Mopsi's

Näytetään bloggaukset elokuulta 2009.
Seuraava

Terveys ja omaisuus menee :)

Että osaa olla kamala aamu :S

Miten voi ihmislapsi olla näin kankea ja kroppa tukossa. Mitään en oo ees tehnyt, nukkunu vaan muutaman yön univelat pois.

Ehkä se on maanataita?
___

Kirpparille pitäis kantaa kamaa. Vaihteeksi taas varasto ääriään myöden täys, joten dumbataan kirppikselle. Se on vaan se eka helvetti alkaa kirjotella hintalappuja miljoonaan tavaraan. Onneksi systerillä on tylsää ja se on kiitollinen kaikesta ohjelmasta :)

Täytyy sanoa, että on mulla ollu ja vieläkin on paljon vaatteita. Kaapit täys vaatteita, joista niistäkin on karsittu jo pois sellaiset, joita en käytä. Seuraavaksi täytyy alkaa karsia sellaisia, joita olen ehkä kerran käyttänyt, mutta en usein. Siltikin on ahdasta :S Ehkä se on vaa pakko alkaa harrastaa vuosittaista kaapintyhjennystä, koska aina sieltä löytyy vaate, jota ei oo 12 kk käyttänyt ku kerran, jos sitäkään. No, en niin paljoa ookkaan vaatteita ostanu viimisee kahteen vuoteen ku sitä ennen kannoin kotiin. Yksiö on ihan puhdistava asumismuoto, ku mitään turhaa paskaa ei mahu pyöriin (vaikka mahtuukin...).

___

Isipappa soitteli, että on ny vähä lomautusta tulos, et hän vois vihdoin (näi kahden vuoden jälkee) myydä toisen autoistaan pois. Meinaa äijä viedä multa oman autonsa pois ;)

Autosta tulee äkkiä riippuvaiseksi. Turun sisällä pääsee muutenkin liikkeelle, mutta jos tulee työkeikka jostain korvesta, on busseilla sählääminen vaikeaa. Ja sitten on mun pikkuduuni ukissa, sinnekään viittis ajella bussilla ku menee kolme tuntii eestaas :S.

___

Koulut alkavat kohta. Täytyy mennä sikainfluenssaa saamaan, jotta tulee voita leivän päälle pöytään. Jos vaa joku huolii, ku on lomautusta ja määräaikasii opeja pistetty pihalle aika kasa.

___

Oonkohan vähä keski-ikäistymässä, ku on iha vakavasti ajatellu, et ois kiva olla oma maapaikka, missä vois kasvatella sillee rennolla otteella ittelleen ruokaa ja poimia marjat ja sienet mettästä siitä oman tontin laidalta. Säilöntä ja leivonta ja maakellari hohtaa mielessä, vaikka tykkään kaupunkielämästä.

Tosin viikon mökkeily on tehny musta melulle herkän taas. Tai paremminkin mä viihdyn täydellisessä hiljasuudessa. Aivot ei totu meteliin kellään; lyhenee elinikä tietyn desibelin jälkeen.

No, ehkä joskus jostain bongaan jonku komeen salskeen maalaispojan, jolla on faaarmia viljeltävänä :)

___


Elämänlöytymisloma

Sen nyt tietää, ettei meikäläistä saa nukkumaan niin helpolla :)

Kerronpa siis viikosta.

Viikonloppu pörähti siis Faces Etnofestivaaleilla Karjaan kupeessa Billnäsin ruukkialueella. Kaunis vanha tehdasmiljöö oli omiaan pienille monimuotoisille esiintyjille ja kojuille ja pajoille ja näyttelyille jne.

Musa oli mahtavaa, ilmapiiri kevyt, rento ja hyväksyvä kaikin puolin (no, onhan festarin pointti hyväksyä kaikki muodot elää). Jammailua, istukelua pimeässä jurtassa chajn kanssa, kuunnella japanilaista perinnerummutusta, jammailla yömyöhään, katsella tuliesityksiä ja ihmetellä hämähäkkilaumoja naamalla ja käsillä ja suussa ja housuissa.

Hippipojat olivat suloisia, varsinkin aamulla könytessään poksereissaan ja rastoissaan aamukasteen joukkoon.

Parasta oli ehkä rento meininki ja se, ettei alkoholiörvellystä ollut festarialueella. Teemana olikin tänä vuonna lapset ja lapsia oli paaaljon mukana. Oikeastaan mukava nähdä lapsia, jotka menevät vapaasti ihmisten joukossa iloisina ja tietää, että kaikki katsovat kakaroiden perään vaikka samalla jamittaisivatkin musan tahtiin. Lapset rikastuttivat menoa, varsinkin omilla aidoilla reaktioillaan kaikkiin ympäröiviin ilmiöihin.

