• mopsi22

Sekalaista sanottavaa

Nyt näyttää jo vähän paremmalta olo. Onneksi.

Niskaani varten sain kaksi reseptiä, josta voin sitte päättää, kumpaa otan vaiko kumpaakin. Toine relaksantti ja toinen särkylääke. Molemmat punasel kolmiol. Tosin tänää ollu niska esim. parempi, mutta otan silti ton relaksantin, nii saa vähän lihakset rentoutua ja veri kiertää. Vie kuulemma vaan tajun, joskin yksilöllisesti.

___

Vuosijuhla meni vähän penkin alle. Mulla oli kivaa, mutta bf otti kuppia vähän liian vauhdikkaasti ja ilta päätty puoleevälii, ku kannoin sen ensi taksii ja sitte kotio sänkyy. Oisin kyl ite voinu mennä jatkaa vielä kavereitten kanssa (ku tosiaa jäi jälkiruoka pöytään kahveinee ku lähin ihmettelee, mihin rakas oikein hortoili), mut ei se oikeen tuntunu oikeelta jättää toine yksi sammuneena. Vaiks oisko se niin paha ollu vaiks ite oisin iltaa jatkanukki? Ei kai...

___

Berliinistä lisää, jahka matkapäiväkirjani jaksan kaivaa tuosta. Voi kyl olla että haalistuu sekin matka nii, etten ees tänne jaksa kirjottaa.

___

Ekaa kertaa vähään aikaan vituttaa semisti taas tänään. Semmoset menneet jutut taas. En oikee tiä mitä elämältä haluais ja saanko siltä tällä hetkellä sen mitä haluan.

___

Kelalle pitäis raapustaa anomus maksusumman osituksesta. Ei pitäsis olla ongelma, mutta en saa sitä aikaseksi. Tenttejäki olis, neki jotenki kaukasia.

Ihme kyl ei oo mitää matkaltapaluukrapulaa, mut jotenki en elä arkea. Sairastu heti perää nii jotenki semmosta elämää vaa, ei mitää arkea. Tiätteks, ei mitää todellista elämää tai aikaa, vaan päiviä eteenpäi ja oma napa. Outoa. Ny pitäis taas alkaa kattella opintoja eikä tod oo mitään motivaatiota :S

___

Helikobakteeria tutkitaa parhaillaa, ennen en saa alottaa happolääkitystä. Vittua jos semmonen löytyy (äitil on häädetty just) ku siin o aika mömmöt mil sitä aletaan häätää.

___

Mua ei kiinnosta uutiset lainkaa :S Ennen berliiniä luin uutisia koko ajan. Nyt ne eivät kiinnosta lainkaan. Outoa. Toinen on alkoholi. Ei vaan tee mieli. Ehkä se on se, et on ollu kipeenä, mut ei tee mieli. Ennen berliiniä punkku maistu. Nyt ei. Eihän se paha oo, mutta muutenki jotenki ei tee mitään sellasii juttuja mieli, mitä teki ennen matkaa. Mistä lie johtuu. Ehkä se on se sushi, jota noksun halusta syötii aamuin, päivin ja illoin. Ihan hyvää se on, en kiellä.

___

En oo kahteen ja puoleen viikkoon tehny mitään peruskuntorutiinejani :( Ensi matka sitten kipeenä. Huome tarttis kai varovasti alotella. Vaiks en paljoo mitään teekään. Ajatus ei innosta...

___

Elämässä vituttaa ajatus siitä, että se on niin saatanan lyhyt, ettei viittis enää kovin montaa virhettä tehdä. Sitten kuitenki saletti on, että virheitä tulee tehtyä ja betonia päin mennään pää edellä vielä monta kertaa. Sitähän elämä kai noi yleensä onki, perse edellä puuhun kiipeemistä. Se vaan ku on nii epäonnistumisorientoitunut ihminen, niin ei kuulosta kauhean kivalta.

___

Hmm, sitte väliin tulee pohdittua, että bf pitää mua tyhmänä. Tosin välillä osaan olla epälooginen. Ehkä me ajatellaan eri tavalla. Puhutaan molemmat samasta asiasta mut eri tavalla ja sanoilla, noi yleensä. Plussana kyl yleensä lopulta toisiamme ymmärrämme :) Ei bfkään tosin mikään opettaja ole, väliin ku se yrittää mulle rautalankaa vääntää, jos kohta mäkin väliin oon tosiaan vähä epälooginen.

Toinen ihana tai "ihana", miten sen ottaa ;), piirre bfs on se, että se ei tykkää, että sitä neuvotaan; se tietää kaiken (puspus, kulta, kaikella rakkaudella <3). Vaikka se olis ihan viatontakin, nii yleensä result on "kulta, mä osaan/tiedän kyllä" eikä mitenkään ystävälliseen sävyyn :)

Nooh, vierestä on kiva seurailla...vähän niinku oppilasta, jolle on just sanonu, että jos et laita sormees vähän sivumpaa, lyöt siihen vasaralla... ;P

Toisen itsenäisyydestä tai halusta siihen, tulee välii, iha vähä, pikkiriikkisen semmonen olo, että mihinköhän se sitten mua tarvitsee :)
___

Yskittää vieläkin. Enkä Berliinin jälkeen raaski ostaa edes alkoholia. Se oli niin halpaa siellä ja kallista täällä. Baarissa käytiin bfn kans tänää, yhdel sex on the beachil. Kaipasin pöytään tarjoilua. Ei tullu :(

Ehkä toivun tästä joskus, ehkä asun Pariisis joskus. Comme ci comme ca :P