• Scherzo

Naamakirja

Monet blogaajistakin ovat näköjään addiktoituneet Naamakirjaan elikäs Facebookiin. Minä myös.
Erityisen addiktoivaksi koen Scrabulous pelin, elikä siis vanhan tutun Scrabble pelin nettiversion. Arvatkaa käynkö joka viiden minuutin välein kurkkimassa onko kukaan pelannut minua vastaan!

Mutta juu, "ystäviä" on kertynyt listalle pitkästi toista sataa, joillekin jopa lähettelen viestejä, joidenkuiden kimppuun hyökkään Vampyyrini voimin. Mutta noh.. eipä kovin kamalasti niihin ihmisiin tule sitäKÄÄN kautta pidettyä yhteyttä, joihin en muutenkaan ole pitänyt yhteyttä.
Aika usein kirjoittelen vanhojen koulukavereiden nimiä hakukenttään ja jos sattumalta he ovat itsensä lisänneet lisään heidät "ystäväksi".
On tuo Naamakirja jo vähän kiinnostavuuttaan menettänyt, mutta kyllä siellä melkein joka päivä tulee roikuttua, liikaakin.

Tietysti on kiva kyylätä ketä kullakin on kaverilistallaan ja joskus tulee hauskoja ylllätyksiä kun kaverisi ovat toistensa kavereita vaikka omasta näkökulmastasi he ovat kahdessa eri kaveripiirissä, esim. toinen työkaveri ja toinen vaikka homssupiireistä tuttu ja asuvat vieläpä eripuolilla Suomea. Silti he tuntevat toisensa jostain kumman syystä :-D

Enää 3 yötä!!!!