Rytmitajua inhimillisenä piirteenä ihmettelin ja pohdin. Mikä saa tuntemattomat ihmiset kerääntymään yhteen hiljaisuudessa jokaisen soittaessa omaa instrumenttiaan ja ottaen vain rytmin toiselta ja alkaen soitella? Eri rytmit sulautuvat toisiinsa ja täydentävät toisiaan, musiikki kehittyy ja muuttaa muotoaan. Pohdiskelin rytmin - ja miksei melodiankin - merkitystä ihmisille ja sitä, miksi se on niin luontainen ominaisuus? Miksi jalka alkaa läpsytellä tietyn rytmin tahtiin ja keho liikkua muutenkin?

Mieleeni tulee jonkinlainen kommunikointi toisten ihmisten kanssa tai oman kehollisuuden hahmottaminen ja siitä nauttiminen. Tai jotain...onko täällä ihmisiä, jotka ymmärtävät tämän asian päälle enemmän?

Nooh, sunnuntaina, aromikkaana viikonlopun jäljilta ja rytmin upottua vereen, ajelin A:n kanssa karjaalta parkanoon kaverin mökille. Meitä helli upea aurinkoisen sateinen sää ja Etelä-Suomen kauniit kumpuilevat metsä- ja peltomaisemat. Sateenkaaret, kaksoissellaiset jopa, olivat koristamassa taivasta, kun pikkuteitä kaarrellen kuuntelimme jazzia. Erinomaisen nautinnollinen matka, rentoutuneena, vapautuneena ja monin aistein elämästä nauttien.

Mökillä sitten olikin saunomista, makaamista ja punaviiniä, eri järjestyksissä, koko ajan :)

Parrankasvatusprojekti osoitti, että helvetti se kasvaa sittenkin ja näytin hetken jopa vähän mieheltä, vaikka naamassa olikin lähinnä teiniamiskarvoitusta :D Se on se tunne hieroa partaansa ongelman edessa :P

___

Syksyn suunnitelmiin lisääntyi valmistuninen, matkat britteihin, tallinnaan ja ruotsiin (toivon ainakin, raharaharaha) sekä väikkärin aloittelu. Toki myös yo-liikunnan lisäksi ajattelin alkaa vähän juosta taas (kun on näitä viini-makkarakiloja tässä tullut niin, että äitikin erehtyi huomauttamaan, prkl, joskin totesi, että nyt olen sopivan painoinen edelliseen liian laiha -tilaan nähden).

En ole ihan vielä varma miksi haluan väikkärin tehdä. Se vain nakuttaa takaraivossa, joten...

___

Parisuhteen loppumista olen ehtinyt pohtia. Olen todennut päätöksen olleen oikea, sillä monissa asioissa huomaan antaneeni toisen ihmisen määrittää itseäni liikaa. Oma vikahan se tietysti on, mutta jotenkin silti järkyttävää huomata, että kuinka monessa kohtaa omat ajatukset ja arvot ja mielipiteet ovat siirtyneet taka-alalle. Olen liian kiltti ja mukautuva. Tästä lähtien aion olla suorempi ja ajatella itseäni enemmän.

Koen muutenkin olevani vapaa. Niin outoa kuin se onkin, tunnen vapautta tehdä asioita ja ennen kaikkea tiettyä tarmoa tehdä asioita. Osin johtuu pelosta, että jää liikaa aikaa käteen, osin siitä, että parisuhteessa omat ajatukset ja mielenkiinnonkohteet jäivät taka-alalle.

Uutta tarmoa ja vapautta tehdä monia asioita, joita ei ole voinut parisuhteessa tehdä.

___

Koin minimasennuksen mökkeillessäni. Osin varmaan ihan omaa ailahtelevaisuuttani, osin varmaan sitä, että puolessa välissä viikkoa tuli yksi ihminen lisää. Olin siis yksin kahden parin kanssa. Ei ehkä otollisinta henkistä aikaa katsoa kahden parin yhteistä eloa ja läheistyyttä ja itse lähinnä halata kylmää tyynyä...

Mutta eteenpäin. Olen jotenkin positiivistunut muutenkin, saati A:n iloksi ekologistunut paljonkin. Hippiytynyt jopa vähän :P

...sori stella...

___

Kaikkien suunnitelmien lomassa olen vihdoin siinä tilassa (ei parisuhdetta, vähän itseluottamusta ja paljon enemmän rentoutta ja kokemusta), että voin alkaa harrastaa vapaata sosialisointia ja seksiä koska haluan, kenen kanssa haluan ja missä haluan. Excellent. Eipä tarvitse valittaa enää siitäkään, että on jäänyt jotain kokematta :P

___

Masennuksesta ja siihen nyt jo elimellisesti kuuluvasta itsetuhoisuudesta huolimatta (jostain syystä olen hetkellä onnellinen, sitten taas haudon itsemurhaa, outoa...), olen jotenkin elämäniloinen. Odotan tulevaisuutta, vaikka tiedän, että turpiin tulee ja varmasti masentuu ja väsyttää ja kaikkea. On kuitenkin niin paljon monia asioita, joita odottaa ja tehdä ja joista nauttia monella eri tasolla.

High on miserable life <3


bäk

huoh, takaisin metsistä kotiin. kaaasa pyykkiä ja muuta sekalaista rompetta, jotka äitee änki mukaan.

suihkuun.

nukkumaankin ehkä joskus.

huva reissu oli.


Seuraava