Mopsi's

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2009.
Seuraava

huonoa vointia

oon ollu kipee. siksi huono olo. on myös ollu niskat ja selkä ihan jumis. ne yhes aiheuttaa päänsärkyä ja aika pahaa huonovointisuutta.

äiti sano, että oon iha jumis, ku anto pikasta shiatsua. käski mennä hierottavaksi tai että käyn viikottai siel hierottavana. päänsärky on perseestä, mutta kun niska jumis nii se yleinen huonovointisuus on paljon pahempaa.

voin fyysisesti kokonaisvaltaisesti todella huonosti, sanoisin. tuntuu pahalta, niin henkisesti ku fyysisisestiki voida huonosti. ei auta hyvä mieli siinä kohtaa ku on fyysisesti huono olo :(

tarttis tehä jotai, tää niska on nii huonos kunnos, että aikuisten oikeesti pakko tehä jotai. no kyselen huomenna lääkäriltä, ku meen valittaa vatsahappojani. oonkoha tulossa VAHAKSI??

___

berliinistä yhä edelleen juttua, jahka tästä parannun. flunssa vielä vähän jyllää kehos, tai jälkitaudit. ei mitään energiaa aloittaa uutta viikkoa. koneellinen pyykkiäkin tänää oli jo ponnistus. ei energiaa, mutta onneksi sen puute johtuu flunnsassasta, eikä mistään yleisemmästä...toivottavasti ainakaan.

___

kevätpäiväntasaus tulossa. kevät sen myötä kanssa toivottavasti.

___

huokausp r k l

Kaikki paikat vähän jäykkiä ja kolottavia, nenä menee tukkoon ja pää vähän jumis. on siis viel kipee, MUT teen maailman vanhimman virheen ja lähden silti juhliin...

ei oo kuumetta kuitenkaa, eikä eilenkää ku vähä lämpöö...silti pitäs olla kotona.

otan särkylääkettä messii, kofeiinia ja sitte otrivina nenää, et pystyy hengittää. täytyy varmaa vähä rajottaa juomista ku liian ilosena palelluttaa ittensä vaa uudestaa :S

etkot ja jatkot olis komeis puitteis bf hyvin toimeentulevan ystävän parisataaneliöises asunnos vanhas kivitalos tos ihan ydinkeskustas. en vaa tiä, onko enää jatkoille voimia (aina ku bf on sen porukan kanssa jatkoillu, se on valunu mun luo aamuteelle viinalta haissen...:P). taksilla varmaan kuljen kuitenki...

huoh, että sitten voiki vituttaa ku tulee kipeeks just ny. muuten olis aikaa vaiks kuin sairastaa, mut eiköhän se sitte iske sen kerran viides vuodes ku kuumet o, nii just pahimpaa rakoo. elämä o laiffii.


ärsyyy

on kyl kipee olo tänäänki. ei ollu kuumetta, mut paikat jumis, yskittää (ku kurkku paranee) ja nenä vuotaa :S

vituttaa kyl.

ja sitte pitäis mennä uuteenkaupunkiiki tekee yks pikkuduuni. bf ajaa kyl, värväsin sen siihe :)

huoh.


Kipuherkuttelua

Kiinnostavaa, druusi vai oliko se pelse (muisti männy, enkä jaksa tarkistaa) kommentoi, et syö mitä haluu ku o kipee. No mähä menin kauppaa apteekki-kännykkäreissulla.

On syöty viikko ulkona, joka päivä, yleensä useemmin ku kerran. sinällää iha semihyvää ja terveellistä ruokaa (sushsia, paaaljon, ku noksun herkkua; kiinalaista; ja muutaki, muista). Kuitenki ollu pari päivää semmonen olo, et haluu jotai kevyttä ja hedelmii (joita ei syöty oikeestaan lainkaa...)

Oliki kiinnostavaa huomata, et mun törsään ku oon kipee -menu koostuu mandariineista, viinirypäleistä, omenoista, kiiveistä, erilaisista pähkinöistä, rusinoista, mustikkakeitosta, (yli)vitaminoidusta tuoremehusta ja ananaksesta. Ajatuski raikkaista hedelmistä piristää kummasti...mustikkakeittoo en oo paljoo syönykää.

Yritän muistaa kitata nestettä. tabujaki sain haettuu.

Berliinist oikeesti kirjotan, mut vasta paremmal fiiliksel. haluu siitä kertoo muille surkees olos :)

ja, en ostanut mitään makeeta kaupasta, syöty joka päivä jotai karkkii ja suklaapatukoit bertsus. mihin suomesta katosivat Lion-suklaapatukat?! mun herkkuja, mut en oo ees huomannut, et ovat kadonneet. niit vedettii, kinderin tuotteide lisäks koko aika...mutta bertsusta siis lisää, kuvineen, myöhemmi...


