• Scherzo

Decisions decisions...

Juu siis löydettiin hanin kanssa SE asunto.
Kummatkin tykättiin paljon, käytiin vielä eilen mittailemassa paikkoja ja nyt sitten pähkitään, että mitä ihmettä sitä tekis.

Hintaa on aika reilusti, neliöhinta on pyyntihinnalla yli 5500€, neliöitä on 10 vähemmän kuin alunperin pidimme miniminä, toimiva pohja, ei neliösenttiäkään hukkatilaa.
Mutta, se hukkatilan puute vähän pelottaakin, minne me tungetaan meidän kaikki kengät??? Kaikki vaatteet??? Huh...
Pitää kai tehdä oikeen kunnon inventaario...

Ja sitten se finanssipuoli, pidämmekö nykyiset asunnot ja pistämme ne vuokralle, myymmekö toisen asunnon ja pistämme toisen vuokralle vai myymmekö kummatkin ja maksamme pienempää lainanlyhennystä pankille?
AAAAAAAAARGH!!!!!!!!!

4 kommenttia

Druusi

11.9.2007 10:38

Mä voisin vuokrata :D 100e / kk? :D

Noei, minä ehkä laittaisin kummatkin vuokralle, maksaisin pankille suurempaa lainaerää, koska vuokrista kuitenkin Hesassa saa aika tuhdisti ylimääräistä rahnaa taskunpohjalle. :)

Scherzo

11.9.2007 13:14

se siinä onkin että ei kovin kamalasti vuokrasta jäisi käteen... lainalyhennykset ja vastikkeet vievät kivasti sen vuokran mitä se raukka vuokralainen maksaisi... =/

audinkopoika

12.9.2007 11:17

Riippuu onko odotettavissa arvonnousua, jos ei niin myyntiin. Helsingissä kohta ollaan huippu saavutettu.

risto

20.9.2007 23:33

Minulle ei ainakaan vuokralaisista ole ollut kuin pelkää harmia.Ja 29% vuokrasta menee pääomaveroina valtiolle. Viimeisten vuokralaisten jälkeen jouduin teettämään remontin, joka nieli reilun vuoden vuokratulot. Sietää harkita!