä kun kaverisi ovat toistensa kavereita vaikka omasta näkökulmastasi he ovat kahdessa eri kaveripiirissä, esim. toinen työkaveri ja toinen vaikka homssupiireistä tuttu ja asuvat vieläpä eripuolilla Suomea. Silti he tuntevat toisensa jostain kumman syystä :-D

Enää 3 yötä!!!!


Rain....

Sataa!!!
Nyt on talvi!!! Ei saa sataa mitään vettä!!!
Lunta!!!
Perkele!
ja havuja...

Jotenkin olen tyytyväinen itseeni, olen nimittäin saanut raahattua perseeni kolmasti jo tällä viikolla salille. Tänään tosin jää väliin kun aamulla ei jaksanut nousta ylös ja illalla on työpalaveri viidestä kuuteen (ah ihanuus). Mutta viikonloppuna sentään mahdollisesti kerkeää rääkkäämään itseään. (toim. huom. 6 ä:tä sanassa rääkkäämään, tosin rääkkäämäänsäkään -sanassa on jo 9 ä:tä) :-D

Täällä töissä on ihan liian kuuma kun ilmanvaihto ei taas kerran toimi, joten pää alkaa lahota ja tuollaisia ä:n laskemishetkiä tulee aika usein tänään....

Enää 6 yötä New Yorkiin!!!


Uuden vuoden ensimmäinen

Torstai ja bloggaus!

No niin... olenkin jo tämän vuoden puolella kerennyt painelemaan tuota "Lisää Bloggaus" nappulaa jo muutaman kerran mutta tuloksena on ollut vain kamalaa sontaa, joten olen aina jättänyt runosuolen tuotokset tallentamatta.

Mutta, ei tässä olekaan kovin kamasti mitään tapahtunutkaan sitten. Uusi vuosi oli ja meni. Kauppatorilla tosin melkein pelotti kun isot paukut jäivät maahan ja räjähtelivät ihan vieressä ja koko ajan tuntui, että päähän satoi kamaa.
Ja totta kai uusi elämä on aloitettu jälleen kerran, kuntokuuri aloitettu ja yritetään mukamas syödä kevyesti...
Joulun aikana vaaka hilautui 5 kg ylöspäin!!! Kamalaa!!!
Noh... suurin osa tuosta on onneksi nesteturvotusta... kai... toivottavasti.

Mistä muuten tietää, ettei ole kuntoillut vähään aikaan?
Siitä, että ei meinaa tulla kunnolla hiki salilla. Eilen Bodypumpissa ei meinannut tulla hiki pintaan oikeen sitten millään. Toivottavasti tänään spinningissä sentään hiki lentää. Tosin perskannikat ovat kipeät eilisen pumppauksen jäljiltä... toivottavasti rivakka poljenta avaa tukokset tänään!!

Tsuippaduippa ja mahtavaa tätä vuotta!!!!


Seuraava