Feverish

saatanan perkeleen saatana. kuumetta. alle 38, mut kuitenki. mulla ei oo koskaan kuumetta. ny o :S

ei muute, mut perjantaina ois bileet, joihin jo menny frakkii ja lippuu joku 120 euroo, jota ei pois saa, jos en pääse :(

enkä oikee näe, että jos ny kuumetta, et olisin perjantaina mitenkää iskus. vittu!!

ja lauantaina piti mennä hesaan juhliin. ei taida onnistua. ja ens viikolla jatkuu opiskelu, et tää piti olla loma-aikaa mulle ja bflle. ja mä oon kipee.

vituttaa to-del-la paljon >:/


Home

Kotona. Kipeeksi tulin ku palelluin. Vikan illan bertsus tärisin iha horkas peiton alla. ny vähä kuumetta. väsyyyyy....

kerron matkasta enemmän jahka jaksan.

hauskaa oli.

:)


BerliiniBerliiniBerliiniBerliiniBerliiniBerliiniBerliiniBerliini

Lyhyt katsaus: 1,5 vuotta sitten....

-asuin raumalla isossa asunnossa yksin ja tein gradua kaverin kanssa
-elämässä ei ollut juurikaan sisältöä asunnon lisäksi
-ihmissuhteista ei ollu tietoakaan
-en tuntenut edes noksu
-hädin tuskin join alkoholia
-en ollut matkustellut
-olin vielä jopa neitsyenlainen (siis daa, mikä synti!)
-jne.

Nyt:
+ihana poikaystävä (vuosi tulee kohta täyteen!!), hieno padi keskustas, noksu (<3), seksii ja viinaa (no noist voi jokane olla omaa mieltään, kuuluuks ne +-puolel :P) jne.

seuraavaksi onki aika avata tää matkustelutili...BERLIINI...aah...iha sama vaikka satas, otan sateenvarjon ja lager lämmittää (huomhuom! positiiivinen asenne! sitäKÄÄN ei ollu 1,5 vuotta sitten, nih!)

Ai että onko hyvä fiilis?! :D

Suurin ongelma on, että otanko mukaan paljon vaatteita vai paljon rahaa ja täytän laukkuni berliiniaarteilla...

Matka alkaa mukavalla ajolla turusta hesaa noksun kaa. Käyttäkää julkista mai ääs. En tosin maksa autostani kuin bensakulut, mutta silti kahden OPISKELIJAN edestakaiset junaliput olisivat maksaneet noin 60 euroo ja ny menee bensaa noi 30 euroo. Kumpihan kannattaa, yksityisautoilu vai julkinen, hmmmm. Sama Rauma-Turku, opiskelija 19 euroo ja oma auto bensoinee 13 euroo...ja jos ei oo opiskelija, toi gappi on huimasti suurempi tai jos enemmän ku yks ihminen.

___

Osaan soittaa Bianconi Melodyn, joskaan en täydellisesti, mutta siinä ei enää oo mitään semmosta mikä ei toistotoistotoistolla menis :)

Seuraavaksi otan Concerto des Etoilesin käsittelyy. Nätti biisi.

___

Musta kirppistakki á 6 euroo on ollu käytössä ja toimiii! jesh! Vähän ku viritteli vyötä, nii sai kurottua sitä ekstrakangasta kasaa. Ny aika kiva takki :)

___

Pitäis tiskata ja pakata ja käydä vuokraas frakki poikkiksen vuosijuhlii ja laittaa vuokra ja laskui maksoo ja mitäs vielä...mut aikaa o, tavarat katottu valmiiks, tiskaaminen ny kauaa vie ja sitte voiski lähtee kaupungille kattoo sitä frakkia jostai. Lainahöyhenet varmaa se mun platsi :)

___

Aa, hmm, täytyypä ottaa vihko ja kynä mukaa ja pitää pientä matkapäiväkirjaa. Sillee, että muistaa vähä mitä tapahtu minäki päivänä (ku poliisi kysyy) ja et voi sitten koota vähä niinku semmosta kronologiaa tos tripistä. Kamera tietty pääsee tositoimii kans. Oon vaa nii skitso taskuvarkaist (joita ny varmaa siel tasan saman verra ku stadis) et en tiä, mihin änkisin kaikki tavarani ku inhoon kantaa kamaa taskus :S

___

Mutta, bloggailen taas jahka palaan tai jahka eksytään siellä jossai koneen äärelle.

auf Wiedersehen!Seuraava