Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2007.
Seuraava


Päivän pelastus!

Lounaan jälkeinen tuplacappuccino on päivän kohokohta! Onneksi sitä saa ihan oikein tehtynäkin, eikä masiinasta pelkästään.

Tylsä päivä, ei paista edes aurinkokaan, tuulee ja on kylmä.
Aamulla ei tullut lämmintä vettäkään, arvatkaa ulvoivatko kaikki lähikorttelin koirat kivusta sen ultrasopraanokirkaisun jälkeen, minkä päästin kun odotin suihkun alla ihanan lämpimän höyryävää vettä ja sainkin niskaani jääkylmää tihkusadetta!

No ainakin sain kunnon herätyksen.

Samalla aivot alkoivat toimimaan ja sain brainstormin jälleen suihkussa. Tällä kertaa uuden asunnon sisustusteemoista (how gay is that....)
Makuuhuoneeseen Kiina-teema.
Työhuoneeseen Jugend-teema.
Kylppäriin sarjakuvateema.
Olkkariin ja keittöön ja ruokailutilaan modernin rustiikkinen, maanläheinen ja lämmin yleisilme.
Eteiseen Venetsia-teema.

Ja mikä parasta, mitään ei tarvitse ostaa uutta!

Huomenna pitää mennä sijoitusneuvontaan... katsotaan miten järjestellään omaisuuksia ja lainoja jne...
Mutta tod.näk. yksi asunto ainakin menee vuokralle.
Tarvetta vuokra-asunnolle kenelläkään Alppilan suunnalta?


Decisions decisions...

Juu siis löydettiin hanin kanssa SE asunto.
Kummatkin tykättiin paljon, käytiin vielä eilen mittailemassa paikkoja ja nyt sitten pähkitään, että mitä ihmettä sitä tekis.

Hintaa on aika reilusti, neliöhinta on pyyntihinnalla yli 5500€, neliöitä on 10 vähemmän kuin alunperin pidimme miniminä, toimiva pohja, ei neliösenttiäkään hukkatilaa.
Mutta, se hukkatilan puute vähän pelottaakin, minne me tungetaan meidän kaikki kengät??? Kaikki vaatteet??? Huh...
Pitää kai tehdä oikeen kunnon inventaario...

Ja sitten se finanssipuoli, pidämmekö nykyiset asunnot ja pistämme ne vuokralle, myymmekö toisen asunnon ja pistämme toisen vuokralle vai myymmekö kummatkin ja maksamme pienempää lainanlyhennystä pankille?
AAAAAAAAARGH!!!!!!!!!


Unettomuutta ja Janet Jackson

Viime yönä näin ehkä elämäni omituisimman unen.
Tapahtumapaikkana oli mummoni vanha saranirakennus, jossa oli aikoinaan paljon vanhoja maatalouskoneita, puimakonetta, hevosauroja, niittokoneita, kaikki ruosteisia jne... Muistan olleeni ikäänkuin piilossa koneiden seassa ja katselleeni porukkaa, joka tuli hakemaan heinäkuormaa viereisestä heinäladosta. Traktorin peräkärryä veti Janet Jackson, joka kiroili puhtaalla suomenkielellä, kun kaikki pitää tehdä itse, eikä kukaan vaivaudu auttamaan.
Uni sai muitakin outoja jatkojuonikuvioita, mutta Janet Jacksonin vetämä traktorin peräkärry syöpyi mieleeni.

Ai miksi blogaan tähän aikaan????
Ei nukuta... join innoissani kaksi jättikupillista kaffea tuossa seitsemän maissa ja ilmeisesti kofeiinipitoisuus veressäni on vieläkin liian korkea...
Kello soittaa aamulla 5 tunnin kuluttua.
Oh joy!!!

Ah juu!!!
Löysimme hanin kanssa juuri SEN asunnon!!!
Vielä kaikenlisäksi samasta taloyhtiöstä, missä tällä hetkellä asun itse! Minä ainakin olen jo sisustanut asunnon kymmenen kertaa tämän illan aikana mielessäni!

Asunto on 10 neliötä pienempi mitä alunperin olimme ajatelleet minimineliömääräksi, mutta jotenkin asunto tuntuu kovin avaralta, toimivalta ollakseen niinkin pieni. Ja... kuinka monella on 3 parveketta!?!?!?

Huomenna pitää viedä ajatusta pidemmälle...
Nyt ajatukset laukkaavat hurjaa vauhtia ja pitäisi saada vielä unenpäästäkin kiinni.

Taidan mennä hanin viereen, painautua hänen selkäänsä kiinni, heittää toisen käteni hänen kylkensä yli ja rapsutella niitä ihania rintakarvoja :-)


Tauti

Mikä ihme siinä on kun aina sillon kun on saanut aloitettua kunnon treeniputken iskee joku perhanan hyppykuppa.
Tänä aamuna vatsaa nipisteli ja närästi ja tuntui muutenkin ihmeelliseltä olo. Raahasin perseeni töihin ja kuinkas ollakaan, puolen päivän jälkeen piti lähteä kotiin. Oli kamala olo.
Nyt mittariin tulee 37,5 astetta tosin vatsa on jo rauhoittunut.

Ei taaskaan sitten päässyt treenirutiiniin kunnolla kiinni kun tauti keskeytti kaiken. Hani kävi taas aamusella salilla, hävytöntä.

Lauantaina on Gay & Lesbian Coulinaristic Societyn suklaailta!



Kahvia...

Kohta kaffelle!
En ole tänäänkään tuottanut mitään töissä, sujuvasti on mennyt aika surffaillessa ja Big Brotheria seuratessa... :P

Boikotoin taukotiloihin asennettuja kahviautomaatteja. Kamalaa kuraa!
Mieluummin maksan muutaman euron kunnon kahvista kuin juon tuota mahaapolttavaa syaniidivettä!
Kohta saankin siis kunnon cappuccinon!

Tänään taas sitten töiden jälkeen salille. Tuo kahteen osaan splitattu treeniohjelma tuntuu toimivan hyvin. Jaksaa tehdä hyvin treenin loppuun kun ei tule vain lisää ja lisää uusia lihasryhmiä treenattavaksi. Tänään on tissi- ja hauispäivä. Eilen oli selkä- ja ojentajapäivä. Lisäksi tissiohjelmaan tunkaistiin pari jalkalihasliikettäkin. Vaikka ohjaaja sanoi, että en niitä tarvitsisi kun käyn pumpissa ja Xyclingissä.
Ja millaisen vatsatreenin pistikään ohjaajapoitsu mulle, kamaluus! On nimittäin sellainen rääkki jotta jos ei ensi kesänä ole 6-packiä muistuttavaa juttua vatsanseutuvilla niin olen laiska paskiainen!
Tänään voisin käydä solariumissa jotten ala muistuttamaan kellarissa elämänsä viettänyttä erakkoa.

Nyt!
KAHVIA!!!!!!!!!!!!


Uusi työ, uudet kujeet!!!

Ensimmäinen päivä uudessa työssä.
Kaksi tuntia mennyt enkä ole tehnyt mitään palkkani eteen... tai no... olenhan purkanut muuttolaatikkoni, kiinnitellyt kivoja kuvia kubiikkelini seinälle. Järjestellyt ne pari hassua mappia tuohon kaappiini ja käynyt kahvilla.
Niin ja surffannut netissä, chätännyt, käynyt vessassa pari kertaa... ja lähettänyt yhden työaiheisen mailin!!!!

Kahdelta on kehityskeskustelu uuden pomon kanssa. Saan kenties jopa tietää mitä alan tekemään ja millainen on uusi palkkani!

Ikkunastani näkyy rakennustyömaa (kubiikkelini on siis ikkunan vieressä!!!!) voin tiirailla raksamiehiä, valitettavasti ei ole kesä niin eivät ole yläosattomissakaan... dääm..

Puolen tunnin päästä lounaalle... toivottavasti on jotain hyvää pöperöä..


MMS Bloggaus

Suuntana sivistys! VRn kiskobussi jyristää Savonlinnasta kohti Parikkalaa alkusyksyn kalseassa ja sateisessa säässä. Pakenen sään harmautta Björkin maailmaan.
Kas, Olavinlinna!! bye bye!

Jälkeen yksi vierailu vanhuksien luona ohi...
Tänä aamuna huomasin syksyn alkaneen. Aamulla ulkona tuoksui syksy. Märkä maa jossa kesän lehdet ovat jo alkaneet muhia.

Matkustusmusiikkina juuri nyt: Björk - Earth Intruders

Seuraava